Hoşgeldin canım sen de aramıza,
Ben de yeni sayılırım. Umarım hep beraber vereceğiz şu fazlalıkları.
Kolay gelsin hepimize.
iyi geceler kızlar..
ya ben çok kötuyum..
1 yıl önce iş hayatını bıraktımsenmisin bırakan 1 yılda hareketsizlik, tembellik birde özel sebeblerden dolayı 20 kg aldım.. ara ara diyet yaptım hatta diyetisyene gittim özel diyet listeleri eşliğinde hayata devam ettim 6-7 kg verdim ama sonrasında kiloları fazlasıyla geri aldım yani hiç bir işe yaramadı ramazan öncesi spor ve diyete tekrar başladım fakat ramazanın insana verdiği halsizlik yuzunden koyverdim kendimi yine...
şimdi... utanarak yazıyorum 74 kg olmuşum(
kendimi sevmemeye başladım, hayattımda ilk defa bu kadar kilolu biri oldum
bu elma diyeti kulağa çok guzel geliyor, bana yardım edermisiniz.. bende başlamak istiyorum ama çokta korkuyorum verilen kiloları fazlasıyla geri almak kabus gibi birşey mafoldumben
aranızda diyeti sonlandırdıktan sonra kilosunu koruyan varmı? benim için çok önemli kızlar lutfen
merhaba..bn elma diyetini denemiştim kızlar 5 gün yaptım 3 kilo verdim çok belli oldu ama diyeti bıraktıktan sonra o 3 kiloyu geri aldımm.. ama yine başlamayı düşünüyorum elma diyetinde biişeyi çok sevdim aylardr çektiğim baş ağrısnı 2 günde yok etti baş ağrılarım yine başladı bu diyeti yine yapmaı düşünüorum başarılar herkese a.s.
sende gel başla canım kazanan sen olacaksın kilolara elveda diyeceksinn..
slm kizlar 2,5kilo vermisim bu hafta
kizlar ben pazarteside sonra 14gun yokum haberiniz olsun
ve bu takimin basina sila55 ve ardaaylayi geciriyorum tabi yapmak isterlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?