Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünün menüsü
sabah madensuyu 9
10 buçuk kahvaltım
Iki haşlanmış yumurta, barbunya li salata, 6 yeşil zeytin,kk peynir, tereyağlı yumurta kızım bitiremedi ben yedim,bir dilim tb ekmek,
Ara öğlen bir 2mandalina
Ara sade kahve ,
Akşam 6 buçuk
7 Adet yesilmercimekli,karabugday ve kıymalı sarma, yeşillik,3yk yoğurt, bir yk manti,
Akşam 9 gibi 10 kadar fıstık
Akşam yürüyüşü, okula git gel 10 bin adım Boncuk2307EllssaTutku44
Sevgili takımım,
Son iki gündür aktif olamadım
Bugun öğleden sonra çok hastaydım kızımı okuldadan alamadım komşum aldı sağolsun
İnşa yarına güzel eksiler gelir size kocaman sarılıyorum tomrs bluegreeneyes Jasminium84 Makaron23 IIncekaktus Yasminn83
Sevgili takımım,
Bugun öğleden sonra çok hastaydım kızımı okuldadan alamadım komşum aldı sağolsun
İnşa yarına güzel eksiler gelir size kocaman sarılıyorum tomrs bluegreeneyes Jasminium84 Makaron23 IIncekaktus Yasminn83
Sevgili takımım,
Geçen hafta kilom 60,2 sanırm
Bugün 60,7
+500 olmuyor gitmiyor üzgünüm çıkmam daha iyi olacak en azından hazırlıkta kalayım, takımımı aşağı çekiyim,eskisi kadar veremez oldum canlar