Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sag olun canlarim
eeee ne yapicaz ichmeye chalishicam,yeshil chayda problem yok,3-4bardak icherim
iki yil once ben 20kilo vermishdim,hich bi shey yapmadim,sadece yeshil elma ve salataligin suyunu ichdim,istediyim kadar ichdim,bashka hich bi shey yapmadim yaz boyunca,bi bakdim 3 ayda 20 kilo gitmish,demekki elmadanmish
sonra tabii ish,stress bu yil kishda 10kilo aldim,sevgilimde diyor"kiz bu ne ya shishmishsin"
ya kendimle beceremiyorum,yardim edin bana,birlikde verelim shu kilolari
yarin gorushuruz
hadi chok opdum hepinizi
iyi geceler

verirsin canım ama muhakak buraya hergün gir neden diceksin burda herkes birbirine destek tombikin halinden tombik anlar
yazılanları oku kilo verenlere bak onların deneyimlerini dinle acayip motive oluyo insanlar valla ben hep diyorum sıla ve sexy birde sılanın gelinleri beni acayip gaza getirdi şimdi bende çok kilo verip hem kendimi hemde başkalarını memnun etmek istiyorum sende asıl bu olaya 2-3 ayda bitir bu işi hepimiz birbirimize destek olacaz inşallah kaydirigubbakcemile5
iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan

HIMMMMMMMMMMMMMMM
demekki kacamak yapiyosun demekki yapma sekerim yapma bebemm yapmaa bak hersey beyinde bitiyoo onu senin yönetmen lazim onun seni degill okk anlasdikmiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

hehe tmm arkadaşlar yapmıycm bi daha mafoldumben vercez kiloları fit olcaz

yazer yavrim
kız sen netatlı dilli sin bakim öle maşallahhhh

hep böyle neşeli kalasın inşallah.az önce 2yazını okudum bittimsana kız..

kaç yaşında sın bakim sen...

hımmmmm 23müsün şimdi profiline baktım..

bak tatlım ben 34 yaşında 3 çocuklu hatunum ben böyleyken 11 kilo verdimse sen bekar ve yaş 23 hayde hayde verirsin kiloları sen inan benden önce olacan çıtırrrrrrrr

cnm sen hic merak etmee vericez bu kilolariii

hehe tmm arkadaşlar yapmıycm bi daha mafoldumben vercez kiloları fit olcaz

eett vericezzkaydirigubbakcemile5

yazer yavrim
kız sen netatlı dilli sin bakim öle maşallahhhh

hep böyle neşeli kalasın inşallah.az önce 2yazını okudum bittimsana kız..

kaç yaşında sın bakim sen...

askimmmmmmmm gelmisssssssss

bu ağzından damlayanlar bal olmalı
ben onları bi hazmedem kaydirigubbakcemile3
içim dışım pür neşe şükür de birde çıtır olsak tam olcak inşallah hihoyyyt

güzelresim mrb.hoşgelmişsin sen dea.s.
aynı günde başlamışız,cuma görelim o muhteşem sonuçları dimi
kolay gelsin arkadaşım sana da,başarılar...

sağol canım.umarım istediğimiz sonuçları alırız.
ben ramazan dolayısıyla yavaş ilerlerim gibi geliyor.oğlumda daha emdiği için fazla acıkıyorum.ama bırakmak yok.bu kez kesin kararlıyım.bu akşam iftarda biraz kaçırdım sanırım :kedi: onun için şimdi yarım saat daha fazla spor yapıcam.telafi edicem yani.
herkese kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

sanada bol bol ter atmalar cağnım yansın kavrulsun yağlar inşallaaah :teytey:

kızlar ya ben bişi sormak istiyorum bu diyeti yaparken yeşilçay we su ıdışında hiçbişi içmiomusunuzz:uhm: ben nescafe siyah çay(şekersiz tatlandırıcıyla) elma suyu felan içiorum acaba ondanmı 4 gündür hiç weremedimmm:bbo:

valla olabilir canım elma suyu hazırsa onun içinde şeker felan koyuyolar kalorisi fazladır belki..CADIARZU ben maden suyu içiodum burda içmeyin yazmışlar bi onuda bıraktım düşün yani

Son düzenleme:
hazır meyvasuları kalori manyağı. diyet light falan yazanlara aldırmayın.

sanada bol bol ter atmalar cağnım yansın kavrulsun yağlar inşallaaah :teytey:

ayy canım oğlum yeni uyudu.onunla uğraşırken bayağı ter attım kaydirigubbakcemile3 ama şimdi kalkıyorum ve sporumu yapıp duşumu alıcam.yeşil çaylarımı vede sularımı içtim.inanılmaz işe yarıyor.bence en önemli ikili.wc konusunda süperler.bu sefer vazgeçmeyeceğim aynen yola devam. kaydirigubbakcemile2

herkese iyi geceler a.s.

ee zayıflayanlar bi resim koysun ya merak ettim walla:)))

canım sexybebekin 84ünci sayfada bide 192de var süper değişim valla şokun şaşar fotolara bakmazdan evvel kendini bu duruma hazırla kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yazer sağol vallahi fotolar müthiş ya sexybebek inanamıyor insan akannehir aynen böyle oldum.süper görünüyorsun.darısı başıma zemuszemus

ben birdaha foto istiyorummmm sexidennn ve diğer güsel kilo veren şekerlerdennn.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…