Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cuma günü bildirimini yap ekleyelim listeye herkes benide ekleyin diyo bildirim yapmıyor bizde cuma bildirim yapanları ekliycez bundan böyle burda ol takımdasın cumada bildir durumunu oki bokikaydirigubbakcemile5Kızlar beni de ekleyin lütfen listeye kilom 66 yaşım 23 boy 1.64 yarın allahın izniyle başlıyorum:)))sırnaşık şey
kizlar selam bende 1 kilo vermisim kaydirigubbakcemile3
ama bebegimi emzirdigimden dolayi az uzda yedim ama olsun bi kiloda cok bisey benim icin
ama ben listede yokum :gitme:
hadi bol kilo vermeler size canikolar
Arkadaşlar hepiniz çok güzel kilo veriyorsunuz tebrikler.Bende yapmak istiyorum ben yazayım yanlışım varsa siz düzeltin.sabah normal kahvaltı yapacağız(iki dilim tahıl ekmeği,az peynir ,zeytin ,domates, salatalık ve yeşillik ,şekersiz çay) ondan sonrası hep acıkınca elma mı yiyeceğiz? Bana yardım edin çünkü her geçen gün kilo alıyorum kendimi bir türlü hazırlayamadım.
Ardaaaaaaaaaa Sılaaaaaaaaaa burda bi bekçi ben kaldım kızım sexy size emanet etti bana değil nerdesiniz sıpalar:mymeka:
Selam arkadaslarim,
bende iki günden beri yapíyorum diyeti, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki kilo gitti bile... sositososito
Valla kocam benimle birdaha evlenmek istemezse ne olayim. :1hug: Simdiden kendimi TAS gibi hissediyorum..
Bidahaki cumaya bende ekleyecegim listeye kendime...
Arkadaslar bu diyeti siddetle tavsiye ediyorum,
kimyasal haplar yutacagimiza hem sagligimiza zarar vermeden hemde güzel ve dinc olmak icin birerbir bu diyet,
herkeze basarilar diliyorum...
Unutmayin, sabir acidir meyvesi tatlidir derler...
Yüreginiz sevgiyle kalsin....
Askperest
ben yaptım vee dolaba koydum canımm inşaaLLah işe yarar:) pekı kılo verdınmı bununla
ELma diyeti zor ama 6 günde 5 kiLo verebiLirsiniz..
Gün boyunca yeşiLçay serbest
Kahvaltıda 2 diLim kızarmış ekmek,Light peynir,zeytin,domates,saLataLık
KahvaLtıdan her 2 saat sonra 2 eLma yenecek yani öğLe ve akşam yemekLeri yok.Akşam 7-7:30 gibi eLma yemeyi durdurun
1.gün :1 kiLo eLma
2:gün:1.5 kiLo eLma
3:gün:2 kiLo eLma
4.gün:2 kiLo eLma
5.gün:1.5 kiLo eLma
6.gün: 1 kiLo eLma
--alıntıdır---
walla 3 hafta önce bu diyeti yapmıştım.ama sağlık sorunlarından dolayı bıraktım.sonrada eşim tekrar diyet yapmama izin vermedi.ama bugün sahalara geri döndüm.hemde çok ciddiyim kafaya koydum.kaçamak falan yok.ayın 30 da izne çıkacaz.inş ozamana kadar zayıflarım.pelince arda alya sılaa ve diğer kızlar beni yanlız bırakmayın.neyse sabah kahvaltımı yaptım.bu sene oruç tutamadım.3gün tutmuştum.oda miğdemin ağrısından öldüm.neyse sabah sadece tost yedim.2 saatte birde elma yiyecem.hadi herkese kolay gele...
canım sağlığın daha önemli diyeti dikkatli yap dayanamıyosan yoğurt süt felan tüket biz burdayız birbirimize destek için varız herşey güzel olacak yeterki buna inanalım opuyorumnanaktan