Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar kimse yazmamış kaç saat geçmiş neyse herkesin işi var herhalde sexybebek te gelmemiş bugün neyse bende akşama doğru gelirim şimti lesliyi indiriyorum zemuszemus

slm cnm. o leslie için bugün 4 ayrı site denedim ama olmadı. sen nerden indiriyorsun?

merhaba kızlar nasılsınız..

dün çok misafirim vardı..bugünde yorgunluktan ölüyorumm..

ve oda yetmiyomuş gibi rahatsızım gribe yakalandımm ayakta durcak halim yok ama diyeti hala yapmaya çalışıyorum..çocuklarda hastalandı..grip bizi tümden vurdu..bir size bakayım dedim..

başarılar canım kolay gelsinn..kesinlikle kazanan sen olcaksın. ve bayarma daha zayıf olacaksın...

SILACIM geçmiş olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim canım hep beraber vercez BUGÜN BAŞLAYAN ÇITIRLAR pes etmek yok bakalım

slm cnm. o leslie için bugün 4 ayrı site denedim ama olmadı. sen nerden indiriyorsun?

canım ben sitede denildiği gibi indiriyorum arada kardeşlerim girdiği için nete daha tam bitiremedim ama inşallah çalıştırabilirim sayfa 390 da anlatıldığı gibi indiriyorum bebişş yerimseniben

sılaaamm canım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsınız şu grip illetini ya canım dikkat et kendine opuyorumnanaktan

canim ramazandan sonra daha cok verirsin merak etme bol hariket gitsin kilolar gelsin citirlar Şeniz

sexybebek merhaba sonucun çok güzel bende başladım bugün elma diyetine canım sana bişey sorucam bu diyette sanırım çok hızlı kilo veriliyor geri alımıda hızlı olurmu ilk 72 kg veren arkadaşın nasıl şimdi herhagi bisorun yaşıyomu... Beni bu konuda aydınlatırsan çok sevinirim..Teşekkürler..

ben dıyetteydım zaten89 kıloydum 25 gunde 6 kılo verdım sımdı 83 kl-ıloyum yarın bende baslıycam bakalım kac kılo vercem bayrama kadar.desteklerınızı beklıyorum

SILACIM geçmiş olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim canım hep beraber vercez BUGÜN BAŞLAYAN ÇITIRLAR pes etmek yok bakalım

kızlar teşekkür ederimm

valla diyeti hala yapıyorum yanlız grip için taylot toz içecekler var onu içtim ve ağrı kesici içtim boğazlarım çok kötü çünkü ..

hadi kızlar yılmak yolumuza devam bayramda hepimiz daha çıtır olacağız..

christian bale makinist filmi için bir gunde bir tane elma ve bir kutu ton baligi konservesi ile uc ayda 26 kilo vermiş,elma cidden zayıflamaya yardımcı adam bile denemiş

a.s. güzelimmm geçmiş olsunn. çabuk iyileşirsin inşallah çok yorma kendinii.

selam sexy bende bugün başladım 65 kiloyum hedefim 55 benide listeye eklermisin.fakat suan regl dönemimdeyim bi sorun olmaz heralde değil mi ?

ben bu dıyetı 4 gun yaptım 2 3 kılo verdım fakat sonraa 1 haftaa ara verdımm yeemdıgım sey kalmadıı yaglıı kızartmalarr cekrdek cıps hersey fakat hıc tek bır kılo almadım

1.gün bttti ben balık yedım ama takmıyrmm fazlaa kılo oolmadıgı ıcın haftada 2 bıle versemm bana yeterdee artar bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…