Amma uzun anlatmışlar be tatlişkom 6 dakika çıldırmış numarası yap kafanı duvara vurma dese yeterdi yerimsenibenPazartesi sahalara dönüyorum kızlar
günaydinnnnn
ayy cok mutluyum havalarda ucuyorum zemuszemus
7 kilo vermisim yupiii kaydirigubbakcemile2
kizlar gercekden hepiniz bu diyete devam edin bakin azmedince basariyosunuz..kendinizi kandirmayin yok yapamam edemem diye diyorumya eger benim gibi iradesiz bi insan kendini tutup bu diyeti uyguluyosa herkes yapar bu diyeti inanin bana herhes süper olacak bebislerr
ne kadar sürede verdinnn banada söle neler yaptın açık açık yazsanaa...
cnm ben bayadir yapioyorum suan hatirlamiyorum ama ilk hafta 5 kilo verdim sonraki haftada regl olucakdim tartilmadim sonrada regl oldum ve 7 kilo verdim yani toplamda 12 kilo verdim 3 yada 4 hafta oldu baslayali tam net hatirlamiyorum
cnm demisin ne yaptin diye elma diyetinde ne gerektiriyosa aynen uyguladim ilk baslarda sadece ufak kacamagim oldu ondan baskada yapmadim aynen uyguladim sporumuda yaptim hee bu arada ben cok spor yapiyorum ve vücüdum sikilasiyo süpr bi diyet bu yapabilen herkese tavsiye ediyorum....ELMA - CITIRLIK gercekdendee deneyin yapin göreceksinizz:lepi::lepi:
teşekkür ederim arda-alya cevabın için umarım bende yaparım çok istiyorum ya zayıflamayı yapcam bende karar verdim...ayın 19 sunda erkkek arkadaşımla görşceğiz ve beni çok güzel görsün istiyorum.....bi 7 kilo verebilirmşyim acaba deneyip görelim...
arda alya canım kaç kilodan kaça düşmüştün sen o önemli oluyo çok kilo olunca biraz daha çabuk verilebiliyomuş az olunca ki oturmuş kiloysa zor oluyo diyolar bende yarın dan itibaren yapcam savuru kepekli tostla yapacam hadi hayırlısı birde sorum olcak şekersiz sütsüz nescafe içebilirmiyi günde 1 tanede olsa birde yanında 3 tane kuru kayısıda yiyebilirmiyim veya sabah kahvaltıda tostla nescafe içebilirmiyim aralara yeşil çay içsem tostla içemiyom yeşil çayı sade seviyom içmeyi onu beşibirarada çayda içcem ben birde olurmu içinde zaten yeşil çayda var onun
kızlar ben tüm yorumları okudum bir arkadaşımız resim koymuş ben o resimlere dikkatli baktım baya bi ama sanki o resimdeki kişiler farklı ya kaç tane resim var ben bi benzerlik kuramadım ama yalnış mıı düşünüyorum acaba sizlerde bakın yorumlarınızı bekliyorum sayfa 84 ve 192 de çok şaşkınım ya ben benzetemedim yanılıyormuyum acaba lütfen sizlerde bakın yorumlarınızı bekliyorum kafamçokkarıştı ....bende yarın başlıyorum sizleri haberdar ederim .....haydi kızlar cvplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?