Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar elmacılarr elmalarla güzelleşen hatunlar..

napıyosunuz bakimmmmm..bünyemiz artık elmaya alıştı, sporda yapıyozmu ne drumdasınız sporuda yapalımm şu kilolardan tez elden kurtulalımm..

sexybebişimm

pelinnnnnnnn ardaaaaaaa yazerrrrrr

nerdesiniz yavvvvvvvvvv

uyuyonuzmu daha..

ve ismi sayamadığım diğer arkadaşlarrrrrrrr

silkeleinin bakim canlanın

hadi sabah sporunaaaaaaa

ben şimdi gidiyom spor yapmaya

geldiğimde hepiniz burda olunnnnnnnnnnnnn

'Zayıf gelin' diyeti öldürdü

Günde sadece 530 kalorilik diyet yapan gelin adayı kalbine yenildi.

İngiltere'de 34 yaşındaki Samanta Clowe'un zayıf gelin olma hayali, hayatına mal oldu. 111 kilo olan Clowe, normalde 12 hafta süren "Lighter Life" isimli diyet programıyla 19 kilo verdi. Günde sadece 530 kalori alıyordu. Genç kadın diyeti boyunca sadece çorba ve minik abur cuburlar yedi. Ancak 11 hafta sonunda, dengesiz beslenme yüzünden zayıf düşen Clowe'un bünyesi daha fazla dayanamadı. Kalp yetmezliği nedeniyle kısa süre önce yaşamını yitirdi.

Clowe'un erkek kardeşi, "Ablamın kilolarıyla dalga geçtim, onun ne kadar etkilendiğini anlayamamışım" diyerek kendini suçlarken uzmanlar Samanta Clowe'un ölümüyle ilgili soruşturma açtı. İngiliz basını ise bol su içerek ve sadece hayatta kalabilecek kadar yemeye 'onay' veren diyet şirketini suçluyor. Uzmanlar, kadınların günde ortalama 2 bin kalori alması gerektiğine de dikkat çekiyor.

kiymet nasil sin canikoo

canım iyiyim süper gidiyo benim şükür şimdi poşet geçirdim kalçalara ve bacaklara az yürücem benim bant elektirikle çaılşmayanlardan kendi gücünle yürüyosun yani daha zor bakalım ne kadar yürücem çok zaman oldu ama benim aralık 27 de spora başlamıştım 1 hafta içinde sağ dizimde ağrılarla doktara gittim menüsküse çevirebilirsin dedi yani yasaktı bırakmak zorunda kalmıştım 3 aylıkta peşin vermiştim hırslıydım çok zayıflıcam diye şimdi zorlamadan yürüyeyimde 1 km de olur vücut ısınır peşinden titreşimli kemerimi takıyom 10 dakika iç bacak dış bacak göbek kalça falan 1 .5 saat sürüyo onlarda neyse çıkıyom kolay gelsin herkese

elmacı güzelleri nasılsınız bakalım

ben de epey kilo aldım yaaa...
ramazandan sonra aranızdayım bende...

elma diıyetiyle acaip kilo vermiştim ama ramazan ayında bol davetli yemekler olunca şiştim tekrar...

bebişimmm süpersin
çook öpüyorum seniii..ramazan sonrası listene tekrar al beni olurmuu

kızlar benim kilomla ilgili bir problemim yok ama göbişimle ilgili ciddi problemler yaşıyorum asıl sorunda eşimin kilolu olması elma diyetine güveniyorum çünkü eşim elma-krom hapıyla 17 kiloya yakın kilo verdi şuan 107 kilo takip ediyorum sizi ve bende ramazandan sonra katılcam aranıza daha doğrusu burdan öğrendiklerimi eşime uygulayacağım korkmuyorda değilim sexiiyyy arkadaş 40 a yakın kilo vermiş metabolizması ne alemde benim yakın arkadaşım böyle bir şok diyet uyguladı ve bağışıklık sistemini çökertti senesi geçti ve hala vucudu toparlanamadı vucudunda yaralar çıkmaya başladı çıkan yaralar geçmedi vs..vs... korkuyorum yani bir yandan da ... kafamçokkarıştı

herkese selam
uzun suredir yazmadim arada girip okuyordum
elma diyetini biraktim sexycim ben bu diyetle veremedim bende siskinlik yapti en son 65 tim simdi bir kilo verdim birde diyet yuzunden bi yakinimin cok hastalandigini gorunce acikcasi korktum elma vucudun her gereksinimini karsilayamaz bende zaten anemide vardi simdi herseyden az yiyerek vermeye calisiyorum elma diyetini zaten bir hafta deneyip uc bes kilo verebilirim diye baslamistim olmadi ancak bir kilo verebildim devam edenlere basarilar diyorum lutfen cok uzun sure yapmayin herkesin bunyesi farkli arkadaslar
sizleri yine takip edicem opuldunuzz

selam tatlim cok haklisin insallah ramazandan sonra veririz kilolari .
:lepi:

:1shok: akrepcim nasıl aldın ya o kadar uğraştın verdin çok üzüldüm (( bende bütün arkadaşlara akrep amacına ulaştı diyordum ama sende bu irade varken ramazanın çıkmasını beklemeden kilo vermeye başlarısın gene hem yeni alınan kilolar çabuk gider yerimseniben güzel haberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan

Ya ben nasıl kaçırmışım bu konuyu. Benimde acil kilo vermem lazım. Kasımın ilk haftası çok yakın bir arkadaşımın düğünü var. Çok güzel bir elbise almıştım geçen sene. Hiç bir yerde giymek nasip olmamıştı. Şimdi hem giymekte zorlanıyorum hemde aldığımda bile biraz daha zayıf olsam çok daha güzel duracak gibiydi. O zamana kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba? Aslında bundan 7-8 sene evveline kadar çok elma yerdim ve hiç kilo problemim yoktu. Cildimde çok güzeldi. Ama yaşımda daha gençti tabi. Elma mı etkiliydi yaş mı bilmem. Tekrar elma yemeye başlıyayım ben. :teytey:

benim iyi gidiyo bugün sporda yaptım dahası 2 kilometre yürüdüm bandta sonra hemen titreşim kemerini taktım hadi hayırlısı süper gidiyo bozmam ben istesemde tatlı ve çikolata biskivü yani şekerli hiç bişey yemicem arife akşamına kadar o gün dışarda yicem tek tatlı yerim bayramdada az yerim misafirlikte.. sonrası hemen tekrar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…