Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım geçmiş olsunn. elma sirkesi için farenjite çok iiyi geliyor diyorlar. en azından antibiyotik almaktan daha iyidir. umarım geçer yakında a.s.

sagol canım antibiotıgı yuttum basladım bıraz once yeterkı gecsınde ne olursa olsun valla.. ınsanı cok halsız koyuyor bu hastalıklar. yüzüm 2 haftadır rejım yapıyom cökmedıde dün hastalandım hemen cöktü hay alllahım :sinifsinif:

Slm benım tatlı bebıslerım nasıl gıdıyor yenı geldım hemen bakım dedım ıkı gun sonra tartı necabuk gecıyor yahu valla bakalım bu haftakac vermıs olacaz kızlar

ha dun ben bırsey yaptım 34 kılo verdımya kızlar 34 kılo patates kaldırım dedım lan kaldıramadım dusunun bız nasıl bu kıloları tasıdık gozlen goremıyoruz tabı ama hr verıdıgınız kkıloyu bırsey bulun ve kaldırın ozaman dıceksınız nasıl tasıdık bunu dıye ınsan resmen utanıyor resmen kaldıramadım ama cok mutluyum valla agladım resmen cunku cok kotu bırsey kızlar hem saglık hem guzelık ıcın hayatımızdan neller gıtmedıkı ama hersey daha guzel olacak allahın ıznıyle sızı sevıyom

sexy bebek super kılo vermıssın bravoo
bu arada ben sahurda bır adet elma salatalık domates yedım ama ıftarda dun kacırdım bıraz cok etkılemrı kızlar ya ekmeksız patates salatası yedım

canım selam yeniş okudum bu topiği ilk iki sayfayı okudum sen başlatmışın sonrasını okumadan son sayfada yine senin yazınla karşılaştım34 kilo demişin canım ne kadar sürede verdin yazarmısınki benim gibi son sayfayı okuyanlarda bilsin birde ilk sayfadaki gibi sadece tost sabah yiyip öylemi devam ettin bu sürede bir bilgilendir şeker arada okucam geçmişide hepsini okuyamam herhal 1 ayda ammada yazan olmuş bu topiğe

SILA CIM nasıl ya 2 haftada 10 kilomu sadece elmamı yedin anlatırmısın arkadaşım baştan geri okudumda dün yazmışın ay kızlar heyacan bastı beni bu kadar kolay verilebilirmi

kızlar ben bu ara bu diyete hazır olmadığımı hissettim o yüzden bir süre sonra tekrar denicem şimdilik ara vermek istiyorum zaten doğru düzgün yapamıyorum ama hepiniz harika gidiyorsunuz hepinize bol şanslar:)

5/6 haftada canim verdim son 20 gun spor da var ama icinde insan isterse basarir bunu bilin ve hic kacamak yok canim opuyorumnanaktan

5/6 haftada canim verdim son 20 gun spor da var ama icinde insan isterse basarir bunu bilin ve hic kacamak yok canim opuyorumnanaktan

merhaba canım bende spor yapıyorum demin yürüyüşten geldim biraz nette takılıp 100 mekik çekeyim ve diğer spor hareketlerini yapayım diyorum kalça-basen için olanlardan ya hiç kaçamak yapmıyorum sadece elma-su yeşilçay ama göbiş çok şişiyor ya sexy :uhm: annem farkediyor farkediyor diyor ama ben kendimi halen şişkin hissediyorum bakalım cuma nasıl çıkacam tartıda geçen haftadan beri hiç tartılmadım kaydirigubbakcemile5

canim birkac kisi daha sordu bunu bana olabilir vucut su tutuyor onun icinde bir formul var sen yeterki sor kiz

sabah kalkinca bir avuc maydanoz al 10/15 daka 2/3 bardak su koy ve kaynat ilik olarak ic bir kac gun yap butun sislik gidiyor ben arada yapiyorum cok rahat oluyor ve bol bol wc ye gidiyorsun temizleniyor canim bak yap cok rahat olacak sifa niyetine ic bak tadi pek hos degil ama bir iki gun sonra belli olacak Şeniz

hamis canim sen 6 kiloyu elma diyetiylemi verdin? ne kadar surede verdin?
kilolarimiz yakin acaba bende verebilirmiyim diye soruyorum zemuszemus zemuszemus

tamam bebişim teşekkürler yarın yapıyorum bu tarifini sen söylersinde fayda etmez mi hiç bebişim opuyorumnanaktan

hamis canim sen 6 kiloyu elma diyetiylemi verdin? ne kadar surede verdin?
kilolarimiz yakin acaba bende verebilirmiyim diye soruyorum zemuszemus zemuszemus

canım ben 4 kilomu kelogs 2 hafta 2 öğün 2 kase yaptım onunla verdim 2 kilomu da elma diyetiyle verdim inşallah hedefime kavuşacam zemuszemus vermem gereken bayağı bi kilom var yani

canım ben 4 kilomu kelogs 2 hafta 2 öğün 2 kase yaptım onunla verdim 2 kilomu da elma diyetiyle verdim inşallah hedefime kavuşacam zemuszemus vermem gereken bayağı bi kilom var yani [/QUOTE]

o kadar etkilimi o kellogsun programi
peki 2 haftada baska neler yaptin? Spor? diger ogunde neler yedin? ...
opuyorumnanaktan

şaziyecim geçmiş olsun tiz zamanda iyleşesin :Saruboceq:
sılam inşallah dediğin kadar kilo veririm çalışmalarım gayet iyi gidiyor ama bakalım kaydirigubbakcemile2

sexybebekcikim verdiğin şişlik için olan maydonoz kürünü kız kardeşime söyledim .. "ay tadı iğrençtir yapıcam ama işe yarasın sexyablama uzun uzun övgüler yaz" dedi kaydirigubbakcemile3 ..
kızkardeşim 52 kilo oda 50 kiloya düşmeye çalışıyor zayıf olanlar çok zor kilo veriyolar ondan sinir oluyo ben kilo verince kaydirigubbakcemile3 ama evde en büyük destekcim ..

kızlar evde spor yapmaya üşeniyosanız saresunun verdiği lesliyle yürüyüşü yapın bide ben bi sitede araştırdım 5 mil olanı yağ yakmak için olanı felan var dilediğinizi indirirsiniz..
sürekli yürüyo çok güzel bide 45 dakika felan sürüyo ben mesela dizi izlerken açıyorum akşam hem dizimi izliyorum hem de onu yapıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 tam süper olcak herşey en birinci ben olcam şakkıdı

pişt kızlar kimse yokmuuuu??
sıla,arda,sexybebek ve diğer şekerler nerdesiniz ya özledimmm mafoldumben
pelince çok geçmiş olsun canım yeni haberim oldu yerimseniben

ohhh çok şükür 2.günümü de kaçamaksız atlattım.. süper gidiyo süper =) walla hepimiz bi zayıflayalım her şeye değer yaaa :) :) öpüyorum kuşlarımmm

arzucum kız sen yeni gelinmişsin.allah mesut ettin bir yastıkta kocasın tebrik ederim canıma.s.resimlerini bekliyoruz canım

sabah doktora gıttım faranjit olmusum yaa,bırakın elma yemeyı su bıle ıcemıyorum yutkunamıyom gecmıyo bugazımdan cok acı cekıyom coooooooooooook

canım geçmiş olsun..sıcak bişeyler işseydin.şimdi nasısın..

Ay askım gelmıs nasıl gıdıyor bebıs sılacım aynada varmı buyuk fark kız ustlerını bolmu artık kesın ıkı beden kuculdun valla az kaldı bebıs manken olacan haha

pişt kızlar kimse yokmuuuu??
sıla,arda,sexybebek ve diğer şekerler nerdesiniz ya özledimmm mafoldumben
pelince çok geçmiş olsun canım yeni haberim oldu yerimseniben

tatlım geldim geldimm

ramazan dolasıyla çok sık giremiyom bebiş.

sen nasılsın nasıl gidiyor diyet..
ohhh çok şükür 2.günümü de kaçamaksız atlattım.. süper gidiyo süper =) walla hepimiz bi zayıflayalım her şeye değer yaaa :) :) öpüyorum kuşlarımmm

aferin kız hemşomŞeniztabi zayıflamak herşeye değer canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…