Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektiğin fotoları küçült öyle at canımSali rehberim
Kahvaltım
9 gibi
İki haş yumurta, Çeyrek bazlama, kucui tabak kıymalı kabak , kabaklı barbunya li yoğurtlama bir kase,6 erik ve büyük hata yaptım neyi sürekli aciktirdi
12 bucuk
Semizotu yemeği Bir tabak,2yk yogurt ,3 badem , bir avuç fistik, kuru kayısı bir,kuru incir bir
15 bucuk bir kucuk elma,bir nektari, 3 ceviz
5, 45 de yuzmem olduğu içn yemedim 1 saat 15 dk yüzdüm,yürüyerek gidip geldim 6bin 900 adım attım
Fotoğraf atmada sıkıntı yaşıyorum
@Ellssa
@Boncuk2307
Tamm deneyeyim bakimÇektiğin fotoları küçült öyle at canım
Kk yı tamamen kapayıp tekrar giriş yaparsın olmazsa oyle dene belki düzelirYine olmadı tatlim umarım cuma sıkıntı çıkarmaz
Hım bak onu hiç düşünmedim şifremi bulmaliyimKk yı tamamen kapayıp tekrar giriş yaparsın olmazsa oyle dene belki düzelir
Harikasın ama her gün tartılmamaya çalış spor kaslarımızı aktifleştirip su tutuyormuş tartıldığında yüksek görüp canın sıkılır diyeti bırakmak istersin falan yazık olur emeklerineKızlar günaydın
Dün yaptıgım sporların ve akşam açlığımın karşılığını cok şükür aldım
Dün 74.0 cıkmıştım
Bugün 73.4 geldim tartıda
Üstümdeki herşeyi cıkarttım öyle tartıldım :) @Bukezolucak
Afiyet olsunÖğlen 2 küçük parca somon balığı yedım yanında mıhlama yıyecektım ama sadece 2 catal alabıldım
2 yulaflı bisküvi ve 3 4 tane cubuk kraker yedm.
karnım acayip şiş neden bılemıyorum yüzücem ama cok soğuk o nedenle gıremıyorum :) @Bukezolucak
Akşamları acıkınca buzlu kahve mantıklı geldi bende öyle yaparımSabah ve öğlen paylaştıgım tabaklar
Akşam 19.00 civarı
1 kase etli ve patatesli haşlama
3 kaşık makarna
Şimdi de az şekerli buzlu kahve yapmıştım onu içiyorum
@Bukezolucak
Dakikaları hesaplamışsan biliyorsan yazarsan daha iyi olur spora puan giriliyorAsıl biraz yüzdüm onu yazmayı unutmuşum az ama olsun@Bukezolucak @Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsunnnAkşam 2 yulaflı bisküvi yedim ya![]()
Ayy tartılmadan duramıyorum diyet yaparken adetim bu ya her gün tartılıyorumHarikasın ama her gün tartılmamaya çalış spor kaslarımızı aktifleştirip su tutuyormuş tartıldığında yüksek görüp canın sıkılır diyeti bırakmak istersin falan yazık olur emeklerine
Afiyet olsunküçük kaçamaklar büyük kaçamakların önüne geçiyor bence canın çektiyse küçük parça her zaman iyi bir tercih , sıvıyı beraber almışsan o şişkinlik yapabilir
Akşamları acıkınca buzlu kahve mantıklı geldi bende öyle yaparım
Dakikaları hesaplamışsan biliyorsan yazarsan daha iyi olur spora puan giriliyor
Afiyet olsunnn![]()
Kaptanım emziriyorum demiştin sanırım bu yuzden boyle fazla menulerın ben yesem 2526277364 kilo alırdım anında27.07.2026
09.00 yulaf ezmesi kahve
13.00 muz
15.00 2 cantık 1 bardak ayran
19.00 tonbalıklı makarna
Su 2 lt
1,5 saat yürüyüş
28.07.2026
10.00 2 haşlanmış yumurta 1 yk lor peynir yeşil çay
13.00 kahve 2 kayısı 1 küçük çikolata
15.00 1 tane küçük tavuk dürüm ayran
17.30 4-5 dilim karpuz
20.30 5 tane köfte bulgur pilavı
1 saat yürüyüş
2,5 lt su
@Ellssa @Boncuk2307
daha çok efor harcıyorsun demekki yüzmek yerineAyy tartılmadan duramıyorum diyet yaparken adetim bu ya her gün tartılıyorum
Su da içtim sanırım ondan oyle oldu
Kahve benım kurtarıcım kaptanım acıkınca ya türk kahvesi ya nesca.fe ya da filtre kahve bırını yapıyorum dıyetteyken
Malesef tam yuzme de değil benımki boğuşma daha cok
Teşekkür ederim
YaaaaKaptanım emziriyorum demiştin sanırım bu yuzden boyle fazla menulerın ben yesem 2526277364 kilo alırdım anında![]()