- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
günaydınnn elmacı güzellerimmmm kocaman mcx lar sizeeee. bilmeyenlere harika bi haberim var. geçen hafta bi arkadaşımla konuşurken ameliyat olucam kilo verince dedim. sarkıklardan kurtulmak için. delimisin sen dedi bana. fındık yağı kullan dedi. iki gündür kullanıyorum ama diyettenmi yağın etkisimi bilmem pantolon giyince düğmelerin üstüne yatan göbüşümün katları azaldı. üstelik 2 kullanımda. bi süre devam edicem sonuçları yazarım gene arada. düşünsenize elma+yeşil çay+ fondık yağı estetik ameliyatlara bedel olurmuşş :))
[color="ındigo"]burcuuuuuuuuuuuuuuu geliyosun hic bisi yazmadan gidiyosunn askolsunn askitooo[/color]
canım nasıl kullanıyorsun fındık yağını benim 5 aylık bebişim var haliyle göbeğimde biraz sarkma var....................
tatlım aynen bende doğumdan sonra bu hale geldim. geceleri yatmadan önce yapıyorum ben. daha rahat oluyorum. karnımı temizleyiip üzerine biraz döküyorum elimle masaj yaparak yediriyorum iyice 10-15 dk vücut emiyo zaten. rahatsız olursan yıkayabilirsinde. hergün 50 mekik çekerdim. fındık yağı sürüpte spor yapınca daha etkili oluyormuş. bende gece yapıyorum mekiğimi. iki günde etkili oldu ama cilt tipleri bünye farklı tabi nasıl etki gösterir bilmem. bikaç gün içinde yeniden yazarım sonuçları. bu arada yeşil çayda sıkılaştırıcı etki gösteriyo elmada cildi besliyo yağ yakıyo bunlarıda unutmamak lazım. hiçbirşey tek başına etkili değildir a.s
kuşum canım çokk özledim seni
tatlım benim burda internet çok zayıf tam yazacam donuyo kalıyo öyle
kapanmıyorda anlamıyorum.şükür bu sefer açıldıda yazabildim.geliyorum ama canım inan yazılanlarıda okuyamıyorum.öyle bi safyada donuyorum.yani sorun netten kaynaklanıyo bebişim.bu arada geçen haftada bu haftada diyeti doğru düzgün yapamadım.miğdem çok fena tatlım acayip rahatsızım.ne yesem bogazımda kalıyo sanki.bi ekşime var,şişkinlik var.acayip kötüyüm.resmen yataklara düştüm miğdemden.bilemiyorum artık.ama çokta üzülüyorum diyet yapmam lazım.14 gün sonra türkiyeye gidecez.bana dua et kuşum.of of
rici ederim cicim kanımca 35 günde verdi o kiloları sıra bende kaydirigubbakcemile2yazercim cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten nerdeyse dudağım uçukladı felaket fark var şimdi bu kilolar elma diyetiylemi gitti..?ama baslayalı nekadar olduki ? süper yaaa sexyde gercekten sexy olmuş valla.herkesi azminden dolayı tebrik ederim opuyorumnanaktana.s.
kendime çok sinir oluyorum bu diyeti tam olarak yapamıyorum bu halde kilo vereceğimi sanmıyorum ama olsun yapabildiğim kadar yapacağım benim asıl diyet ramazandan sonra olacak anlayacağınız herkese kolay gelsin
kendime çok sinir oluyorum bu diyeti tam olarak yapamıyorum bu halde kilo vereceğimi sanmıyorum ama olsun yapabildiğim kadar yapacağım benim asıl diyet ramazandan sonra olacak anlayacağınız herkese kolay gelsin
aysemmmmmmmmmm gelmisss
bi elbise almıştım 4 sene önce. 2 kerecik giydim sonra kış geldi kilo aldım doğumdu bebekti öle kaldı üstümde kilolar. şimdi çıkardım elbiseyi astım dolabın dışına. onu giyeceğim günü bekliyorum. ama biliyorum az kaldı. şu fazlalıklarımdan kurtulayım bi onu giyipte çektiğim fotoğraflarımı koyucam buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?