ben inanamadım ilk başta hatta yazdım bi insan bu kadar değişebilir ama sexy bebek beni yalnış anladı haklı tabi ama şaşırmamak elde değil...Sen ne yatın kimyacı başlamaya karar verdin mi kaç kilosun ben yarın başlayacağım bi arkadaş söledi bir arkadaşımız bir haftada 11 kilo vermiş insan bunları duyunca motive oluyoropuyorumnanaktan
Bu arada yanlış anlaşıldın şaşırıyor insan nasıl kısa sürede bu adarzayıflar diye..Takma kafanı sexybebek de sana hak vermiştir anlayışlı birine benziyor bak bizim zayıflamamz için bizi ne güzelde motive ediyor bence bizde yapalım ve zayıflayalım...
canım 23 yaşındayım 85 kiloyum acilen vermem lazım böle olmuyor tamam yarın başlayalım ben oruç tutmuyorumcanım ya bende başlamaya niyet edip başlayamıyorum sende başlıycaksan beraber başlayalım hem birlikte gasza geliriz oruçlu olarak nasıl yapacağım dayanamam diye korkuyorum istersen başlayalım sen oruç tutuyomusun ben 29 yaş 81.5kg 165 boyum yarın başlayalım o zaman bişzde versek öle 11 kilo sen kaç kg sun?yaş kaç
canım 23 yaşındayım 85 kiloyum acilen vermem lazım böle olmuyor tamam yarın başlayalım ben oruç tutmuyorum
hayırlı olsun kızlaaaaaar alkisalkisalkis
umarım iyi haberlerinizle şenleniiriiiiiiz zemuszemus
ikinizide übtüm şekerler kaydirigubbakcemile5
cnm ben 75 le basladim
cnm günde bi kereye mahsuz ic ama sekersiz ve sütsüz olsun ama 1 kere ve yesil cayini ve suyunu asla ihmal etme elma diyetini denindigi gibi uygula sonucu sende gölreceksin cnm bide demisinya hani cok fazla kilosu olanlar daha cabuk veriyo diye burada bi arkadas vardi suan nickini hatrlamiyorum o zayifdi ama 1 haftada 8 bcuuk kilo verdi yani bunun cok veya az kiloyla alakasi yok cnm azimli olacan ve basarican okiiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sag ol canim desteyin ichin:enbuyukkkpuyorumnanaktan
canım belkı de vucudun suya alışkın olmadığı içindir kızlar merhabalar iki gün oldu bende diyete başladım normalde hiç masaya oturup yemek yiyen biri değilim sürekli azar azar ve ayakta doydugumu bile anlamıyordum ve derman gibi hiç su içmem 3günde 1 bardak belkı ama kahve sınırsızdı şimdi kahveyide bıraktım ve elma inanılmaz tokluk veririyor merak ettiğim bişey var sandaloz sakızınında zayıtlattığını duymuştum bunuda kullansak acaba hızlandırırmı kilo vermeyi ben bu arada troid hastasıyım ve kilo vermek benım için zorun ötesinde bişey herkese kolay kilo vermemler
selam çıtırlar zemuszemus nasılsınız bakalım.benim diyet dün akşamki iftar yemeğiyle biraz bozuldu ama bugün telafi ettim.4 saattir temizlik yapıyorum.ceza verdim kendime -tatlicadiarzu- o yüzden bu akşam iftarda çok az yiyip elmacıklarıma devam edicem.öpüyorum hepinizi oığlum annemde bende yanına gideyim.
kızlar selam fazla giremiyorum ama diyetimi bozmadan devam ettiriyorum zemuszemus ee sizler nasılsınız yeni başlayan arkadaşlar da varonlarada hoşgeldiler diyorum inşallah hepimiz zayıflayacaz sexybebeğimiz gibi manken olacaz ya sexybebiş seni de çok özledim sıla ve arda alyayı da opuyorumnanaktan
kızlar merhaba
nasıl gidiyor diyetimiz..
bu akşam misafirim iftara var..
çok giremiyorum nete.ama kaçamak asla yokkk
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım..
teşekkür ederim canımcevabın için bende yarın başlıcam yarın başlıcak olan arkadaşlar hadi hayırlısı bakalım ne kadar vercez ben eminim çok vercez kilo
mafoldumbenCADIARZU kimse beni görmüyor ya aaaaaaa..............
mafoldumbenCADIARZU kimse beni görmüyor ya aaaaaaa..............
canım 23 yaşındayım 85 kiloyum acilen vermem lazım böle olmuyor tamam yarın başlayalım ben oruç tutmuyorum
hayırlı olsun kızlaaaaaar alkisalkisalkis
umarım iyi haberlerinizle şenleniiriiiiiiz zemuszemus
ikinizide übtüm şekerler kaydirigubbakcemile5
selam canım bende tutmayacağım yoksa dayanammam aynı kilodayız bende 81 kg :1hug: yarın başlıyoruz ok sabak 2 dilim diyet ekmeği tost light peynirle dimi salatalık domates 2 saat araylada yeşil elma 4 fincan yeşil çay 3 litre su. yarın başlıyoruz hergün yazışalım bizde tamam zayıflayalım tamam mı canım...Lütfen herkes bize yardımcı olsun bizi destekleyin
kızlar yarın bendee baslıyorum 1 hafta yapıcamm ben yada 2 hafta birbirmizi destekleyelim amaa aslaa kacamak yokkaydirigubbakcemile2
tamam sende katıl bize kaçamak yok tabii kaç kg? yarınbaşlıyoruzvereliniortak
kızlar yarın bendee baslıyorum 1 hafta yapıcamm ben yada 2 hafta birbirmizi destekleyelim amaa aslaa kacamak yokkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 tamam kizlar bende basladim bugün bakalimne olacak yerimseniben
ama ben su icemiyorum yaaa......
tamam kızlar yarın başlıyoruz başka yolu yok ben en az 15 kilo verene kadar devam edecegim herkese kolay gelsin pes etmek yok:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?