• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sibel_84 sibel_84 kaptanımm dünkü menüm ❤️😍

5 Aralık Cuma
12.00
1 dürüm et döner

13.30
2 portakal

16.00
1 avuç kabak çekirdeği

20.00
4 yk ıspanak yemeği
2 yk basmati pilav

Su: 3 lt
Spor: 17.972 adım

sibel_84 sibel_84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

IMG_0850.webp

Canım menülere birbirimize yorumlar yapalım daha dikkatli oluruz

Kilon düşük olduğu içinde olabilir canım kilo verdikçe zorlaşır kişiye göre değişir tabiki

Tabak küçüktü tatlım lavaş orta boy tortillaydı desemde cuma biraz rahatlama ve salma oluyor 🙈 tamam kapışalım kaptaniçem daha çok motive oluruz

Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen hafif atlatmışsın

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Olabilir canm🤔

Dürümü görünce şöyle bir yutkundum. Ama adım sayısını görünce ohhh şükür dedim.. cuma gününe göre iyi canım. Akşam abartı olmamış ...
Teşekkürler kaptanımm 🥰

Sabah kan vermeye gittim dönüşte işyerine kadar yürüdüm galiba o yüzden çok acıkmıştım 🙈

5 aralık menüm
Kahvaltı 10 buçuk
Çeyrek bazlama,Haşlanmış yumurta 2,yeşillik,7 yeşil zeytin tuzsuz,

Öğle sonrası
15 de
7 sıkım kadar çiğ köfte, marul,turşu,yeşillik,turp,

Ara bol çay,sade kahve, bir küçük kase çerez,bir kuru incir

aksama 8- 9 arası 1 saat yüzme, sonrasında yürüyüş
Yatmadan önce bir bardak kefir ,acıkmışım 15 kadar fındık,küçük avuç çerez yedim🤦‍♂️ heyhat gitti o kadar yürüyüş, yuzme ah ah:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa I Incekaktus
Yürüyüş 9 bin adım, 1 saat yüzme 300 puan Screenshot_20251206-124537_Samsung Health.webp

Ellssa Ellssa 75.10
@Ilyusa 77.00
@Jou 73.60
@Tesnim1903 79.80
Tutku44 Tutku44 90.20
@Beklenen2 80.20
Jasminium84 Jasminium84 67.75

Kırmızı takımın savaşçı kadınları!

Yeni haftaya adım attık ve bu hafta bizim parlamamız gereken hafta! Her biriniz, kendi hayatının kahramanı, kendi hedefinin peşinden koşan güçlü kadınlarsınız. Bu yolda attığınız her adım, verdiğiniz her kilo, kırdığınız her sınır sizi daha da güçlendirecek...

Unutmayın:
Hiçbir başarı tesadüf değildir.
Emek ister, sabır ister, azim ister…
Ve KIRMIZI TAKIM tam da bunun adı!

Kırmızı takım olarak bu hafta her öğünde, her adımda, her seçimde hedefimizi hatırlıyoruz. Bahaneleri değil, başarıyı seçiyoruz.

Bu hafta bizden korksunlar, çünkü kırmızı takım geliyor!
Alev gibi, güç gibi, hırs gibi… 🔥🔥🔥

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Haydi kızlar, bu hafta adımızı altın harflerle yazdıralım! ❤️🔥

Sesim kısıldı. Ben bir Yeşilçay içmeye gidiyorum 🤣🤣🤣
BU hafta seninle 8 lere ineceğim inşa kaptanım hastalandığım için iki gün çok spor yapamam ama elimdwn geleni yapacagım🤗

5 aralık menüm
Kahvaltı 10 buçuk
Çeyrek bazlama,Haşlanmış yumurta 2,yeşillik,7 yeşil zeytin tuzsuz,

Öğle sonrası
15 de
7 sıkım kadar çiğ köfte, marul,turşu,yeşillik,turp,

Ara bol çay,sade kahve, bir küçük kase çerez,bir kuru incir

aksama 8- 9 arası 1 saat yüzme, sonrasında yürüyüş
Yatmadan önce bir bardak kefir ,acıkmışım 15 kadar fındık,küçük avuç çerez yedim🤦‍♂️ heyhat gitti o kadar yürüyüş, yuzme ah ah:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa I Incekaktus
Yürüyüş 9 bin adım, 1 saat yüzme 300 puanEki Görüntüle 3682702
Afiyet olsun canım erken kapatınca bide üzerine spor yapınca,doğal olarak acıkmışsındır acıkınca kefir badem ceviz tok tutar fazla kaçamak yapmamışsın iyi gidiyorsun 🌷
Menapoz öncesi diye düşünüyorum, yazın aşırı daraldım, 2 ay regl gelmedi, içerde büyük sıkıntılarla boğuştum
Tr den döndükten sonra soğan kürü yaptım,
Ateş basması geçti, uykusuzluk ve birçok şeye isteksizlik devam, hayatın, yaşamın anlamı yok gibi, hiçbirşeyden memnun olamıyorum
Gidişat hoşuma gitmiyor ve biryerden başlamam lazım diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun, bu da geçer 🤲🏼
Benimde son 1 senedir regl sorunum var son ay hiç olmadı daha önce test yaptırdım ultrasona girdim bişey çıkmadı erken menopoz diye şüphelenmiştim. Teskrar test yaptıracam. eğer menopoz dönemindeysen doktor kontrolü ol sana beslenme programı uygulasın bu dönemde hastalığa yakalanma daha kolaylaşıyormuş
Eki Görüntüle 3682707
Bismillah dedim başladım
Kolay gelir inşallah

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Başlangıcın hayırlı olsun canım 🌷

Teşekkürler kaptanımm 🥰

Sabah kan vermeye gittim dönüşte işyerine kadar yürüdüm galiba o yüzden çok acıkmıştım 🙈
Hadi bakalım şu iki gün dikkat ediyoruz ama
BU hafta seninle 8 lere ineceğim inşa kaptanım hastalandığım için iki gün çok spor yapamam ama elimdwn geleni yapacagım🤗
Valla ben şu Erzurum'un soğuğunda çıktım yürüyüş yapıyorum. Biz kestim resmen
Gümbür gümbür geldim 😔
Gel gel. Hepimiz gümbür gümbürduk üzülme canım

Back
X