tatlım geçmiş olsunn. elma sirkesi için farenjite çok iiyi geliyor diyorlar. en azından antibiyotik almaktan daha iyidir. umarım geçer yakında a.s.
Codecs den dolayi olabilir. Windows media player desteklemiyordur. "Windows Essentials Media Codec Pack" yaz bulabilirsin nette. Bir dene bunu. Ya da ben videolari quick playerla calistiriyorum windows acmazsa. Umarim ise yarar.
Slm benım tatlı bebıslerım nasıl gıdıyor yenı geldım hemen bakım dedım ıkı gun sonra tartı necabuk gecıyor yahu valla bakalım bu haftakac vermıs olacaz kızlar
ha dun ben bırsey yaptım 34 kılo verdımya kızlar 34 kılo patates kaldırım dedım lan kaldıramadım dusunun bız nasıl bu kıloları tasıdık gozlen goremıyoruz tabı ama hr verıdıgınız kkıloyu bırsey bulun ve kaldırın ozaman dıceksınız nasıl tasıdık bunu dıye ınsan resmen utanıyor resmen kaldıramadım ama cok mutluyum valla agladım resmen cunku cok kotu bırsey kızlar hem saglık hem guzelık ıcın hayatımızdan neller gıtmedıkı ama hersey daha guzel olacak allahın ıznıyle sızı sevıyom
canım selam yeniş okudum bu topiği ilk iki sayfayı okudum sen başlatmışın sonrasını okumadan son sayfada yine senin yazınla karşılaştım34 kilo demişin canım ne kadar sürede verdin yazarmısınki benim gibi son sayfayı okuyanlarda bilsin birde ilk sayfadaki gibi sadece tost sabah yiyip öylemi devam ettin bu sürede bir bilgilendir şeker arada okucam geçmişide hepsini okuyamam herhal 1 ayda ammada yazan olmuş bu topiğe
5/6 haftada canim verdim son 20 gun spor da var ama icinde insan isterse basarir bunu bilin ve hic kacamak yok canim opuyorumnanaktan
merhaba canım bende spor yapıyorum demin yürüyüşten geldim biraz nette takılıp 100 mekik çekeyim ve diğer spor hareketlerini yapayım diyorum kalça-basen için olanlardan ya hiç kaçamak yapmıyorum sadece elma-su yeşilçay ama göbiş çok şişiyor ya sexy :uhm: annem farkediyor farkediyor diyor ama ben kendimi halen şişkin hissediyorum bakalım cuma nasıl çıkacam tartıda geçen haftadan beri hiç tartılmadım kaydirigubbakcemile5
merhaba canım bende spor yapıyorum demin yürüyüşten geldim biraz nette takılıp 100 mekik çekeyim ve diğer spor hareketlerini yapayım diyorum kalça-basen için olanlardan ya hiç kaçamak yapmıyorum sadece elma-su yeşilçay ama göbiş çok şişiyor ya sexy :uhm: annem farkediyor farkediyor diyor ama ben kendimi halen şişkin hissediyorum bakalım cuma nasıl çıkacam tartıda geçen haftadan beri hiç tartılmadım kaydirigubbakcemile5
canim birkac kisi daha sordu bunu bana olabilir vucut su tutuyor onun icinde bir formul var sen yeterki sor kiz
sabah kalkinca bir avuc maydanoz al 10/15 daka 2/3 bardak su koy ve kaynat ilik olarak ic bir kac gun yap butun sislik gidiyor ben arada yapiyorum cok rahat oluyor ve bol bol wc ye gidiyorsun temizleniyor canim bak yap cok rahat olacak sifa niyetine ic bak tadi pek hos degil ama bir iki gun sonra belli olacak Şeniz
hamis canim sen 6 kiloyu elma diyetiylemi verdin? ne kadar surede verdin?
kilolarimiz yakin acaba bende verebilirmiyim diye soruyorum zemuszemus zemuszemus
canıımm çok teşekkür ederim,yapmaya çalışcam yine çizelgemi,saol tatlım
çocuğum yok şekercim,3 haftalık evliyim daha :))
bi ara albümlerim bölümüne eklemek istiyorum düğün resimlerimi ama bakalım
eklersem söylerim görürsün beni:))
davette yemeği tutmayı nasıl becercem bilmiyorum,başarırım umarım.
güzelresim mrb.hoşgelmişsin sen dea.s.
aynı günde başlamışız,cuma görelim o muhteşem sonuçları dimi
kolay gelsin arkadaşım sana da,başarılar...
sabah doktora gıttım faranjit olmusum yaa,bırakın elma yemeyı su bıle ıcemıyorum yutkunamıyom gecmıyo bugazımdancok acı cekıyom coooooooooooook
pişt kızlar kimse yokmuuuu??
sıla,arda,sexybebek ve diğer şekerler nerdesiniz ya özledimmm mafoldumben
pelince çok geçmiş olsun canım yeni haberim oldu yerimseniben
ohhh çok şükür 2.günümü de kaçamaksız atlattım.. süper gidiyo süper =) walla hepimiz bi zayıflayalım her şeye değer yaaa :) :) öpüyorum kuşlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?