Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar selam bende 1 kilo vermisim kaydirigubbakcemile3
ama bebegimi emzirdigimden dolayi az uzda yedim ama olsun bi kiloda cok bisey benim icin
ama ben listede yokum :gitme:
hadi bol kilo vermeler size canikolar

kızlar tüm sayfaarı okumaktan yoruldum biri bana elma diyetinin listesini yazabilir mi?herkese kolay gelsin başarıcaz kızlarrrrrr

ELma diyeti zor ama 6 günde 5 kiLo verebiLirsiniz..
Gün boyunca yeşiLçay serbest
Kahvaltıda 2 diLim kızarmış ekmek,Light peynir,zeytin,domates,saLataLık
KahvaLtıdan her 2 saat sonra 2 eLma yenecek yani öğLe ve akşam yemekLeri yok.Akşam 7-7:30 gibi eLma yemeyi durdurun

1.gün :1 kiLo eLma

2:gün:1.5 kiLo eLma

3:gün:2 kiLo eLma

4.gün:2 kiLo eLma

5.gün:1.5 kiLo eLma

6.gün: 1 kiLo eLma

--alıntıdır---

Kızlar beni de ekleyin lütfen listeye kilom 66 yaşım 23 boy 1.64 yarın allahın izniyle başlıyorum:)))sırnaşık şey
Canım cuma günü bildirimini yap ekleyelim listeye herkes benide ekleyin diyo bildirim yapmıyor bizde cuma bildirim yapanları ekliycez bundan böyle burda ol takımdasın cumada bildir durumunu oki bokikaydirigubbakcemile5
kizlar selam bende 1 kilo vermisim kaydirigubbakcemile3
ama bebegimi emzirdigimden dolayi az uzda yedim ama olsun bi kiloda cok bisey benim icin
ama ben listede yokum :gitme:
hadi bol kilo vermeler size canikolar

BASLANGIC-SUAN-HEDEF KILO
SEXYBEBEK 95/55,8/55 ( toplam 39,2) (BU HAFTA - 2,5 KILO VERDI)
balismis 80,6/76,8/55 ( toplam 3,8) (BU HAFTA - 2 KILO VERDI)
goose 62/59,5/54 ( toplam 2,5) (BU HAFTA - 0,5 KILO VERDI)
BsRNzM 84.9/83.7/60 (toplam 1.2) (Bu HAFTA-1.2 KİLO VERDİ)
TombikGuzel 110/104,5/70 (toplam 7) (Bu HAFTA 1,5 KİLO VERDİ)
SILA55 93/83/60 (toplam 12) (Bu HAFTA 0 KİLO VERDİ)
Yazer 105/99.8/55 (toplam 5.2) (Bu HAFTA 0,7 KİLO VERDİ)

sıla55 gelini 103/86/50(toplam 17) (Bu HAFTA 0 KİLO VERDİ)
meyram.....................( toplam 1) (BU HAFTA 1 KILO VERDI)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARDA-ALYA 75/70/55 ( 7GUNDE- 5KILO VERDI)
bayyz 79/76,6/65 (3GUNDE - 2,4 KILO VERDI )
MEL.GEN 91/86,5/60 ( 5 GUNDE -3 KILO VERDI)(7gunde - 0,5 gram verdi)
Hamile 61/58/50 (4 GUNDE - 0,6 KILO VERDI)(4gunde - 1 kilo verdi)
aysee1905 92,4/88,4/? ( 6 GUNDE - 4 KILO VERDI)
begumgul 77/69,9/60 ( 15 GUNDE - 7,1 KILO VERDI)
gülaygül 80/74,5/57 ( 7 GUNDE - 5,5 KILO VERDI)
Liva 85/73/55 ( 20 GUNDE - 12 KILO VERDI)
barayb 64/52/56 ( 5 GUNDE - 3KILO VERDI)(7gunde -5 kilo verdi) hedefin altina gitt kilo :)
saziye19 73/72/65 (7gunde-1kiloverdi)
guzelresim 77/76,8/65 ( ? gunde - 0,8 gram verdi)
kalyon 71/69/55 ( 12 gunde -2kilo verdi)
cachaito 99/96,4/62 ( ? gunde -2,6 kilo verdi)
selinay2002 73,5/71/60 (9 gunde-2,5kilo verdi)
TombikGuzel 110/104,5/70 ( 9gunde -5,5 kilo verdi)
asl34 74/73/70 ( 5gunde - 1 kilo verdi)

Selam arkadaslarim,

bende iki günden beri yapíyorum diyeti, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki kilo gitti bile... sositososito
Valla kocam benimle birdaha evlenmek istemezse ne olayim. :1hug: Simdiden kendimi TAS gibi hissediyorum.. :nazar:

Bidahaki cumaya bende ekleyecegim listeye kendime...

Arkadaslar bu diyeti siddetle tavsiye ediyorum,
kimyasal haplar yutacagimiza hem sagligimiza zarar vermeden hemde güzel ve dinc olmak icin birerbir bu diyet,
herkeze basarilar diliyorum...

Unutmayin, sabir acidir meyvesi tatlidir derler...

Yüreginiz sevgiyle kalsin....

Askperest

Arkadaşlar hepiniz çok güzel kilo veriyorsunuz tebrikler.Bende yapmak istiyorum ben yazayım yanlışım varsa siz düzeltin.sabah normal kahvaltı yapacağız(iki dilim tahıl ekmeği,az peynir ,zeytin ,domates, salatalık ve yeşillik ,şekersiz çay) ondan sonrası hep acıkınca elma mı yiyeceğiz? Bana yardım edin çünkü her geçen gün kilo alıyorum kendimi bir türlü hazırlayamadım.

eet canim dogru ama elmlari her iki saate tükedeceksinn oki ve yesil cay iceceksin günde 3 4 bardak,3 lt su icilecek muhakak ve sporda yaparsan perfeck olur valaaa

Ardaaaaaaaaaa Sılaaaaaaaaaa burda bi bekçi ben kaldım kızım sexy size emanet etti bana değil nerdesiniz sıpalar:mymeka:

geldim canoooo geldimmmmopuyorumnanaktan

Selam arkadaslarim,

bende iki günden beri yapíyorum diyeti, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki kilo gitti bile... sositososito
Valla kocam benimle birdaha evlenmek istemezse ne olayim. :1hug: Simdiden kendimi TAS gibi hissediyorum.. :nazar:

Bidahaki cumaya bende ekleyecegim listeye kendime...

Arkadaslar bu diyeti siddetle tavsiye ediyorum,
kimyasal haplar yutacagimiza hem sagligimiza zarar vermeden hemde güzel ve dinc olmak icin birerbir bu diyet,
herkeze basarilar diliyorum...

Unutmayin, sabir acidir meyvesi tatlidir derler...

Yüreginiz sevgiyle kalsin....

Askperest

kizz sen süpersin yaa:lepi:
bravo sanma alkisalkisalkishep böle devam et oldumuuu zemuszemusopuyorumnanaktan

ben yaptım vee dolaba koydum canımm inşaaLLah işe yarar:) pekı kılo verdınmı bununla

Bu su ve yediklerime dikkat ederek ve tabii birde + bol hareket ile 5 kilo vermiştim..Verdiğim 5 kiloyu çok kısa bir sürede verdim .Yemek yemeyi çok seviyorum.
Karanfilli su iştahımı kapadı diyebilirim sizee
bana söyleyen arkadaşım estetik uzmanı hep söylüyordu yap şu suyu diye ama ben hiç üstüne düşmemiştim...

şuan ramazan diye gelen giden misafirlerim çok diyete dikkat edemiyorum ramazan ertesi kesinlikle allah bir mani vermesse elma diyetine başlıycam.Sexy bebek ve kilo veren arkadaşlar şuan idolümsünüz....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hepinize süper bi haberleee geldiiiim
çok çok iyi olcak ve çok hareketleneceğiiiz
malumunuz sayfada hemen hemen hepimiz asıl diyete bayramdan sonra başlayacağız kendi aramızda zaten yarış yapıyoruz ama benim daha iyi bi fikrim var
kızlar bu diyeti saresu arkadaşımız sendezayıfla .com anlatmış
bende gittim orda onlara bayramdan sonra yarışabilcemizi söledim
biz kk grubu olarak bu işe çok gönül verdik ve işimizi en iyi şekilde yapıyoruz ..
kızlar bayrama kadar hazırlınızı yapın aman deyim kilo almayın mevcut kiloları koruyun
ramazandan sonra sıkı bir diyete girip her afta ismimizi altın harflerlen listelere kazıyalım bayrama kadar iyi karar verin ve listelere adınızı yazdırınn

çok yakındaaaa yarııış başlıyooooooooooooooorrrrrr
yansın yaaaaaaaağlaaaaar gitsin kiloolaaaaaaar kaydirigubbakcemile2

walla 3 hafta önce bu diyeti yapmıştım.ama sağlık sorunlarından dolayı bıraktım.sonrada eşim tekrar diyet yapmama izin vermedi.ama bugün sahalara geri döndüm.hemde çok ciddiyim kafaya koydum.kaçamak falan yok.ayın 30 da izne çıkacaz.inş ozamana kadar zayıflarım.pelince arda alya sılaa ve diğer kızlar beni yanlız bırakmayın.neyse sabah kahvaltımı yaptım.bu sene oruç tutamadım.3gün tutmuştum.oda miğdemin ağrısından öldüm.neyse sabah sadece tost yedim.2 saatte birde elma yiyecem.hadi herkese kolay gele...

ELma diyeti zor ama 6 günde 5 kiLo verebiLirsiniz..
Gün boyunca yeşiLçay serbest
Kahvaltıda 2 diLim kızarmış ekmek,Light peynir,zeytin,domates,saLataLık
KahvaLtıdan her 2 saat sonra 2 eLma yenecek yani öğLe ve akşam yemekLeri yok.Akşam 7-7:30 gibi eLma yemeyi durdurun

1.gün :1 kiLo eLma

2:gün:1.5 kiLo eLma

3:gün:2 kiLo eLma

4.gün:2 kiLo eLma

5.gün:1.5 kiLo eLma

6.gün: 1 kiLo eLma

--alıntıdır---

çoook saol tatlımmm:içelim:

walla 3 hafta önce bu diyeti yapmıştım.ama sağlık sorunlarından dolayı bıraktım.sonrada eşim tekrar diyet yapmama izin vermedi.ama bugün sahalara geri döndüm.hemde çok ciddiyim kafaya koydum.kaçamak falan yok.ayın 30 da izne çıkacaz.inş ozamana kadar zayıflarım.pelince arda alya sılaa ve diğer kızlar beni yanlız bırakmayın.neyse sabah kahvaltımı yaptım.bu sene oruç tutamadım.3gün tutmuştum.oda miğdemin ağrısından öldüm.neyse sabah sadece tost yedim.2 saatte birde elma yiyecem.hadi herkese kolay gele...

canım sağlığın daha önemli diyeti dikkatli yap dayanamıyosan yoğurt süt felan tüket biz burdayız birbirimize destek için varız herşey güzel olacak yeterki buna inanalım opuyorumnanaktan

canım sağlığın daha önemli diyeti dikkatli yap dayanamıyosan yoğurt süt felan tüket biz burdayız birbirimize destek için varız herşey güzel olacak yeterki buna inanalım opuyorumnanaktan

saol tatlım çok teşşekürederim.tabikide sağlık çok önemli ama şuan kendimi çookk ii hissediyorum.ve diyetime başladım.hadi bakalım hep beraber verelim kiloları.bende çookk öpt seni bebekk

Back
X