• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ağrın oldugunda canım. Oğlumu o şeklde goturuyorum ben
Dönem dönem eklem yerlerinde ,sırtımda boynumda yada kalbimin olduğu yerde ağrım oluyr heryerimde oluyor geziyor gibi diyeyim, çok fazla iş yaptığımda ağrım oluyor, bugünlerde de de guluncumdq boyun omuz kısmında ağrım vardi

Demir çinko ve magnezyumu hangı doktor verdı ben de takvıye almak istıyorum cok yorgunum her daim @tomrs
Canm dahiliye ye gittim, romotolojiye direk almıyorlar onu acmis oldu doktr, ben sabahları aşırı yorgun kalkıyorum gözümü zor açıyorum ,yani bu tembellik değil vücut ayırmıyor büyük ihtimal demirim düşükmüş

Kızlar bu hafta diyet olarak hiç iyi geçmedi. Ben Dukan’a başlamaya karar verdim inşaallah. Başka çarem kalmadı olmuyor sert bir diyete ihtiyacım var.

Bugün yediklerim
Sabah
Attığım fotodaki yıyecekler

Öğlen 1 kare ıslak kek

Akşam
1 kepçe bulgur pilavı
3 kepçe kımalı patlıcan yemeğı
2 kaşık yoğurt
1 tabak az yaglı salata

Akşam biraz abarttım normalde geciştiriyordum ama cok acıktım

Bugün hareket yapamadım o bugün eksik kaldı.

@Bukezolucak @Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsun akşam yediğini öğlen yeseydin aslında seni rahatsız etmezdi mideni alıştırdın akşam hafif yemek yemeye
Bugünkü menüm
Öğlen
  • Yarım pankek
  • Yarım dilim ıslak kek
  • 1 küçük dilim karpuz
  • Yarım lahmacun
Akşam
8 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran
2 dal nane

@Bukezolucak
Yarım saat yüzme
@Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsun çok güzel inşallah acıkmadan günü bittirmişsindir 🧿✨
Dönem dönem eklem yerlerinde ,sırtımda boynumda yada kalbimin olduğu yerde ağrım oluyr heryerimde oluyor geziyor gibi diyeyim, çok fazla iş yaptığımda ağrım oluyor, bugünlerde de de guluncumdq boyun omuz kısmında ağrım vardi
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 inşallah vitaminler iyi gelir
Kızlar bu hafta diyet olarak hiç iyi geçmedi. Ben Dukan’a başlamaya karar verdim inşaallah. Başka çarem kalmadı olmuyor sert bir diyete ihtiyacım var.
Yazın daha zor oluyor diyet her yerde cezbedici şeyler var haklısın yani inşallah sonucu güzel olur dukan birasını duydum ama diyet olarak bilmiyorum

30.07.2026

07.30 kahve + yarım muz

09.00 1 tane simit meyve suyu 1 bardak

14.00 karpuz 2 dilim

15.00 çiğ çerez 1 avuç

18.30 1 tabak taze fasulye yoğurt 2 yemek kaşığı 2 dilim tam buğday ekmeği

Bugün az yemişim sorguluyorum acaba var mu unuttuğum 🤣🤣🤣 yok yoğun geçirdim günü açlıktan başım dönüyordu bir ara 🥴

Su 1,5 lt

Spor yok
@Ellssa @Boncuk2307

Geçmiş olsun @tomrs umarım biran önce agrıların gecer canım

@Bukezolucak akşama doğru cocukların yedıklerınden tırtıkladım umarım cok artı olarak yansımaz yarına (tam olarak bır sey yemedım o nedenle yazmıyorum 1 2 ısırık tost p. Kızartması cok az yaglı en fazla 8 9 tane falan şimdi baktım biraz fazlam var ama sabaha hafiflerim gıbı gelıyor ;) )

Ne yapayım ben açlıktan öleyim mi acaba :eğlence::KK14::işsiz:

Back
X