Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dönem dönem eklem yerlerinde ,sırtımda boynumda yada kalbimin olduğu yerde ağrım oluyr heryerimde oluyor geziyor gibi diyeyim, çok fazla iş yaptığımda ağrım oluyor, bugünlerde de de guluncumdq boyun omuz kısmında ağrım vardi
Canm dahiliye ye gittim, romotolojiye direk almıyorlar onu acmis oldu doktr, ben sabahları aşırı yorgun kalkıyorum gözümü zor açıyorum ,yani bu tembellik değil vücut ayırmıyor büyük ihtimal demirim düşükmüş
Dönem dönem eklem yerlerinde ,sırtımda boynumda yada kalbimin olduğu yerde ağrım oluyr heryerimde oluyor geziyor gibi diyeyim, çok fazla iş yaptığımda ağrım oluyor, bugünlerde de de guluncumdq boyun omuz kısmında ağrım vardi
Geçmiş olsun @tomrs umarım biran önce agrıların gecer canım
@Bukezolucak akşama doğru cocukların yedıklerınden tırtıkladım umarım cok artı olarak yansımaz yarına (tam olarak bır sey yemedım o nedenle yazmıyorum 1 2 ısırık tost p. Kızartması cok az yaglı en fazla 8 9 tane falan şimdi baktım biraz fazlam var ama sabaha hafiflerim gıbı gelıyor )