Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlarmar
işe başladığım için nete girmeye vaktim olmuyor fırsat buldukça akşamları girmeye çalışacağım anladığım kadarıyla herkesin diyeti süper gidiyor buna çok sevindim inşaallah herkes sonuç alır

Ay askım gelmıs nasıl gıdıyor bebıs sılacım aynada varmı buyuk fark kız ustlerını bolmu artık kesın ıkı beden kuculdun valla az kaldı bebıs manken olacan haha

ay aşkım şükür denk geldik..tabi canım fark olmazmı..11kilo gitti..bal damlıyor ağzından tattlımm benim inşallah kız..kurtulalım şu killardan sıkıldım valla.yük taşıyoz yükk..

bak sen okadar yükü attın hafifledin sıra bizde

sen nasılsın bitanem..:1hug:

pişt kızlar kimse yokmuuuu??
sıla,arda,sexybebek ve diğer şekerler nerdesiniz ya özledimmm mafoldumben
pelince çok geçmiş olsun canım yeni haberim oldu yerimseniben
Ayseciğim sağol canım.Bakalım perşembe günü doktora gidicem inşallah problem olmazsa aranıza dönücem.Beklemedeyim şu anda evhamlıyım biraz .....
Maşallahınız var ben gelene kadar sexsi beni solladı geçtim bu hafta ne diyecek çokkkkkkkkkkkk merak ediyorum.Hepinizi çok çok öpüyorum.

iş hayatında kolay gelsin başarılar canım

sendende bu hafta güzel sonuç bekliyoruz..

Nasıl olıym tatlım bildiğin gibi siz nasılsınız.Nasıl güzel veriyosunuz yağları maşallah inşallah dönücem aranıza dua et tatlım benim için.Sohbete tatlım.

herşeyden önce sağlık gelir bitanem..yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

sexy seni solladı valla..acep bende sollarmıyımki kız:uhm::uhm::uhm:

Nasıl olıym tatlım bildiğin gibi siz nasılsınız.Nasıl güzel veriyosunuz yağları maşallah inşallah dönücem aranıza dua et tatlım benim için.Sohbete tatlım.

ramazanda benden az gidiyor pelinim..ama gidiyor gene..

dualarım seninle canım.sen içini ferah tut..seni seviyoruz unutma.

kızlar kızlar ay içim dışım elma. içim dışım yeşil (futbol takımı sloganı gibi oldu)kaydirigubbakcemile3
ya benimde göğüslerim küçülse, sanki zayıflsam da bunlar böle kalacak ay çok tırsıom ha :1no2:
öle kalırsa bende yaptırırım estetiknen ayol ben 45 kilo verecem annemgilde az para versinler bare şakkıdı
neyse hele kilolarımdan kurtilimde en birinci ben olimde :hooray: onada bakarız kıslar
hepimize kolay gelsin inşallah opuyorumnanaktan

ramazanda benden az gidiyor pelinim..ama gidiyor gene..

dualarım seninle canım.sen içini ferah tut..seni seviyoruz unutma.
ramazan diye bikaç kişiden daha az gidiyor diye okumuştum acep benden de mi az gitcek akannehir
öyle olursa moralim bozulur ama hemen akabinde .. ay yazercim sen bi haftada bir kilo veriyordun bunada şükür ramazandan sonra şakır şakır verirsin diye bi güzel motivemide ederim yane şakkıdı

iyi akshamlar herkese.
nasilsiniz?
ben chok uzun zamandir uyeyim,yazilari okurum,ama yazmadim
kizlar benimde kilo problemim var,benide araniza alirmisiniz,elma diyetini okudum,mashallah hepiniz chok guzel kilo veriyorsunuz
yarin bende bashlamak istiyorum
yalniz bi problem var,ben hich su ichmeyi sevmem,chok susayan biride diyilim,3litre deyilde az ichsem olmazmi?
lutfen cevaplandirin
bu arada benim

boyum:1.74
kilom:90

herkese basharilar

selam hanımlar bi kaç gündür yoktum işten ayrıldm sınavlara falan hazırlanıodm ama diyete tam gaz devam ufak kaçamaklarm oluo ama çoookk ufak kaydirigubbakcemile2

az su içsen olur ama kilo veremezsin çünkü yakılan yağlarını vucuttan atman için bol su içmen gerekli bence sık dişini bol bol suyunuda iç ki su zaten gerekli bişey canım..
bak burda güzel kilo verenler var bizde vericez ondan harfiyen uygula bu işi bitir kaydirigubbakcemile5

selam hanımlar bi kaç gündür yoktum işten ayrıldm sınavlara falan hazırlanıodm ama diyete tam gaz devam ufak kaçamaklarm oluo ama çoookk ufak kaydirigubbakcemile2

canım bence kaçamakda yapma valla kaçamak yapa yapa bu hale gelmedik mi en azından kendim için öyle .. diyetin çabucak geçer istediğin kiloya gelirsin inşallah ne kadar çok dikkat edersek o kadar çabuk gider kilolarda kaydirigubbakcemile2
diyet uzadıkça elmadan felan sıkılırız sonra ondan datlum bence kaçamak yapma herşey çok güzel olacak kaydirigubbakcemile5

hosgeldin sekerimmm
ne demek benide araniza alirmisiniz aaa seve sevee aliriz tabiii biz hepimiz el birligiyle kurtulcaz bu kötü kilolardan citir olcazzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

cnm su icmen gerek cünkü yesil cay ve su icerek de aticaksin o kötü kilolarii su cok önemli kendini cok zorlama tabi ama icmeye caliss
bende o kadar fazla su icen biri degildim ama alisdim dene bak alisacaksinnopuyorumnanaktan

HIMMMMMMMMMMMMMMM
demekki kacamak yapiyosun demekki yapma sekerim yapma bebemm yapmaa bak hersey beyinde bitiyoo onu senin yönetmen lazim onun seni degill okk anlasdikmiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…