Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Senin gelin resmin var ya o hiç benzem,yor sen esmer güzelisin yahu ama kardeşinde maşallah dünya ahret bacım olsun:roflol:

cnm o resimde esmer degilim sadece saclarim siyahdi
normalde ben kiz kardesimden daha acik tenliyimdir
ama bizi cok bezetrler ee sonucda kardesiz ehuehueheu

arda alyacığım bişey sorcam kardeşinin saçları orjinalmi yoksa boyamı??yerimseniben

cnm kendi renki ama o altaki sarilar boya

gecmis olsun cnim
yavas yavas yap sporunu sende

neee sen kilomu aldinn:1shok::1shok:
amin ne güzel kilolar vermisdin kizzzz
sen 55 falan olmusdun dimi nasil 80 e kadar cikdinn yafff
olsun canim yine baslarsin bu güzel diete sen bu azimle 3 haftada erirsin

yaaa kacamAK YAPMAMAK HKKINDA YARDIM EDIN YAA :gitme: tüyolar verin tam yapanlar

kiz senn yinemi kacamk yapiyonlmaz:
kacinci baslayisin diete ve halaa kacamak yapiosun canim kendine gel lütfenn ve beynini ona göre yaz ben kacak yapmicm ve zayif olucm diyee lütfennnopuyorumnanaktan

yaaa kacamAK YAPMAMAK HKKINDA YARDIM EDIN YAA :gitme: tüyolar verin tam yapanlar

sen bu işi kafanda bitiremedin elit sen varya su içsen yarar sana..
hep daldan dala atlıyosun yok kaçamak yaptım yok isveç diyeti ne anam bu böyle..

sen istemezsen biz nasıl istetcez sana ya ben 105 den aşşağıya gelmeye çalışıyorum önümde dağlar var kah yürüyorum kah koşuyorum inatla..
sen iki kulaç atıp karşıya geçemiyosun
istemek istemek istemek..
bak tatlım kaçamak felan yapma adamakıllı yap şu diyeti bi 10 günde kurtar kendini
zemuszemus

SElamm nasılsınız? bende bu gece sahurla elma diyetine başlıcamm hepimize Allah Sabır versinn:) bana da destek olun aranızdaki iletişim cok guzel:kedi:

iyi geceler kızlar..
ya ben çok kötuyum..
1 yıl önce iş hayatını bıraktım senmisin bırakan 1 yılda hareketsizlik, tembellik birde özel sebeblerden dolayı 20 kg aldım.. ara ara diyet yaptım hatta diyetisyene gittim özel diyet listeleri eşliğinde hayata devam ettim 6-7 kg verdim ama sonrasında kiloları fazlasıyla geri aldım yani hiç bir işe yaramadı ramazan öncesi spor ve diyete tekrar başladım fakat ramazanın insana verdiği halsizlik yuzunden koyverdim kendimi yine...
şimdi... utanarak yazıyorum 74 kg olmuşum (
kendimi sevmemeye başladım, hayattımda ilk defa bu kadar kilolu biri oldum
bu elma diyeti kulağa çok guzel geliyor, bana yardım edermisiniz.. bende başlamak istiyorum ama çokta korkuyorum verilen kiloları fazlasıyla geri almak kabus gibi birşey mafoldumben
aranızda diyeti sonlandırdıktan sonra kilosunu koruyan varmı? benim için çok önemli kızlar lutfen

tmm haklısın amaa ben ısvec dıyetı yapcam demedım kıı :ecrin_bebek: neyse fazla kılom olmadıgı ıcın ye dedıklerındee tutamıyrm anladınmıı :gitme:

SElamm nasılsınız? bende bu gece sahurla elma diyetine başlıcamm hepimize Allah Sabır versinn:) bana da destek olun aranızdaki iletişim cok guzel:kedi:

ιкιηιz∂є нσѕgєℓ∂ιηιz αякα∂αѕℓαяяя

hoşbulduk canım teşekkurler
senin bir bilgin varmı tekar kilo alan oldumu?

cnm sexy nin arkdasi bu dieti ilk yapanlardan ve o hic kilo almamis ama günde 2 3 elma yiceksin ve yediklerini dikat edicksin... ee ben zayifladim diipde cikolatalara cipslere dalarsan alirsin tabi kilo aama buda elmanin sucu degil cikolata cips yiyenin sucudr haliyle o sebeble zayflayinca dikat edicksin saglikli beslenicksin ve spor yapicksinn okii o zamn almazsin cnm kilo milozemuszemusopuyorumnanaktan

doğru söyluyorsun canım, zaten abur cuburları hayatımdan çıkaralı çok oldu :)
ramazandan sonra bende başlayacam inşallah... bir hafta elma diyeti bir hafta normal diyet yaparak devam etsem daha sağlıklı olmazmı sence yoksa istediğim kiloaya inene kadar elma diyetimi yapsam kafam karışıyor

cnm sen bilirsin ben simdi sana desim sadece elma diyeti yap ama senin büyneni bilemm rahatsizlanirsin flan cok üzülürüm
ama bak bizler ne zamndr yapiyoruz ve bisi olmadi cok sükür eger cok fazla kilon yoksa yavas yavas yap sende
ama dayanirim hemn kurtulmak isdiyorum diyosan yap derim cünkü insan alisiyo ve cok tok tutuyo elmaa

neee sen kilomu aldinn:1shok::1shok:
amin ne güzel kilolar vermisdin kizzzz
sen 55 falan olmusdun dimi nasil 80 e kadar cikdinn yafff
olsun canim yine baslarsin bu güzel diete sen bu azimle 3 haftada erirsin

hayır tatlım 80 olmadım...gözlerim açıldı gece gece........

kilo çizelgemle ilgilenemiyorum maalesef
ramazan ayının bitmesini bekliyorum...bol bol yiyorum özellikle iftar sonrsı tatlı düşkünlüğüm bitiriyor beni ama inanıyorum ramazan sonrası vericem inşallah

o yüzen kafama takmıyorum..aksine çok mutluyum çok şükür sağlıklı bir şekilde oruç tutuyorum..beni fazlasıyla mutlu ediyor...
bayram sonrası görüşürüz şekerleropuyorumnanaktan

Kızlar nasılsınız bakiimmm? Yazmasamda takip ediyorum sizi hergün okuyorum yaptıklarınızı.. Ben sadece sahurda elma yiyerek 1 haftada 700 gram verebildim ve vazgeçtim. Zaten 9 gün sonra ramazan bitiyor ve bende elma diyetine başlayacağım..

Sexycim sende zayıfla.com'a yarış sayfası açtım ve ilk mesajıma senin motive eden güzel resimlerini ekledim canım sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Şeniz Bizlerle bu diyeti paylaştın Allah senden razı olsun. Yoksa özellikle benim için zayıflamak hayaldi. :kedi:
Kızlar sizlerde bize destek olmak isterseniz bekleriz arada bize de yazıp bizi mutlu edebilirsiniz..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki tanımışım sizleri.. Hepimizin sorunu aynı ve aynı amaç için çabalıyoruz. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.. Bayram ertesi bende haftada 1 kilomu bildireceğim.. Öpüyorum hepinizi.. :asigim:

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bugün tartılma gününüz inşallah hepiniz harika kilolar vermişinizdir. tebrik ediyorum hepinizi.bugün itibariyle beni de elma diyeti yapanlar listesine eklersen sevinirim sexycim.başlangıç kilom 88.7 .bundan sonra ben de varım.

Hoşgeldin canım sen de aramıza,
Ben de yeni sayılırım. Umarım hep beraber vereceğiz şu fazlalıkları.
Kolay gelsin hepimize.

günaydın kızlarr. epeydir fırsat bulup yazamıyorum. bu hafta 2 kilo daha vermişim. ama çok halsiz düştüm bir hafta ara vereceğim. yeşil çay ve 3 lt su kuralına uyacağım şimdilik. bakalım bünyem bi toplasın haftaya yine başlıcam. bu arada fındık yağı ile ilgili bişeyler yazmıştım. her gün sürünce karnımda minik kızarıklıklar oldu sanırım alerji yaptı. bende 2 günde bir sürüyorum ve sürdükten 20 dk sonra yıkıyorum. çok etkili oldu arkadaşlar. sarkıklıklar baya bi topladı. denemek isteyenler olursa bilginize. kocaman öpüyorum sizi. haftaya tekrar görüşmek üzere opuyorumnanaktan a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…