Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sex bebek merakımı hoş gör sen ne zaman 95 kiloydun yani ne kadar zamanda düştün 55 lere ...darısı başımıza kurban oldugum ...:Saruboceq::Saruboceq:

cok saol cnm bu güzel bilgilerin icinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydin canikolar gerci öglen oldu ama kaydirigubbakcemile3
nasilsiniz bakem
burasi cok soguk oturdum bi yandn tv bi yandn buraya bakiyorum isimde bitti ohhh
bu arada ist neler olmus öle ya yazik cok üzüldüm ya allh yardimcisi olsun herkesin

kızlar gercekmı bunlar ya..saglıklımı pekiii???normel yemge gecınce hemen alınabilir ama vucut drekt depolar...elma ye ye içi kalkar insann..bende dogum yaptı gbek erıdı ama dahada zaytflamak istıom..denesem mı bılemedım..sütümü etkılemesınde:gitme:

selam kızlar nasılsınız bugun tekrar basladım dıyete okul acılana kadar 5 kg coktan gıtmıs olur ınsallah bu surecte kofte makarna tavuk patates zeytinyaglı nohut fasulye falan yememe ragmen kilo almadım tabi hergun spor yapıyorum kilo vermem değilde kilo almamam çok mutlu etti.. bu arada küçük tavsiye bilgisayarınıza exaradyo programını indirin beğendiğiniz radyoyu acın ve istediginiz kadar dans edin gobek atın.. hergun yapiyorum cok eglenceli oluyor..

ramazanda nasıl yapılıyor elma diyeti arkadaşlar. 400 sayfanın bir kısmına baktım ama bulamadım. bilgi verin lütfen..

canım ben sexybebeğin dediği gibi aynen yapıştırıyorum buraya burdan takip et sexybebek rahatsız fazla giremiyor burdan çok geçmiş olsun diyorum sexybebeğime ayrıca opuyorumnanaktan aşağıda canım birebir sexybebeğin anlatımıdır zemuszemus

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

not bunu tam uygularsaniz haftada 4/5 kilo kesin verirsiniz
10/15kilo su fazla olan spor da yapsin
sositososito

cnm ya benim esimde öyle yapiyo ama ben cok kiziyorum lütfen diyorum ben bu diyeti adam gibi yapmak isdiyorum beni zorla diyorum cünk bi ise basladysan ya adam gibi yapican ya hic yapmican ben o yapida bi insan oldugum icin tepki veriyorum hemn esime yemiyorum kaydirigubbakcemile3sonra uzatirsa:mymeka: yapiyorum saka tabiii
sen sikma canini sadece babana güzelce söle babcigim zaten beni biliyosun dayanamiyorum yemek görünce sende lütfen zorlama bak citir olucam sonra herseydn azar azar yicem dee kendini frenle canim lütfennnnnnnnnnnnn

evet bebişim dediğin gibi yapacam babamda ben bayramdan sonra okul için gidiyorum ya burdan onun için içine sinmiyor adamcağızın kızım ye diyor gidince yiyemezsin diyor ama ben çıpçıtır olmak istiyorum kaydirigubbakcemile2 önerin için teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan

tsk ler alkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm guzelresim oructa biraz zor gorukuyo bu diyet .... ama dedigin gibi spor sart sporsuz olmuyokaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba..

nasıl gidiyor diyet..yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve güzel kilo vermeler..

slm kizlar nasilsiniz? silacim bebis cok gecmis olsun askim nasilsin bugun?
bende biraz grip olmusum ama pez yok yola tam gaz devam zaten hic aclik yok bende sanirim midem kuculdu bakalim bu hafta kac gitmis olacak

slm canım ..özledim seni Şenizve kızları bu 2günde .canım sende hasta olmuşsun dikkatli ol aşkımm..bu havalar tehlikeli inan.evet bende aynı karnım hiç acıkmıyor sadece boğazlarım iyileşsin diye çorba ve c vitamini aldımm..cumaya az kaldı inan..

off hep okuyorum hep takip ediyorum ama kızımı emzirdiğim için cesaret edipte başlayamıyorum
hergun 2 3 elma yiyorum 2 litre su içiyorum ama yemekte yiyorum
çünkü sütüm çok az tamamen gitmesinden korkuyorum

kızlar neden kimse yok ya topiğimizi yalnız bırakıyorsunuz kızıyorum üzülüyorum ya sexybebek hastalanmışsın çok geçmiş olsun sılam arda alya genelde uğrayıp yazıyor ama şahsen 1 hafta 10 güün öncesine kadar 2-3 saat girmesem bakardım ki 4-5 sayfa ilerlemiş bi kereden günde 10 sayfa dolardı burası ya çok arıyorum o günleri valla mafoldumben geri gelin ya kaydirigubbakcemile

aynen canim ya nerde bu millet yaaa offffffff bende kk semalarinda dolaniyorum arada bakiyorum kimse yok mecbur cikiyorum offfffffffff hadee gelin artik yaaaaaa

nese bende cikim de sporumu yapim zemuszemus

Merhabalar bende diyetime devam ediyorum.Hakketen bir enerjisizlik var sayfalar ilerlemiyor.Seksiciğim ilk defa tartılmamaya alıştırdım bünyemi hatta ben dün başladığım için bu cumada tartılıp bildirmiycem bekliycem haftaya salı tartılırım.Ç
nkü şuna dikkat ettim tartılıp azcık verince şımarıyorum.Bu arada bana zayıflamışsın diyen arkadaşlar var bu ara çok seviniyorum ama 2 kilocuk bişey verdim görmediğinden beri bu bile insanı motive ediyor.Ah bi versem sağlıkla şu kiloları
Sılacım canımcım iyi bak kendine ya dön sahalara ben geldim sen nire gittin tatlım.Arda sende iyi sardırdın bu hafta süpriz bekliyorum senden canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…