bende bugün 3200 m lik spor yaptım 3 bardak yeşil çay içtim. 2 de sahurda içcem şakkıdı
sag olun canlarim
eeee ne yapicaz ichmeye chalishicam,yeshil chayda problem yok,3-4bardak icherim
iki yil once ben 20kilo vermishdim,hich bi shey yapmadim,sadece yeshil elma ve salataligin suyunu ichdim,istediyim kadar ichdim,bashka hich bi shey yapmadim yaz boyunca,bi bakdim 3 ayda 20 kilo gitmish,demekki elmadanmish
sonra tabii ish,stress bu yil kishda 10kilo aldim,sevgilimde diyor"kiz bu ne ya shishmishsin"
ya kendimle beceremiyorum,yardim edin bana,birlikde verelim shu kilolari
yarin gorushuruz
hadi chok opdum hepinizi
iyi geceler
HIMMMMMMMMMMMMMMM
demekki kacamak yapiyosun demekki yapma sekerim yapma bebemm yapmaa bak hersey beyinde bitiyoo onu senin yönetmen lazim onun seni degill okk anlasdikmiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sag olun canlarim
eeee ne yapicaz ichmeye chalishicam,yeshil chayda problem yok,3-4bardak icherim
iki yil once ben 20kilo vermishdim,hich bi shey yapmadim,sadece yeshil elma ve salataligin suyunu ichdim,istediyim kadar ichdim,bashka hich bi shey yapmadim yaz boyunca,bi bakdim 3 ayda 20 kilo gitmish,demekki elmadanmish
sonra tabii ish,stress bu yil kishda 10kilo aldim,sevgilimde diyor"kiz bu ne ya shishmishsin"
ya kendimle beceremiyorum,yardim edin bana,birlikde verelim shu kilolari
yarin gorushuruz
hadi chok opdum hepinizi
iyi geceler
hehe tmm arkadaşlar yapmıycm bi daha mafoldumben vercez kiloları fit olcaz
yazer yavrim
kız sen netatlı dilli sin bakim öle maşallahhhh
hep böyle neşeli kalasın inşallah.az önce 2yazını okudum bittimsana kız..
kaç yaşında sın bakim sen...
bu ağzından damlayanlar bal olmalıhımmmmm 23müsün şimdi profiline baktım..
bak tatlım ben 34 yaşında 3 çocuklu hatunum ben böyleyken 11 kilo verdimse sen bekar ve yaş 23 hayde hayde verirsin kiloları sen inan benden önce olacan çıtırrrrrrrr
güzelresim mrb.hoşgelmişsin sen dea.s.
aynı günde başlamışız,cuma görelim o muhteşem sonuçları dimi
kolay gelsin arkadaşım sana da,başarılar...
sanada bol bol ter atmalar cağnım yansın kavrulsun yağlar inşallaaah :teytey:sağol canım.umarım istediğimiz sonuçları alırız.
ben ramazan dolayısıyla yavaş ilerlerim gibi geliyor.oğlumda daha emdiği için fazla acıkıyorum.ama bırakmak yok.bu kez kesin kararlıyım.bu akşam iftarda biraz kaçırdım sanırım :kedi: onun için şimdi yarım saat daha fazla spor yapıcam.telafi edicem yani.
herkese kolay gelsin kaydirigubbakcemile2
valla olabilir canım elma suyu hazırsa onun içinde şeker felan koyuyolar kalorisi fazladır belki..CADIARZU ben maden suyu içiodum burda içmeyin yazmışlar bi onuda bıraktım düşün yanikızlar ya ben bişi sormak istiyorum bu diyeti yaparken yeşilçay we su ıdışında hiçbişi içmiomusunuzz:uhm: ben nescafe siyah çay(şekersiz tatlandırıcıyla) elma suyu felan içiorum acaba ondanmı 4 gündür hiç weremedimmm:bbo:
sanada bol bol ter atmalar cağnım yansın kavrulsun yağlar inşallaaah :teytey:
ee zayıflayanlar bi resim koysun ya merak ettim walla:)))
ben birdaha foto istiyorummmm sexidennn ve diğer güsel kilo veren şekerlerdennn.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?