yarin elmanin bir azinin suyunu sikib ichmeyi dushunuyorum
ne dersin?
sexybebek canim chok guzel olmushsun
darisi bashimiza
bu arada benide listeye eklermisin
boy:1.74
kilo:90
ama shimdi regl donemindeyim
bi de bi shey sorucam
benim dish eti problemim var,o yuzden elma chok yiyemiyorum,suyunu meyve sikacaginda sikib ichsem olurmu?
günaydın naz,günaydın diğer elmacılar hihoyyyt
nasılsınız bakalım bugün nasıl gidiyo elmalarla aranız? :))
naz ramazan için nasıl olacağını sormuşsun cnm ben biraz açıklayım sana
sabah sahurda kepk ekmekle malum kahvaltı,yağsız peynir ve en fazla 3 ad.zeytin ile,ardından 2 ya da 3 ad.yeşil elma ve yanında 1-2 yeşil çay duruma göre.
iftarda ise;1 kase çorba ve az yağlı salataya izin var yemek olarak,yine akabinde elmalar ve yeşil çaylar olacak çünkü tatlım.
(hıı sen harfiyen uyabiliyormusun dersen yok nerdeeee,sus çaktırma görmesin kızlar :))
sahurda çok az yiyorum ben iyi hoz ama 1 ad.yeşil çay anca içiyorum,elmamı da yarım elma yedm mesela bugüniftarda da öyle oluyo yediklerime dikkat ediyorum ama yeşil çay ve elma az oluyo
bakalım cuma akşamüstü tartılcm sonucu c.tesi sabah bildircem,umarım hepimiz vermş oluruz.
inş.hepimiz vermiş oluruz canımm
ben de sevmem yeşil çayı pek ama vitaminlisine baya alıştım,portakal tadı ve kokusu var hoş yanii
yaseminlisi de güzel ve hafif tavsiye ederim,
sen de sağ salim atlatırsın inş.şu davetleri :))
aebenciğim ben bugün başladım elma diyetine . merakla bekliyorum bakalım sonuç nasıl olacak .
evet nazlım regli bekliyorum ALLAH dan bi manim olmassa:1hug: ramazanda tam olacagını sanmıyorum oruçlu yapınca fazla kilo verilmiyor gibi geldi bana .aebenciğim takıma gelmeden soluğu burda alıyorsun . sende yapacakmısın karar verebildin mi ?
evet nazlım regli bekliyorum allah dan bi manim olmassa:1hug: Ramazanda tam olacagını sanmıyorum oruçlu yapınca fazla kilo verilmiyor gibi geldi bana .
Sanada başarılar fıstıkım umarım yeni aldıgın kilolar uçar gider...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?