Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben yine ara ara uğrarım
işlerime bakayım
iftara hazırlık yapayım
zaten birazdan yazer ve ardada gelir
ardam uğramış zaten..
hamiş var pelin elit kızlar buarayı yanlız bırakmayınnn

selmat

selam çıtırlar benim iyi gidiyo ama iftarda çorbanın dışınada çıkıyom ama ekmeksiz ve çok az çünkü davetler sürekli cumartesi gitim dün gittim bugün gitcem yarın eltim gelcek sonrası babam yni arifede dahil hep dolu tam anlamıyla olmuyo ama 23 eylülden sonra tam gaz sporla birlikte SEXSİBEBEK bekliyoz canım seni sen süpersin

listemiz
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz doğan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay

şimdi biz elma yeşilçay ve su dışında bişe yimicez mi akannehir hiç kaçamak yapmadan uyarsak bi haftada ne kadar verilebilir ki en fazla .. ben 2 haftada 5 kilo wersem yetcek wala mafoldumben

kızlar bayramdan sonra bende aranızdayım inşalllahhh...
yarışa sıkı bir rakibiniiz geliyor... inşallah bu gazla kilo veririm...:))))

şimdi biz elma yeşilçay ve su dışında bişe yimicez mi akannehir hiç kaçamak yapmadan uyarsak bi haftada ne kadar verilebilir ki en fazla .. ben 2 haftada 5 kilo wersem yetcek wala mafoldumben

canım benim genelde 6günde 5 kilo kesin veriliyor

ama kilosu az olanlarda farklı olablir ..

bide şu varki akrep33 arakadaşımız 67 den 55 düşmüştü 10 günde..

herşey olabilir en az 5 kilo verilir..tam uyulduğunda.

kızlar bayramdan sonra bende aranızdayım inşalllahhh...
yarışa sıkı bir rakibiniiz geliyor... inşallah bu gazla kilo veririm...:))))

canım benim ozaman listeye yazıyorum seni..23 eylülde muhakka öğleye kadar yeni kilonu yazıyosun bize..
listemiz
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk

Son düzenleme:

tmm ozaman 6 gün sonra 56 kiloyum desene delikafadulden hayali bile çok güzel yaa inş hep beraber başarcaz inanıyorum ben :1hug:

oruçluyum diye gündüz pek bişe yapamıyorum ama iftardan sonra 1saat hareket yapsam faydası olur heralde.. bayramdan sonra başlıycam artk yürüyüşe :sm_cool:

oruçluyken evet tatlım spor olmuyor anlıyorum seni

yanlızzzzzz

şunuda belirteyim

bu diyet normal yapıldığında güzel kilo verdiriyor canım

oruçluyken bende veremiyorum kilo ama sabit kalıyor.
ramazan başlamadan önce 2haftada 10 kilo verdim canım

sila55 benide listene eklermisin bi zahmet. bende insallah haftaya baslamak istiyorum. :)kaydirigubbakcemile2

ekledim bile datlummmŞeniz

yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
evettttttttttt 18 olduk kızlarrrrrrrrrrr

silacim tatlum simdiden baslasak olmazmi benim bir haftada incelmem gerek :kedi: kocisede kilo kilo elma aldirdim opuyorumnanaktan

2haftada 10 gerçekten çok güzel inş geri almazsın canım ya.. ben en çok okadar uğraşıp kilo verdikten sonra almaya korkuyorum.. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…