Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yarın saat 4 dü bekliyorum merakla bakalım biraz olsun verebilmişmiyim ben çok diyet yaptığım için metabolizmam alt üst olmuş durumda eğer 1 gram bile verdiysem tam sürat devam sex bebek saat 4 de tartılın demişti hatırladığım kadarıyla

evet canim oruc tutanlar 16 de tartilcak

tutmayanlar sabah en korunde kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben 1 haftaa tamamen bozdum dıyetııı yarın yıneee baslıcamm 59 a ınmstım yıne 60 oldum benım 2 haftada 5 kılo vermem sarttt

selam kıslar bende warım bgn baslıorum diyete tabii orucu actıktan snra
herkese hayırlı ramazanlar ..

slm guzeller nasilsiniz? yarin buyuk gun kaydirigubbakcemile2 bakalim kim kac kilo verdi

selam fıstığımm napıyon bakim:uhm:özledik seniiŞenizŞenizbizi yanlız bırakıyonnnnnn

kızım yo haaaaaaa:umursamaz:şaka şakasırnaşık şey tatlım sen işlerini yoluna koy

bizi bırakmazsınna.sa.s

selam kizlar
nasilsiniz?
kimse yokmu?
ya ben aclikdan olucem,karnim zil chaliyor
bi bakim dedim siz nasilsiniz?
bu gun ikinci gunum...
gorushuruz

yarın tartılıcaz ama ben pek verebildiğimi sanmıyorum mafoldumben çünkü regl dönemindeyim.arada ufak tatlı kaçamaklarım oldu.tabi iftar davetleride cabası.yemesen olmuyor çok ısrar ediyolar.ama cumartesi akşamı son iftar davetine gidiyorum.pazar günü inşallah bozmadan devam edicem.bayrama kadar biraz vermem lazım.şu anda sporda yapamıyorum tabi.yeşil çayımı ve suyumu tam olarak içiyorum günde 5-6 tane elmamı yiyorum.inşallah yarına 1 kilo gitmiş olurda motive olurum azıcık.
herkese kolay gelsin..

kızlar selam dün giremedim tam gaz devam ediyorum diyete kaydirigubbakcemile2 yarın büyük gün bakalım kaç kilo verdim öptüm hadi sizi canlarım opuyorumnanaktan

kızlar şöle bi bakem dedim
benim diyet gayet iyi gidiyo yarını resmen iplen çekiyorum çok merak ediyorum ne yaptığımı ..
bugün kardeşimi okuluna kaydettirdik babam bizi iftar yemeğine götürdü ben tavuklu salata istedim çorbanın peşine tavuklarının çoğunuda babama yedirdim kaydirigubbakcemile3
yalnız iki günde toplam 3 saat uyudum çok uykusuzum şimdik sporu yapsammı yoksa 2 saat uyusamda ölemi yapsam diyorum ama uyursam da uyanamam diye korkuyorum kafamçokkarıştı
neyse bakalım ben onu hali yoluna koyarım ..
ay sexybebekcikim tümaile sana dua ediyoruz ben bu sefer bu olayı bitircem birde varya elma yüzüme acaip iyi geldi kaymahk gibi oldu kız
kızlar hepinizi übtüm opuyorumnanaktan

SILA şeker sen tam olarak ne kadar kilo verdin ne kadar zamanda

tatlım gecikmeli olarak cevap veriyorum sana.hakkını helal et canım daha öncede sormuştun sanırım..

canım ben ramazan gelmeden 2hafta önce başladım 2 haftada 10kilo verdim.sonra ramazanda ilk hafta 1kilo daha verdim..bu 2ci hafta ramazanda yarın da kaç kilo verdiğimi yazacağım..

sen de yapmayı düşünüyomusun bu diyeti:uhm:

iyi sayılır canım bende çok giremiyorum girdiğim zaman da kimse olmuyo. senin nasıl gidiyo diyet tatlımmkaydirigubbakcemile2

iyi gidiyor canım..yarın işte heyecanlı gün..

slm canikolarr nasilsiniz bakemm

benim regl hala bitmedi ammada uzun sürüyo pöfffff
nese yarin yada diger güne biter bende bittikden 2 gün sonra tartilicammm

ya ben denedim ama beni elma çok acıktırıyoo bide midem ağırdı ..ama yine denicem:)) siz hergün yiyosunuz ya bıkmadınızmı yoksa baska şeylerde yapıyomusunuz:???:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…