• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar bu hafta yemelerıme rağmen Kılo almamışım çok mutluyum
31 Ekim 80,10
7 Kasım 79,90
Giden 200 gramcık 😊
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

Eklentiler

• IMG_2157.webp
    IMG_2157.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 3
Bazen o bende de oluyor tatlım, insulin direnci yle savasiyoruz
Aynen canım benım pkosta var adet düzensizliğide var etkiliyor daha önce çok dengelı beslenerek kilo verdım ama işe yaramadı bu sefer böyle denemek ıstedım kabul ettım benım ataklarım var onlara rağmen kilo vermem ve almamam gerekiyor

Su an kahvaltımda mercimek köfte,sebze yemeği yiyorum 😊akşamları tadımlık yada küçük porsiyon olarak tükettiğim sevdigim yemekleri bazen sabahları yiyorum, benim gibi yapan var mı, yoksa kahvaltıda peynir zeytin yumurta tarzı mi tuketmwliyiz,

Su an kahvaltımda mercimek köfte,sebze yemeği yiyorum 😊akşamları tadımlık yada küçük porsiyon olarak tükettiğim sevdigim yemekleri bazen sabahları yiyorum, benim gibi yapan var mı, yoksa kahvaltıda peynir zeytin yumurta tarzı mi tuketmwliyiz,
Hergününmü böyle yoksa aradamı yapıyorsun?
Bende arada senin gibi akşamdan sakladıklarımı tüketiyorum
Ama genelde kahvaltı tarzı besleniyorum
Şuan aralıklı oruç gibi başladım diyete
bugün omad yapıcam inşaAllah
Yarın 2 öğün beslenirim kısmetse

Aaaa bu ben 😂😂😂 kahvaltı yapmayı ekmekle seviyorum bu yüzden de kahvaltı yapmıyorum😂

Sabah elma sirkeli suyumu içtim:eğlence:
30 dakika sonra yeşil çayımı içtim:kahve:
Yürüyüş yaptım 6000 adım atmışım:spor:
Suyumu içiyorum şuan :KK30:
Sık sık uğrayıp birşeyler yazarsam ipin ucu kaçmaz diye
Afiyet olsun ,tabiki menüleri mutlaka yaz❤

Back
X