olabilir canım neyse ya yalnış anlaşılmalara sebep olmak istemiyorum senin nasıl gidio kaç kilo verdin
kızlar ben tüm yorumları okudum bir arkadaşımız resim koymuş ben o resimlere dikkatli baktım baya bi ama sanki o resimdeki kişiler farklı ya kaç tane resim var ben bi benzerlik kuramadım ama yalnış mıı düşünüyorum acaba sizlerde bakın yorumlarınızı bekliyorum sayfa 84 ve 192 de çok şaşkınım ya ben benzetemedim yanılıyormuyum acaba lütfen sizlerde bakın yorumlarınızı bekliyorum kafamçokkarıştı ....bende yarın başlıyorum sizleri haberdar ederim .....haydi kızlar cvplarınızı bekliyorum
cnm benimde iyi gidiyo valla 12 kilo verdim toplamda cnm alisdim bi diete cok hosuma gidiyo in isdedigim kiloma inicem citir anne olucamkaydirigubbakcemile2
canim ya cok mutlu oldum senin adina supersin canim 7 kiloyu gecen haftami verdin?
hem inanmiyorsun hem yarin baslamak istiyorsun ne is ya bak canim bir insan bir seye inanmazsa neden yapar ozaman bana bunu aciklarmisizin madem ben degilim ozaman neye guvenip yapacan? burda okadar insan var biri 7 gunde 10 kilo vermis biri 9 kilo vermis biri 6 biri 5 kilo hemde bir haftada bence sen yapmaaa sen once insanlara guvenmeye bak
sexybaby çok güzel zayıflamışsın bende şimid gördüm resimlerini bakışların bile değişmişşş41 KERE maşalllaahhh. Darısı bana canım ya bende başlamak istiyorum ama o güzcü bulmaıyoorummm Benide gaza getir olur mu
arkadasm bu dediginin bu konuyla hicbir alakasi yoklmaz:
arkadas yurt disinda yasiyo ve türkcesi bozuk ne yapicak yani ilk önce türkcesini düzelticek sonrami zayiflicak ne alaka bu simdiiikaydirigubbakcemile3
konuşmaların anlaşılıyor sorun etme canım..
canım acaba reğli dönemin yaklaştığı için olabilirmiki:uhm:
bide tartıdan tartıya fark olabilir.aynı tartıdamı tartıldınn
aslında bende şaşırdım böle bir sonuca..:uhm:
canım belkı de vucudun suya alışkın olmadığı içindir kızlar merhabalar iki gün oldu bende diyete başladım normalde hiç masaya oturup yemek yiyen biri değilim sürekli azar azar ve ayakta doydugumu bile anlamıyordum ve derman gibi hiç su içmem 3günde 1 bardak belkı ama kahve sınırsızdı şimdi kahveyide bıraktım ve elma inanılmaz tokluk veririyor merak ettiğim bişey var sandaloz sakızınında zayıtlattığını duymuştum bunuda kullansak acaba hızlandırırmı kilo vermeyi ben bu arada troid hastasıyım ve kilo vermek benım için zorun ötesinde bişey herkese kolay kilo vermemler
bitanem ben aslinda hala regl donemindeyim
bide ben su ichen biri diyilim,vucudum su tutuyor benim,2-3bardak ichiyim,davul gibi olurum,diyetle birlikde su ichmeye bashladim,ondanmi oldu acaba?
bilemiyorum ki
diyetinde dishina chikmadim hich
bir-iki defa canim chekdi,evden yapilan yemeklerden bi kashik kadar agzima koydum,hepsi bukafamçokkarıştı:1no2:benneyaptımki
ben inanamadım ilk başta hatta yazdım bi insan bu kadar değişebilir ama sexy bebek beni yalnış anladı haklı tabi ama şaşırmamak elde değil...Sen ne yatın kimyacı başlamaya karar verdin mi kaç kilosun ben yarın başlayacağım bi arkadaş söledi bir arkadaşımız bir haftada 11 kilo vermiş insan bunları duyunca motive oluyoropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?