Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

oooooooooooo burasi dolmus tasmiss yaa ne güzel kizlar
aferim valla hepimizee yilmak yok yola devam zafer bizlerin olacak inss
azmin zaferi olacak göreceksinizzzkaydirigubbakcemile2
baya kisi basliyo yarin hadi hepinize basarilar hepiniz ins kacamaksiz devam edersiniz ve isdediginiz ideal kilonuza inersiniz

banaaa gelince pesdilim cikdi vallaa
spor yaptim
efenimm hemn yazayim neler yaptigimi kaydirigubbakcemile3

1.kondisyon bisikletimle 150 kaloriye kadar bsiiklet sürdüm

2.oglumun odasinda deli gibi kosdum kaydirigubbakcemile3

3.lesli yi yaptim

4. 100 er tane hareket yaptim ( gidigim oldugu icin gitsin diye hareketler yaptim,omuz hareketi yaptim,viledanin sopasini sirtima koyup bel hareketi yaptim,mekik cekdim ama 50 kere ,sonra bacak hareketleri yaptim ve son olarakda su merdiven gibi seyi yaptim ve pesidlim cikdi off cok terledimm )

AFERIM BANA DIMIIIIII kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ARDA-ALYA, avep, bequiet, chocolategirl, elit28, güzelresim, pesimistgirl, rukiyesahin, sdda, Shem, simeranya, yazer+, zemus

bende yarın başlicam ama hastayım olurmuki :sm_confused:

olur tabi tatlim nie olmasin ama suan sislik oldugu icin gercek kilon cikmaz tartida o nedenle sen tam gaz devam ediceksin diyetine ve regl bitikden 2 gün sonra tartilacaksin ve gercek kilonu göreceksin:1hug:

arda alya tebrikler vallahi alkisalkisalkis bende bugün koşu bandımı filan hazırladım ama çok başım ağrıyor. oruçlu halimle 5 saat temizlik yaparsam olacağı bu tabi.neyse artık bende yarın akşam yaparım.herkese iyi geceler.bol kilo vermeler kaydirigubbakcemile2

hemde kocaman Afferim helal olsun datlum öperim gıdından opuyorumnanaktan

heyyoo bende geldıımm yıneee malum okul kayıtlarıı falan baslayınca ugrasamadm brazda sıkıntılarım vardııı ama bugun basladımm yenıdenn cunku okulun ordaa fıstık gıbı kızlarr vardııı:1shok: ve dusundumm kıı bnmde acılenn bole olmam lazmmCADIARZU 3 hftam var umarım bı 15 kılo falan verırm ıns. okula basladıımda bomba gıbı olmak ıstıorummmhihoyyyt

selam herkese bugün ilk elmamı yiiyerek başladım hadi bakalım kolay gelsin bizlere....

günaydınlar herkese. nihayet ev işlerim bittide oturdum pc ye. yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldinizz :) bugün 1 haftayı doldurdum ben. bir haftada 4 kilo fena deil. artık tartılmıyorum :) eskiden dayanamazdım günde belki 10 kez tartı üstündeydim ama alıştım şimdi. cumayı bekliyorum. ohh mis gibi demlenmiş yeşil çayımda yanımda. bu arada bu diyetin en sevdiğim yönü sigarayı azalttırması oldu. eskiden günde 10 tane falan içerdim. kahveyle harika gidiyor. ama kahve yasak olunca eh yeşil çaylada iğrenç bi bileşim oldu sigara. şimdi günde 3-4 tane anca içebiliyom. sanırım istediğim kiloya inene dek sigarayıda bırakmış olurumm yuppiiiii

slm arkadaşlar ............
bene sizi baya zamandır takip edenlerdenim .... regli olunca bende bugun itibari ile başladım.... herkese bol bol kilo vermeler.....haftaya kadar bakalım allah neler gösterir.....

Herkese Merhaba,
Ben de bugün elma diyetine başladım. Sabah tartıldım. 74,8.
Umarım dayanabilirim ve umarım haftaya pazartesi en az 71 falan olabilirim.

günaydın kızlar bende bugün başladım akşam 7 de tartılıp tam olarak kaç kiloyla başladığımı söylerim
savurda kepek ekmekli tost domates salatalık 2 tane sivri biber tatlı olanından çok çıtır görünüyodu
1 dilim salam şekersiz sütsüz nescafe 3 kuru kayısı 1 elma 1 litrede su içtim hadi hayırlısı bakalım akşam çorba salata elma yeşil çay beşibir aradayla başlıcam ama iftara ben 3 litre su zaten içiyom 2 buçuk litrelik kola şişesini doldururum hep ondan öncede iftarda yarım litrelik bardakla içerim suyu ve onlar biter kesin bazen tekrar isterim su yani tamamen uyarım kurallara ve yeminde ettim istesemde bozamam bayrama kadar neyse kolay gelsin herkese

dün bende açıkbüfe iftara davetliydim biraz kaçırdım ama bu gün tam gaz devam....................................

bugün ilk günüm 1de kalktımm kahvaltı yapmadım 1 tane elma yedım sımdıdee yesılcay ıcyorum :):)bozmakk yokkk

merhaba kızlar kimse yazmamış kaç saat geçmiş neyse herkesin işi var herhalde sexybebek te gelmemiş bugün neyse bende akşama doğru gelirim şimti lesliyi indiriyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…