dermancım bence şöyle yap tatlım bugün sanki diyete ilk başlıyormuşun gibi miladın olsun..
diyet diye değil bu eylemin sonunda çıpçıtır olcam estetik amaliyata giriyorum bir aylık diye düşün tatlım ..
vücudun su tutuyorsa terleyecek işler yap mesela leslinin yürüyüş programı var onu indir ben hergün 45 dakika yapıyorum 4.800 metre yol yürütüyo o kadar zevkli ki okadar yol yürüdüğünü anlıyamıyosun bile..
yani tatlım o harekete su vücüdünda durmaz ..
eğer domatese salatalığa tuz ekiyosan ekme tuz su tutar tatlım
sonra tatlım kesinlikle kaçamak yapma bir kaşık yedim felan bunlar hikaye kesin bi kaç kaşık gitmiştir .. bence bu diyete tam uymadığın zaman vücut elmadan başka bişeyi alınca onu hemen yağa çeviriyor ..
hani öyle değilmidir, çok az beslendiğimizde miğde ilk gördüğü yiyeceği ,ulen şimdi temem yedi ama ya gene yemezsi dur ben bunu bi yağa çevirimde işimi garantiye alim. der ver dediğiyle kalmaz yağa çevirir .. o yüzden arkadaşlar bu diyetteki kaçamaklar yağ olarak depolanırsada kilo veremeyiz gibime geliyor..
dermancım sen ben ve tüm arkadaşlar kesinlikle kesinlikle kaçamak yapmamalıyız ..
sen eğer niyetliysen iftarla yeniden başla diyete tatlım yerimseniben
eğer tam uyarsan bu diyete bence olur kaçamak yok kızlaaaaaaar :lepi:
tatlim sen nasilsin?
benim moralim chok bozuk,4gunde kilom 90dan 95e chikti
ne yapcam bilmiyom
tamam yarin yeniden bashliycam
ama shu leslinin yürüyüş programı nasil bi shey,nasil yapilir bilemiyorum
anlatirmisin bana?
lutfennnnnnnmafoldumben
netde bir az arashtirdim ama tam olarak anlayamadimsenağlama
optum ashkimopuyorumnanaktan
Sağol canım benim sende öylesin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldüm yaa çok şekersin..
Maşallah arkadaşım bende vericem yarın başlıyorumgünaydinnnnn
ayy cok mutluyum havalarda ucuyorum zemuszemus
7 kilo vermisim yupiii kaydirigubbakcemile2
kizlar gercekden hepiniz bu diyete devam edin bakin azmedince basariyosunuz..kendinizi kandirmayin yok yapamam edemem diye diyorumya eger benim gibi iradesiz bi insan kendini tutup bu diyeti uyguluyosa herkes yapar bu diyeti inanin bana herhes süper olacak bebislerr
Ay canım benimde kalabalığım vardı iftarda sızlıyo bacacıklarım.Tatlıparem yarın başlıyorum bende buralarda ol sende pek girmiyon bakıyorum bu ara enerji almam lazım senden ona görekızlar merhaba
nasıl gidiyor diyetimiz..
bu akşam misafirim iftara var..
çok giremiyorum nete.ama kaçamak asla yokkk
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım..
tamam kızlar yarın başlıyoruz başka yolu yok ben en az 15 kilo verene kadar devam edecegim herkese kolay gelsin pes etmek yok:teytey:
Kızlar herkese selam bende yarın baslayacagım bakalım burdan haberlesırız bende 68.3kıloyum bakalım ne kadar verebıleceğim bende herkes gıbı cuma günü paylaşırım sizlerle
ben suyu zaten cok içiyorum meslegımden kaynaklı 2 saat te te bir elma yiyemem :=
çok eglencelıı bu yuruyus yaa bende yaptım bı ara
Kızlar herkese selam bende yarın baslayacagım bakalım burdan haberlesırız bende 68.3kıloyum bakalım ne kadar verebıleceğim bende herkes gıbı cuma günü paylaşırım sizlerle
ben suyu zaten cok içiyorum meslegımden kaynaklı 2 saat te te bir elma yiyemem :=
canım moralini bozma önce ben yapıcam de eğer kilo veremesen bile hiç takılma inatla devam et ..
3 mil kilo verdirici tempolu yürüyüş
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
canım bunları tek tek tıkla indir
kısaca indirme şeklini anlatam
linke tıklayınca bi sayfa açılıo ordan free yazana tıkla 100 den geriye doğru sayar sonra download der ona tıkla nereye kaydetceksen seç kaydet
sonra 2 link 3. linki ve 4. linkide aynı işlemle kaydet yalnız 15 dakika ara vermen lazım eğer 15 dakka beklemek istemezsen her link işleminden sonra modemin adaptörünü çıkar ..
işte bu kadar hepsini indirtikten sonra ilkpartı çalıştıman yeterli tatlım..
inan çok hoşuna gitcek ben iftardan sonra tvnin karşısında yapıom dizimi açıom biyandan dizi izleyip bi yandan spor yapıom ramazandan sonra 5 millik olanı var onu yapıom kızlar bunu araştırmak istiyosanız googledan Leslie sansone yürü ve incel programı diye aratın..
hepinizi übtüm
..
durmak yok yola devaamkaydirigubbakcemile5
Bende denedim açamadım belkide herkes su anda indırmeye calısıyor . Bu arada elıt28 sen nekadar sürede 59 a indin merak etim ve birde kilo çizelgesı nasıl yapılıyor .
Süper bende 2 ayda fılan 4 kılo verdım bakalım sımdı bu dıyete sıkı sarılacağım baska şans yok buaradav suanda sıte duzeldı ındıre bılıyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?