• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyetler olsun kaptanim dün batırdım ben

Afiyet olsun canım harika menü

Afiyet olsun canım daha çok su iç olur mu

Afiyet olsun kek de nazar boncuğu olsun

Afiyet olsun kaptanim lo ıspanak günü olmuş 🤭

Cok geçmiş olsun canim

Afiyet olsun canım süpersin
Teselkur ederim❤dun de benim gun7m var di dikkat edebildiğim kadar ettim

Günaydın kızlar nasılsınız? Ayda yılda bir olan arkadaş davetine dün gitmiş bulunmaktayım ve baya dağıttım 🤭 pismanmiyim hayır 🤣🤣 e kaptan bunu yaparsa biz napariz demeyin bizde insanız yeto evde dur dur .

Neyse kaptanlarım dün Kahvaltı dan sonrası berbat o yüzden yazamayacagim gün menüsü işte cig koftesinden böreğinden tatlisindan 😄

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs
Ooooo afiyet olsun tatlim bazen vucut istiyor her zaman yemedigimiz icin bugun dikkat edersin gider, bende cigkofte yogurdum gunumuz vardi arkadasta, of of yemicem diypm topa tutuyorlar elimden geldiğince az yedim ama işte sen bana sor,zorbalık var di tatlım üstümde 🥴

günaydınlar ❤
dün menüm biraz yoğun oldu,

8.00 haşlanmış yumurta, lor, yeşillik ile lavaş dürüm
12.00 yemekhanede karaage vardı, soya soslu kızarmış tavuk diyebilirim, yanında az makarnayla onu yedim. salata, ayran
15.00 bulgur patlağı üstüne fıstık ezmesi ve muz
17.30 kereviz-havuç-biber-tavuk sote

19.30 burda bitse süperdim ama akşam kızıma balık sipariş ettim etmişken kendime de yarın için işe götürürüm diye hamsi söylemiştim.... sıcak sıcak okadar güzel gitti ki biraz fazla yedim 200 gr kadar 1 dilim ekmekle

21.00 lorlu çikolatalı protein topu

spor: 6700 adım, 15 dk üst vücut+karın antrenmanı

günlük kalorimi biraz aştım ama sağlıksız şeylerle değil full proteinle aştım o yüzden dert etmiyor ve bugün mücadeleme devam ediyorum herkese günaydınlar

tomrs tomrs Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Gunaydin tatlim❤ afiyet olsun ,protein harika,gec olmasa iyiymis ama sporla dengelemissin😊

22 ekim menum
Kahvaltım 10 buçuk

20251021_092514.webp

20251021_092536.webp

Bir dilim ekmek
12 de Bir kara hurma,10 çiğ fıstık

Öğleden sonra 15 ..16 arası
Günüm var di
7 sıkım çiğ köfte,iki dolma,küçük kase yogurtluaş,bir çatal tatlı,

Sade kahve ,küçük çikolata

Akşam 9 da 4 badem yüzme sonrası yedim

Akşam 7 buçuk da yüzmeye gitti. Kızlarımla
300 puan ,7 bin adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Purple58 Purple58
Screenshot_20251022-085031_Samsung Health.webp

ah kaptanım ne şartlarda yapıyorum sporu bilsen (çocuk tepemde zıplıyor) :D:D yine de her gün 10 15 dk rutinime eklemeye çalışıyorum
Harikasın canm 😂 bende bir zamanlar öyleydim kafaya takmıştım vercegim kiloları, ilk kızımda bebikken uyuduğunda yada karnını doyurunca yapardım uaynikken gelirdi ustume altıma cikar oyun sanardi ah eski günler, şimdi büyüdüler şükür yürüyüşle tamamlamaya çalışıyorum, rabbim kolaylık versin tatlım🥰

Afiyt olsun tatlım❤ bugun biraz daha karb azaltbilirsen çok daha iyi olur,spor yuruyus yapabiliyor musun, vaktin olursa musait olursan yapmaya çalış 😊
Sagol cnm. 😍
Zorlaniyorum cnm ya karbonhidrata alismis vucut
bugun yarin ekmek yememeyi planliyorum yuruyus de eklicem dun biraz yurudum yarim saat. Bugun biraz fazla yuruyebilirsem yuruyecem insallah

Sagol cnm. 😍
Zorlaniyorum cnm ya karbonhidrata alismis vucut
bugun yarin ekmek yememeyi planliyorum yuruyus de eklicem dun biraz yurudum yarim saat. Bugun biraz fazla yuruyebilirsem yuruyecem insallah
Bende bir zamanlar çok zorlaniyordum, ekmegi kesme konusunda tam b7gdayla başladım çok faydasını gördüm, alabilirsen tambugday ekmekle devam et faydasini göreceksin, hadi bakım yürüyüşlerini de ekle ,çok sevdiğim yiyecekleri de kendine ödül yap haftada birgun🥰
Yalnız bende simit den vazgeçemiyorum :KK35:

Dişçiye gittim öğleden sonra. hiç keyfim yok kusura bakmayın kızlar
Geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar nasılsınız? Ayda yılda bir olan arkadaş davetine dün gitmiş bulunmaktayım ve baya dağıttım 🤭 pismanmiyim hayır 🤣🤣 e kaptan bunu yaparsa biz napariz demeyin bizde insanız yeto evde dur dur .

Neyse kaptanlarım dün Kahvaltı dan sonrası berbat o yüzden yazamayacagim gün menüsü işte cig koftesinden böreğinden tatlisindan 😄

İti yapmissin arada değişiklik iyidir vücut da şaşırmış olur daha iyi

Ooooo afiyet olsun tatlim bazen vucut istiyor her zaman yemedigimiz icin bugun dikkat edersin gider, bende cigkofte yogurdum gunumuz vardi arkadasta, of of yemicem diypm topa tutuyorlar elimden geldiğince az yedim ama işte sen bana sor,zorbalık var di tatlım üstümde 🥴
Sagol canimm o baskilar olmasa zaten işte insanında canı çekiyor yaa gidip yemezse
22 ekim menum
Kahvaltım 10 buçuk

Eki Görüntüle 3662388

Eki Görüntüle 3662389
Bir dilim ekmek
12 de Bir kara hurma,10 çiğ fıstık

Öğleden sonra 15 ..16 arası
Günüm var di
7 sıkım çiğ köfte,iki dolma,küçük kase yogurtluaş,bir çatal tatlı,

Sade kahve ,küçük çikolata

Akşam 9 da 4 badem yüzme sonrası yedim

Akşam 7 buçuk da yüzmeye gitti. Kızlarımla
300 puan ,7 bin adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Purple58 Purple58
Eki Görüntüle 3662391
Ooh afiyet olsun canımm
Geçmiş olsun canım

İti yapmissin arada değişiklik iyidir vücut da şaşırmış olur daha iyi
Sagol canım ❤️

Cok geçmiş olsun canim

Sagol kaptanim bu aralar dikkat edemiyorum cocuklarda evde tatil bugun toparliyacam inşallah

Salı menüm

12:30
3 ıspanaklı lorlu börek
1 haşlanmış yumurta
1 avuç çekirdek
1 erik
1 dilim karpuz

18:30
1 kase yeşil mercimek ıspanak çorbası
Lor kavurması

spor
20 dk yoga
120 dk yürüyüş

Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
Afiyet olsun canim

Arada kacamak olmayinca diyet yürumüyor afiyet olsun canim. Bende bu hafta diyete ayak uydurmaya calisiyorum bu hafta pek iyi gecmedi cocuklar evde onlara biseyler yapinca benimde canim istiyor bazen yemiyorum bazen yiyorum 🙈 haftaya düzene girecem inşallah

Son düzenleme:
Dişçiye gittim öğleden sonra. hiç keyfim yok kusura bakmayın kızlar
Geçmiş olsun canim🌷
Tunaydın tatlım 🌷
Günaydın kızlar 🌸
Tunaydin tatlım🌷
Dünkü menümü yazayım
20.10.2025
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik domates
2 dilim tam buğday ekmek

Akşam 19:00
1 kase domates çorbası
1 tabak kabak kavurması (yoğurtlu)

2 litre su
Adım 5080

Ellssa Ellssa 😘 Boncuk2307 Boncuk2307 😘
Purple58 Purple58 😘
Afiyet olsun canim🌷

Cok geçmiş olsun canim

teşekkürler canım benım :KK60:

tomrs tomrs Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah kahvaltı 09.00
1 haşlanmış yumurta
2ceri domates
10 dal Maydanoz
5zeyrin
1salatalik
1dilim.bugday ekmek

O ayran aşı gibi olanda 5 haşlanmış bulgur ve yesil mercimek ettim 2 saat te bir içtim
1000054163.webp

Toplam 700 kalori oldu
Ara öğünler de türk kahve ve filtre içtim akşamları yeşilçay yatmadan sodalı ayra içerim zerdeçal zencefil tarçın limon

Tartıı günü regl günüm umarım vermiş olirum🫣 leslie yapacak halim olurda yaparım belki

Afiyet olsun canim

Arada kacamak olmayinca diyet yürumüyor afiyet olsun canim. Bende bu hafta diyete ayak uydurmaya calisiyorum bu hafta pek iyi gecmedi cocuklar evde onlara biseyler yapinca benimde canim istiyor bazen yemiyorum bazen yiyorum 🙈 haftaya düzene girecem inşallah
Aynen öyle canım bide her zaman giden biri değilim evdeyim çoğu zaman gidince de yedim . Robot değiliz sonuçta sende düzeltirsin canım
Teskkur ederim canm aynen, bugün yine baskı içindeydim kilom yeterliymis çok vermişim ye ye oy oy komsu bulusmalarim beni bitiriyor:olamaz:
Amaaan ağzı olan konuşur canım hiç biri önemli değil önemli olan senin nasıl mutlu hissettiğin

Iyi akşamlar kızlar menum

Sabah 9 00
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb
Peynir zeytin domates salatalık
Koz biber ve bal

Ogle 13 00
3 tane küçük dolma ve yoğurt

Akşam 17 00
3 tane sivas köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Salata ve 1 bardak ayran