hayır tatlım 80 olmadım...gözlerim açıldı gece gece........
kilo çizelgemle ilgilenemiyorum maalesef
ramazan ayının bitmesini bekliyorum...bol bol yiyorum özellikle iftar sonrsı tatlı düşkünlüğüm bitiriyor beni ama inanıyorum ramazan sonrası vericem inşallah
o yüzen kafama takmıyorum..aksine çok mutluyum çok şükür sağlıklı bir şekilde oruç tutuyorum..beni fazlasıyla mutlu ediyor...
bayram sonrası görüşürüz şekerleropuyorumnanaktan
slm kizlar 2,5kilo vermisim bu hafta
kizlar ben pazarteside sonra 14gun yokum haberiniz olsun
ve bu takimin basina sila55 ve ardaaylayi geciriyorum tabi yapmak isterlerse
canım yine harikasın tebrik ederimŞeniz:1hug:
kız nereye egidiyosun merak ettim yahu :uhm:
canım bende bu hafta hastalık sebebiyle kilo veremedim..
bugünde ramazan diyetine başladım oruçluyum..
canım bende bayramdan sonra listeye artık kilomu yazmak istiyorumm
çünkü ramazanda veremedim kilo..
bayramdan sonra tam gaz burdayım bende..
canım listeyle ben ilgilenmek isterdima ama ..ben de şimdiden sonra evde bayarma temziliği ile uğraşçam çok sık giremem nete..arda yada pelinim yada yazer arkadaşımız yapsın bu liste işini canım .kızma emi..:jeyyar:
canım sılam übtüm yanaklardan bende şimdik tartıldım bi 700 gr gitmiş yeşil çayı bıraktım zate ama bayramda başlicam mevcut kilomu korusam yeterli bana ama az azda vermek iyi olmuyo değil tabii
listeyide pelinin dediği gibi yapalım herkes kilosunu kopyalayıp yapıştırarak listeye geçsin valla anam yerimseniben bende bayramdan sonra listeye adımı altın harflernen kazıycam
canikolar slmlar herkesee bende suan elmalarimi yiyorum birazdn esimle ve oglusumla disari cikicaz ben dsarda kosucam oglumla esimde parkda oynucaklarr...
eesiz naptinizz canikolar?
kacamak yok dimiiilmaz:
merhaba arkadaşlar, başlarını okudum bu linkin, bazı arkadaşlar sağlıksız bulmuş. Evet sağlıksız görünebilir ama bence değil. Bence çok mantıklı, ne kadar işlenmemiş, doğal şey girerse bedenimize, okadar sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Insanlar genellikle sadece meyve yiyerek yeterli şekilde beselenemeyeceklerini, aç kalacaklarını düşünüyorlar. Ancak allah bize onları yememiz için sunmuş, bize yararlı olsunlar diye, bize o iğrenç bisküvileri, işlenmiş yiyecekleri fln sunmamış. Ben nasıl dayanırım diye marankinin 3 günlük kiraz diyetine başlamıştım. 3 gün sadece kiraz yiyorsunuz ilk başta çok zorlandım ama kendimi iyi hissetmediğimden olmadı, gözüm açtı, domadığımı snıyordum ancak sonraki günlerde hiç ama hiç rahatsızlık çekmedim. Demekki insan yeterli besinleri,yararlı madeleri çiğ meyvelerdende alabiliyormu, insan sadece meyva yiyerek ayakta kalabiliyormuş. Uzattım biliyorum, bir beslenme uzmanı falanda değilim, ama bence en sağlıklı yol, işlenmemiş gıdalar yemekten geçiyor. Aynen bu beslenme alışkanlığında olduğu gibi, elmanın faydalarını bilemeyen yoktur heralde, denemekte yarar var diyorum, ve y arın bende başlıyorum böyle beslenmeye.bakalım 10 günde ne kadar kilo vericem. Opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?