- 21 Şubat 2013
- 10.478
- 24.331
- 598
Inşallah tatlım, ama ben vasat anlamıyorum gitmiyor çok inatçı çok fazlaAllahımm inşaallahhhhh cokguzel gittim buhafta sporda yaptımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah tatlım, ama ben vasat anlamıyorum gitmiyor çok inatçı çok fazlaAllahımm inşaallahhhhh cokguzel gittim buhafta sporda yaptımmmmm
Evett 5ten sonra hicbirsey yemezsen belki olur ama ben ciddi ciddi olmuyo emzirdimmi benim yeme işim sanki bitti gibi oluyo tekrar acıkıyorumInşallah tatlım, ama ben vasat anlamıyorum gitmiyor çok inatçı çok fazla
Afiyet şifa olsun cnm çok güzel menü
Sağol canımAfiyet olsun tatlım menun güzel adımda harika❤
Afiyet şifa olsun cnm16 aralık menüm
Öğleye yakın bir avuç fındık,fıstık,15 kabak çekirdeği,
Q
Öğleden sonra günüm vardı
15 gibi
8 Sıkım kadar çiğ köfte,marul,turşu,bir kase salata,bir dilim börek, büyük bardak ayran, yarim dilim pasta,
Ara sade kahve,sucuklu ceviz,
Akşam,
Bir yk pirinç pilavı, 2yk kmsoganli kıyma,
Akşam 9 gibi iki cennet hurması çok büyüklerden değildi,niyetleneceğim için yemek istedim,
,bir de mandalina,
17 aralık menüm
Orucluydum
Akşam menüsü
Küçük kase tarhana çorbası, bir kase et kabağı yemeği,4 parca pöç ,buyuk bas haynanin kuyruğundan gelen kemikli ettir bol kolejen yüklüdür
8,9 arası bir saat yüzme, 300 puan
@Boncuk2307Ellssa
Makaron23
Bende iki sınıf için yaptım.Yarın yerli analı için iki sınıfa da çiğ köfte yapacağım,umarım çok yemem![]()
Aman kaptanım sen yersen biz ne ederizSağol canım
Afiyet şifa olsun cnm
Bende iki sınıf için yaptım.
Bakalım diğer oğlumun sınıfı yapacak mı yerlimalı, yaparlarsa onada çiğköfte yaparım büyük ihtimalle.
Çiğköfteyi de yememek mümkün değil![]()
Ben anlamadım ki ,Yuryus spor hemen hemen hergun yapıyorum ama olmuyor ekmeği nerdeyse hiç yemiyorum yesem de tb ekmek yiyorum , bakalım yarın ne olacakEvett 5ten sonra hicbirsey yemezsen belki olur ama ben ciddi ciddi olmuyo emzirdimmi benim yeme işim sanki bitti gibi oluyo tekrar acıkıyorum
Kolay gelsin, tadımlık yedim lezzetti tuzu ekşi nasıl olmuş diye baktım, çok beğenildi, öğretmenler odasından tekrardan istediler maşallah yendi bittiSağol canım
Afiyet şifa olsun cnm
Bende iki sınıf için yaptım.
Bakalım diğer oğlumun sınıfı yapacak mı yerlimalı, yaparlarsa onada çiğköfte yaparım büyük ihtimalle.
Çiğköfteyi de yememek mümkün değil![]()
Yok cnm yemedim tadına tuzuna baktım sadece bi sıkımın yarısı kadarAman kaptanım sen yersen biz ne ederiz
Su saat oldu hala bir bardak limo lu su ile duruuorum çok işim vardı şimdi spor yapıp çook güzel bir yumurtalı salata yiyecem
Muhteşemsin cnm25 dk tempolu eliptik yaptım ama pertim çıktı he
Tempolu hemide![]()
Afiyet şifa olsun cnmEki Görüntüle 3686982
2 Yumurtalı yarım avakadolu çörek otlu chialı öğünüm daha sonra birşey yemicem inşa yoğurtlı karışım belki saat su an 14.43
Ayy sende arkadaşım gibisin demir takviyesi alıyo dra gittiBen anlamadım ki ,Yuryus spor hemen hemen hergun yapıyorum ama olmuyor ekmeği nerdeyse hiç yemiyorum yesem de tb ekmek yiyorum , bakalım yarın ne olacak