:sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt zemuszemus
silacim tatlum simdiden baslasak olmazmi benim bir haftada incelmem gerek :kedi: kocisede kilo kilo elma aldirdim opuyorumnanaktan
2haftada 10 gerçekten çok güzel inş geri almazsın canım ya.. ben en çok okadar uğraşıp kilo verdikten sonra almaya korkuyorum.. :1no2:
tatlım sen başla tabi..23 eylülde yarışmamız başlıyor .ogünde yeni kilonu yazarsın oldumu datlummŞeniz
yazer yavrum hoşgeldin görüyom seni
nabıyon datlum kaymaklım
listemiz çoğalıyor 18kişi olduk rakiplerim 27 haberin ola.şimcik ben kaçar listeye sen devam et canusu
hoşbulduk yavrum nabim ya msjları okudukça adeta mest oluyorum gözlerim yaşarıyor bu nasıl bir iman kaydirigubbakcemile2
herkes gönüllü herkes istekli herkes motive olmuş adeta iple çekiyor 23 eylülü ..
efferim kızlar yolda görseniz tanımayacanız kişilere burda destek oluyoruz ..
herşey çok güzel olcak bu kilolar gidecek tüm diyet grupları burda zayıflamış fotolarımızı görüp bu diyetten yapacak herkez mutlu olcak uçacaz
Kızlar benı de ekleyın lısteye. Ne zaman baslıyoruz :)
sılacım benide yazın listeye bayramdan sonra bende başlıyorum, karar verdim kaydirigubbakcemile2
slm kizlar bugun uye oldum elma diyetine bende varim demek icin birde kilo verenleri kutlarim
kızlarrrrr nasılsınız 2.günüm sabah erkenden kalktım metabolizma çalışşsın diye hiç kaçamak yapmadım ve hiç te acıkmadımm.ama bi sorun var kızlar hiç wc ye çıkamıyorumbu normal mi ki
saat 15.30 ve ben daha anca 2 elma yiyebildim heralde bu günü 4elmayla tamamlıcam 1kilo sayılır gibi ilk çayımı şimdi içicem 6 bardak su içtim
sila benide eklermisin bende basliyorum sizinle 65 kiloyum hedef 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?