Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar burda 1-2 gündür yaşanılanlar ne olursa olsun..

sexybebek arkadaşımızı gözümüz arıyorr

beni çok motive etti allah razı olsun onun sayesinde verdim kiloları

14gün sonrada bekliyoruz onu..

Son düzenleme:
yazer yavrum hoşgeldin görüyom seni

nabıyon datlum kaymaklım

listemiz çoğalıyor 18kişi olduk rakiplerim 27 haberin ola.şimcik ben kaçar listeye sen devam et canusu

yazer yavrum hoşgeldin görüyom seni

nabıyon datlum kaymaklım

listemiz çoğalıyor 18kişi olduk rakiplerim 27 haberin ola.şimcik ben kaçar listeye sen devam et canusu

hoşbulduk yavrum nabim ya msjları okudukça adeta mest oluyorum gözlerim yaşarıyor bu nasıl bir iman kaydirigubbakcemile2
herkes gönüllü herkes istekli herkes motive olmuş adeta iple çekiyor 23 eylülü ..
efferim kızlar yolda görseniz tanımayacanız kişilere burda destek oluyoruz ..
herşey çok güzel olcak bu kilolar gidecek tüm diyet grupları burda zayıflamış fotolarımızı görüp bu diyetten yapacak herkez mutlu olcak uçacaz

:1hug: BEN IYIKE SIZINLE KARSILASMISIM DIYORUM ISTEDIGIM KILOYA GELMEDIM DAHA AMA SIMDIDEN BILE COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMM delikafadulden :asigim: :enbuyukkk: alkisalkisalkis

Bu arada ideal kilom 49-50
Hamile kalmadan önce 52 kiloydum. 3.ayımda 48'e düşüp sonra 65'le doğuma girdim. Şu an 57 kiloyum. 7-8 kilo fazlam var

kızlarrrrr nasılsınız 2.günüm sabah erkenden kalktım metabolizma çalışşsın diye hiç kaçamak yapmadım ve hiç te acıkmadımm.ama bi sorun var kızlar hiç wc ye çıkamıyorum bu normal mi ki

slm kizlar bugun uye oldum elma diyetine bende varim demek icin birde kilo verenleri kutlarim

Kızlar benı de ekleyın lısteye. Ne zaman baslıyoruz :)

melekçim senide aldık listeye ..canım yarışmamız 23 eylülde başlıyor..sen istiyosan şimdide yapabilirsin bu diyeti malum bayram geliyor çıtır görünmek adına.
ama 23 eylül sabahı en geç öğleye kadar yeni kilonu bize yaz oldumu tatlım

sılacım benide yazın listeye bayramdan sonra bende başlıyorum, karar verdim kaydirigubbakcemile2

tamam canım seni dealdık listeye
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
Sersoy79
melek81

slm kizlar bugun uye oldum elma diyetine bende varim demek icin birde kilo verenleri kutlarim

sende gel canım sende hoşgeldinnnnnnnnŞenizyazdım senide listeye.yarışma 23 eylül unutma oldumu tatlımŞeniz

bu katılımları gördükçe çok seviniyorum .nekadar çok olursak okadar çok destek alıp birbirimizden vericez kilocukları..

yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
Sersoy79
melek81
sera81

melek ve sera ikiniz aynı yerdemisiniz kızlar..81 dikkatimi çektide.

saat 15.30 ve ben daha anca 2 elma yiyebildim heralde bu günü 4elmayla tamamlıcam 1kilo sayılır gibi ilk çayımı şimdi içicem 6 bardak su içtim

bazı arkadaşlarda bu durum olabiliyordu canım..ama elma yedikçe sanırım normale döner.bol su iç.

saat 15.30 ve ben daha anca 2 elma yiyebildim heralde bu günü 4elmayla tamamlıcam 1kilo sayılır gibi ilk çayımı şimdi içicem 6 bardak su içtim

selmat canım ne kadar elma yersen okadar yağ yakarsın miden çalışır

kesinlikle bugün 1kiloyu tamamla .tamammı tatlım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…