Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada yanlış anlaşıldın şaşırıyor insan nasıl kısa sürede bu adarzayıflar diye..Takma kafanı sexybebek de sana hak vermiştir anlayışlı birine benziyor bak bizim zayıflamamz için bizi ne güzelde motive ediyor bence bizde yapalım ve zayıflayalım...

ben karar vedim yarın başlıcam sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun gel beraber başlayalımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım 23 yaşındayım 85 kiloyum acilen vermem lazım böle olmuyor tamam yarın başlayalım ben oruç tutmuyorum

canım 23 yaşındayım 85 kiloyum acilen vermem lazım böle olmuyor tamam yarın başlayalım ben oruç tutmuyorum

hayırlı olsun kızlaaaaaar alkisalkisalkis
umarım iyi haberlerinizle şenleniiriiiiiiz zemuszemus
ikinizide übtüm şekerler kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canımcevabın için bende yarın başlıcam yarın başlıcak olan arkadaşlar hadi hayırlısı bakalım ne kadar vercez ben eminim çok vercez kilo

sag ol canim desteyin ichin:enbuyukkkpuyorumnanaktan

NE DIMEK CANIMM RICA EDERIMM

CNMbende troid hastasiyim ve bende zor veriyodum kilo ama bu diyette gidiyo valla kilolarr kaydirigubbakcemile2

hadi kolay gelsin cnm baya ter atmisindir kesin

bizde seni cok özledik canoo

kızlar merhaba
nasıl gidiyor diyetimiz..
bu akşam misafirim iftara var..
çok giremiyorum nete.ama kaçamak asla yokkk

umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım..

iyiyiz askitoo sen hic merak etmeee

teşekkür ederim canımcevabın için bende yarın başlıcam yarın başlıcak olan arkadaşlar hadi hayırlısı bakalım ne kadar vercez ben eminim çok vercez kilo

hadi canim basarilar sana ins ideal kilona inersin opuyorumnanaktan

selam canım bende tutmayacağım yoksa dayanammam aynı kilodayız bende 81 kg :1hug: yarın başlıyoruz ok sabak 2 dilim diyet ekmeği tost light peynirle dimi salatalık domates 2 saat araylada yeşil elma 4 fincan yeşil çay 3 litre su. yarın başlıyoruz hergün yazışalım bizde tamam zayıflayalım tamam mı canım...Lütfen herkes bize yardımcı olsun bizi destekleyin

hayırlı olsun kızlaaaaaar alkisalkisalkis
umarım iyi haberlerinizle şenleniiriiiiiiz zemuszemus
ikinizide übtüm şekerler kaydirigubbakcemile5

teşekkürler yazer yarın başlıyoruz biz desteklerini bekliyoruz....turkbayragi

kızlar yarın bendee baslıyorum 1 hafta yapıcamm ben yada 2 hafta birbirmizi destekleyelim amaa aslaa kacamak yokkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 tamam kizlar bende basladim bugün bakalimne olacak yerimseniben
ama ben su icemiyorum yaaa......

kızlar yarın bendee baslıyorum 1 hafta yapıcamm ben yada 2 hafta birbirmizi destekleyelim amaa aslaa kacamak yokkaydirigubbakcemile2

tamam kızlar yarın başlıyoruz başka yolu yok ben en az 15 kilo verene kadar devam edecegim herkese kolay gelsin pes etmek yok:teytey:

kaydirigubbakcemile3 tamam kizlar bende basladim bugün bakalimne olacak yerimseniben
ama ben su icemiyorum yaaa......

canım su içmeden olmaz
yanan yağlar neylen gidecek dışarı bakim
bol su iç datlum ayrıcana sen süt felanda iç emzirion bi zararı olmasın sonra benneyaptımki

tamam kızlar yarın başlıyoruz başka yolu yok ben en az 15 kilo verene kadar devam edecegim herkese kolay gelsin pes etmek yok:teytey:

evettt baskaa yoluu yok kaydirigubbakcemile2 ben 3 yada 4 kiloo versem yeter ama egerr 1 haftada 55 olursam hedefımı 50 yapcam 1 haftaa daha yapcam :) hıc kacamak yok kendımızı deneyelım bakalımm basarabılıomuyuzz sonradan gıycvegınızz ıncecık kıyafetlerı hayal edınn karnınızz acıktıgındaa vee yesılcay ıcın o andaa :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…