Merhaba kizlar a.s.
topiginizi birkac gundur takip ediyorum ve bende katilmaya karar verdim
kizlar hem oruc tutup hemde bu diyeti nasil ugulayabilirim :uhm:
sexybebek fotolarini gordum insanin inanasi gelmiyor vallahi super gorunuyorsun darisi basima insallah
RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI
ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yesil elma yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin Şeniz
sexybebişim bu hafta elma diyetinin gündüz olanını yapıyorum bugün başladım canımmmmm
bana moralini pozitifliğini ver..artık şu 8li rakamlardan çıkayım yahuuuuuuu 7lere geçmek istiyom bir an evvell..
topiğinizi takip ediyorum kısmetse ramazandan sonra başlıcam bende.ben şiddetle sexybebekten 58kg olan halinin fotosunu rica ediyorum,bizler için müthiş motivasyon olur..lütfeeeeeenn:Saruboceq:
sexybebişim bu hafta elma diyetinin gündüz olanını yapıyorum bugün başladım canımmmmm
bana moralini pozitifliğini ver..artık şu 8li rakamlardan çıkayım yahuuuuuuu 7lere geçmek istiyom bir an evvell..
bende çok merak ediyorum başlangıç ve şu anki halini lütfeeeennnnnnn
canim 192 sayfada son foto var suanki gorunumlen pek fark yok ozaman 61 kilodum suan 58,3 bayramda koyacam foto
aaa evet görmüştüm o fotoğrafınızı azminizden ötürü kutluyorum ve ayakta alkışlıyorum sizi,süpersinizalkisalkisalkis
selam şekerler nasılsınz bakım
sexybebek ben regl oldum bu sabah tartılıyımmı bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?