Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar söylemeden geçmim annecim bugün sen kalk yağmantısı yap marketin çalışanlarına.. evi nasıl sarmış o koku. ay uyandımmirmirmirmir dedim serap herhalde koku felan hikaye, Annem ben bukadar diyette iken dedim bunu bana nasıl nasıl yapar dedim o may god dedim mutfa ben sen git bi de ne gör nasıl güzel yağ mantısı akannehir ..
annem dedi yersin bişi olmaz bitaneden
dedimki " de get pis kadın yağ mantısıynan ver ayarı ver ayarı yemiyciiiğim eeğer ki yersem isveçte amaliyat olmam lazım bunun için 300 binin varmı CADIARZU dedim
oda oruç kafaya vurdu kızım sen al çorbanı dedi
kızlar azmin yine zaferidir tek bir lokma bile yemedim :lepi:
bu iş bitene kadar böyleee şakkıdı

Son düzenleme:
sexybebek canim chok guzel olmushsun
darisi bashimiza
bu arada benide listeye eklermisin
boy:1.74
kilo:90
ama shimdi regl donemindeyim
bi de bi shey sorucam
benim dish eti problemim var,o yuzden elma chok yiyemiyorum,suyunu meyve sikacaginda sikib ichsem olurmu?

bide sevgilim az once aradi,iki aydi gormuyor beni,uzakda o
ayin 15-i geliyor,ona kadar ne kadar zayiflaya bilirim acaba?

canim 1kilo elma yidim,su ichmeye chalishdim,yeshil chayimi ichdim,ama aksham kachamak yapmadan olmadi,annem patlican yapmish sag olsun,bir az ondan yedim

yarin elmanin bir azinin suyunu sikib ichmeyi dushunuyorum
ne dersin?

canım bence elmayı yemelisin yani posasıda lazım onun sonuçta elmadan başka bişe yemioz tek suyuyla olmaz gibi yinede sexycimin engin bilgileriynen bi haşır neşir olda.
kız bide kaçamak yapma anaaa lmaz:
ben nediom kız yağ mantısı yapmış annem böel nasıl cızır cızır yemeye doyamazsın tek bi lokma almadım..
yarın babam bizi iftara götürcek ama ben bi çorba bi salata yicem aman kuzum kaçamak yapma tam uy hemen hallet bu işi tatlım
sevgilin gelesiye en az bi 5-6 verirsin bugün ayın 3 ü ama sen yeterkş tam uy tamam mı cağnım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

canim olur arada bende yapiyorum ama blenderden geciriyorum mama gibi ama kabugunlan yap oldumu birkerede icme yada yeme yudum yudum bende yapinca tatli kasikla yiyorum arada barsaklar cok guzel calisiyor sakincasi yok bebis kolay gelsin cuma yazarim seni de kaydirigubbakcemile5Şeniz

kızlar herkeslere kolay gelsin umarım bu gününüz gayet iyi geçer gün boyu ben yokum kardeşimi üniversteye kaydettirmeye gidicez bizim yolumuz açık olsun inşallah kocamaan aminlerinizi isterim
iftardan sonra görüşmek üzere hepinizi übtüm kızlaaaaar opuyorumnanaktan

günaydınlar elma güzelleri uzun zamandır takip ediyorum sizi bende bugün başladım elme diyetine . sabah tartıldım kilom 62,3 çıktı hedefim 50 kilo olmak sexybebek beinide listene yazarmısın canım birlikte yapmak güzel olacaktır. regli dönemindeyim oruç tutamıyorum şuanda ama oruç tutmaya başladığımda nasıl beslenmem gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim .

kahvaltımı 1 adet tam buğday ekmeğine tost ile yapacağım ( yağsız peynir ile tabiki )

günaydın naz,günaydın diğer elmacılar hihoyyyt
nasılsınız bakalım bugün nasıl gidiyo elmalarla aranız? :))

naz ramazan için nasıl olacağını sormuşsun cnm ben biraz açıklayım sana
sabah sahurda kepk ekmekle malum kahvaltı,yağsız peynir ve en fazla 3 ad.zeytin ile,ardından 2 ya da 3 ad.yeşil elma ve yanında 1-2 yeşil çay duruma göre.

iftarda ise;1 kase çorba ve az yağlı salataya izin var yemek olarak,yine akabinde elmalar ve yeşil çaylar olacak çünkü tatlım.

(hıı sen harfiyen uyabiliyormusun dersen yok nerdeeee,sus çaktırma görmesin kızlar :))
sahurda çok az yiyorum ben iyi hoz ama 1 ad.yeşil çay anca içiyorum,elmamı da yarım elma yedm mesela bugün iftarda da öyle oluyo yediklerime dikkat ediyorum ama yeşil çay ve elma az oluyo
bakalım cuma akşamüstü tartılcm sonucu c.tesi sabah bildircem,umarım hepimiz vermş oluruz.

sağol canım teşekkür ediyorum . inşallah ben harfiyen uyucam ama şu iftar davetleri olmasa dahada güzel olacak iftara gidilecek 3 yer var onlarıda atlatabilirsem ne mutlu bana . inşallah kilo vermiş olursun canım. ben yeşil çayı fazla sevmem ama kayısılı olan var onun tadı fena değil.

inş.hepimiz vermiş oluruz canımm
ben de sevmem yeşil çayı pek ama vitaminlisine baya alıştım,portakal tadı ve kokusu var hoş yanii
yaseminlisi de güzel ve hafif tavsiye ederim,

sen de sağ salim atlatırsın inş.şu davetleri :))

elimden geldiğince davetlere gitmemeye çalışıyorum ama yeni nişanlandığım için nişanlımın akrabaları çağırıyor gitmeyincede olmuyor.

Gunaydin kizlar zemuszemus
Bugun 3. gunum, cok guzel gidiyor diyet. Tartiya cikmamak icin deli oluyorum. Etrafinda dolaniyorum devamli :)
Dun cok acikdim ben, aksam 10 gibi kendimi ne ile oyalayacagim bilemedim yattim uyudum. Ins vericez bu kilolari birlikte. Boyle olunca burada ki yazilari okuyorum gaza geliyorum. Siz olmasaniz ben 2. gun yine birakirdim.
Sexycim beni de cuma gunu gruba ekler misin?
Kilom 62 - 54 olmak istiyorum. yarinda kacim yazarim
Herkese kolay gelsin..opuyorumnanaktan

aebenciğim ben bugün başladım elma diyetine . merakla bekliyorum bakalım sonuç nasıl olacak .

aebenciğim takıma gelmeden soluğu burda alıyorsun . sende yapacakmısın karar verebildin mi ?

aebenciğim ben bugün başladım elma diyetine . merakla bekliyorum bakalım sonuç nasıl olacak .

aebenciğim takıma gelmeden soluğu burda alıyorsun . sende yapacakmısın karar verebildin mi ?
evet nazlım regli bekliyorum ALLAH dan bi manim olmassa:1hug: ramazanda tam olacagını sanmıyorum oruçlu yapınca fazla kilo verilmiyor gibi geldi bana .
sanada başarılar fıstıkım umarım yeni aldıgın kilolar uçar gider...kaydirigubbakcemile5

inşallah canım aebenim gitsin yeni kilolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…