günaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben güne büyük bir coskuyla uyandim kalkar kalmaz tartildim ve süper 71 kiloydum dün baslarken ama tartida 69,5 gördüm sperrrrdevam elma diyetine gidecek bu kilolar az sonrada kahvaltimi hazirlarim sonrada elmalari yemeye baslarim ama ben hic bir bucuk kilo felan elma yiyemiyorum en fazla 6 yeniyo ya gün boyunca hic aclik hissetmedim dünki kacamagim tek aksam siyah cay ictim sekerli iki bardak baska kacamak hic olmadi ama süper bir bucuk kilo gitmis tabi bu simdilik vucüddaki su dur ama süper motive ediyor bakalim yarin ne olacak
günaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben güne büyük bir coskuyla uyandim kalkar kalmaz tartildim ve süper 71 kiloydum dün baslarken ama tartida 69,5 gördüm sperrrrdevam elma diyetine gidecek bu kilolar az sonrada kahvaltimi hazirlarim sonrada elmalari yemeye baslarim ama ben hic bir bucuk kilo felan elma yiyemiyorum en fazla 6 yeniyo ya gün boyunca hic aclik hissetmedim dünki kacamagim tek aksam siyah cay ictim sekerli iki bardak baska kacamak hic olmadi ama süper bir bucuk kilo gitmis tabi bu simdilik vucüddaki su dur ama süper motive ediyor bakalim yarin ne olacak
kaç günde verdin 1.5 kiloyu ? :)
kızlar ancak gelebildim buraya. yoğun bir hafta oldu benim için. diyette olunca fazlaca yoruldum. kaçamaksız bir günü daha bitirmek üzereyim :))
çok halsizim diyete başladığımdan beri. erkenden uyuyorum. bakalım hafta sonu duruma alışacak mı bünyem???
ahleyar hafa sonu da devam di mi?
çok utanıyorum, günahlarla dolu bir hafta sonuydu. Devam edeyim dedim ama henüz elma yiyemedim. Canım istemiyor hiçç...
Sabah kepekli ekmekle tost yedim, aç değilim. Tartıdan da uzak duruyorum..
Süpersın garden tebrık ederım senı bu haftada devam edersen süper verırsın kılo bende devam edıyorum ben bıraz hafta sonu kacırdım kermes vardı burda tabı bıseyler yemeden olmadı ama hafta ıcı süper dıyet yapıp gıdecek bu kılolar
çok utanıyorum, günahlarla dolu bir hafta sonuydu. devam edeyim dedim ama henüz elma yiyemedim. canım istemiyor hiçç...
sabah kepekli ekmekle tost yedim, aç değilim. tartıdan da uzak duruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?