Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

çok acıktımmm kendımı suyla kandırmaya calısıyorum
içtigim suyun haddi hesabı yok 2,5 lt olmustur heralde
2 kupa yesıl cay 1 kupa normal cay
ve 5 tanede elma yedım şuana kadar
neyse bugünde bitti sayılır
yarın ilk turun son günü.:)dayanıcamm

bu elma diyeti uzun vadede midemızı delmesin??
durup dururken dert sahıbı olmayalım..
en fazla üstüsüte kaç gün yapılabılır acaba..
bide kendıme motıvasyon olsun dıye öğlen gittim bi elbıse aldım şuan içine çok çok zor girerim
ama ahdım var yılbaşında o elbıse üzerımde olacak:)

saat 14.30 da 5. elmamı yemiştim. sonra fırsat bulup hiçbirşey yiyemedim koşturmacadan. yanıma elma almayı da unutmuşum
bu saatte birşey yemeyeyim dedim. kahvaltıya kadar açım yanii...
açlıkta hissetmiyorum. yeşil çayımı yudumlarken eşimin diğer odada yemekte olduğu gofretlerin kokusunu alıyorum. hiiçç birşey hissetmiyorum :))

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben güne büyük bir coskuyla uyandim kalkar kalmaz tartildim ve süper 71 kiloydum dün baslarken ama tartida 69,5 gördüm sperrrr devam elma diyetine gidecek bu kilolar az sonrada kahvaltimi hazirlarim sonrada elmalari yemeye baslarim ama ben hic bir bucuk kilo felan elma yiyemiyorum en fazla 6 yeniyo ya gün boyunca hic aclik hissetmedim dünki kacamagim tek aksam siyah cay ictim sekerli iki bardak baska kacamak hic olmadi ama süper bir bucuk kilo gitmis tabi bu simdilik vucüddaki su dur ama süper motive ediyor bakalim yarin ne olacak

günaydın canım 1,5 kılo cok ıyı sonuc valla,darısı benım başıma
3,5 günlük elma diyetinin sonucunu yarın sabah ögrenecegım.pazartesi yazarım burayada:)

garden insallah sende vermissindir canim ben sonucu görmek icin dayanamadim hemen tartildim ama artik tartilmayacagim bir süre bakalim neler olacak diyet güzel gidiyo midemide kücültmüs oluyorum böylece

kaç günde verdin 1.5 kiloyu ? :)

merhaba kızlar
ben de merak edip bu topikteki yöntem neymiş diye ilk sayfaya baktım sonra merak edip ilerleyen sayfalara da göz attım ama bildiirm çizelgesi yapılmamış haftalık o yüzden kim ne kadar vermiş anlayamadım herkes bugun işte şu kadar gün oldu şu kadar verdim şeklinde yazmış ama tam anlamıyla haftalık farkı gösteren br çizelge olmayınca tam idrak edemedim:44:
bu arada bir arkadaş midemizi delmesin bu elmalar? gibisinden yazmış
elma asidik bir gıda değil aksine alkalidir, ama yeşil elmanın mayhoşluğu, normal elmadan glisemik indeksinin ve içindeki şeker oranının düşük olmasındandır bilginize...

kızlar ancak gelebildim buraya. yoğun bir hafta oldu benim için. diyette olunca fazlaca yoruldum. kaçamaksız bir günü daha bitirmek üzereyim :))
çok halsizim diyete başladığımdan beri. erkenden uyuyorum. bakalım hafta sonu duruma alışacak mı bünyem???
ahleyar hafa sonu da devam di mi?

kaç günde verdin 1.5 kiloyu ? :)

ilk günümde verdim canim bir bucuk kiloyu ama ikinci gün hic verememistim

dorstiko canim evet hafta sonuda devam ama kacamaklarim oldu cumartesi günü gezmeye gittik biraz cin makarnasi kasikladim fazl adegil ama elma elimden düsmedi tek kacamak sekerli siyah cayim diyebilirim ama bugün dördüncü gün daha bir bucuk kilo verebildim bugün tartilmadim kahvalti yaptim bakalim aksama dogru tartilicam tuvaletede cikamadim dahaaa bol su icmek lazim ben pek beceremiyorum

çok utanıyorum, günahlarla dolu bir hafta sonuydu. devam edeyim dedim ama henüz elma yiyemedim. canım istemiyor hiçç...
sabah kepekli ekmekle tost yedim, aç değilim. tartıdan da uzak duruyorum..

çok utanıyorum, günahlarla dolu bir hafta sonuydu. Devam edeyim dedim ama henüz elma yiyemedim. Canım istemiyor hiçç...
Sabah kepekli ekmekle tost yedim, aç değilim. Tartıdan da uzak duruyorum..

canım benımde pek ıc acıcı degıldı hafta sonu lahmacun felan yedım ama yarım kılo almısım ıyıkı sakın bırakma kendını bu haftada devam edıyoruz verecegız bu^kıloları bende kahvaltımı yaptım elma daha yemedım az sonra yerım bırtane dokuzu bır yerde cayımıda demler ıcerım bıde ıstah kapatsın dıye türk kahvesı ıcıyorum oda ıyı oluyor

üzme kendını devam edıyoruz

günaydın hanımlar
ben salı öğleden sonra başlamıştım elmaya ve cuma aksamına kadar 3,5 günlük süreçte 2,600 vermişim ctesi tartıldım:)
iyi bi sonuç dimi kızlar:)
haftasonu kaçamaksız ve normal berslendım şöyle,,

cumartesi kahvaltıda
2 etimek
1 haşlama yumurta
biraz beyaz peynır
4-5 zeytın
salatalık domates

ara öğün yapmadım öğle yemegıyle aksam yemegını birleştirip
saat 4 gibide
1 tabak taze fasulye(1 kaşık yag ile pişirdim)
1 tabak tavuk sote(yine 1 kaşık yag ile köri soslu pişirdim)
yogurt

saat 9 gibide yine 1 elma ile günü kapattım ama spor var bide
önce 1,5 saat yürüdüm
bide aksam 30dk yürüdüm
günü 2 saat sporla bitirdim..:)

pazar günüde
sabah omlet yaptım
yıne 2 dılım etımek
peynır
salatalık domates

saat 4 gibide
bol salata yaptım az yağlı ve yine taze fasulye yogurt

akşam 8 gibi çok acıkmıştım
yarım kase mercımek corbası
4-5 kaşık salata yedım

artı oalrak 45dk yürüyüş...

nasılımmmm:)
bu haftaiçi yine 5 gün elma diyeti,haftasonuda yukardakı gibi devam edıcem
bayrama 10 gün var umarım 10 günde 5 kılo falan atabılırım

Süpersın garden tebrık ederım senı bu haftada devam edersen süper verırsın kılo bende devam edıyorum ben bıraz hafta sonu kacırdım kermes vardı burda tabı bıseyler yemeden olmadı ama hafta ıcı süper dıyet yapıp gıdecek bu kılolar

inşallah canım başarabılrıız ben bu hafta 3 kılo hedeflıyorum ama regl olabılrım oyuzden biraz sekteye ugrayabılır,yınede durmak yok..
cuma akşamı eşımın dayısına gittik,acaip bi masa hazırlamışlardı normalde cumanın o yorgunluguyla ve açlığıyla ben yumulurdum ona ama dayandım ve yıne sadece 1tane elma yedim,tabi bide c.tesi sabahı tartılıcam şimdi yersem sabaha fazla çıkarım düşüncesıyle yemedım ve sonuc 2,600.
insan cok daha yüksek rakamlar görmek istiyor ama yavas yavas..sabretmek lazım.
sporda önemlı citesi gün içinde 2 saat yürüyerek toplam 680 kalori yaktım:)

bende bu hafta regl olacagim bakalim sonuc ne olacak ama hic kacamaksiz yapacagim bu sefer ve cuma gününe kadar tartilmiyacagim cuma sabahi tartida ne görecegim bakalim

kızlar bugun basladım bu diyete ve suan açlıktan ölmek üzereyim bide üstüne temizlik yaptım bugun ayy resen uyuyamıyorum karnımdan sesler gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…