1.65 boyum war ama 54 kilodan bu kiloya çıkınca haliyle insanın morali bozuluyo :sinifsinif:
kıslarrrrrrrr yağmur acayip yağmaya başladı şimşekler çakıyo gök gürültüsüde cabası bide fırtına başladı az önce.evde yanlızım korkudan çıoldırmak üzereyim.allahım herşeyin fişini çektim.bide şebeke gitti tfl çekmeyoo.allahımmm inş net gitmez yoksa iyice tek kalırım
senin ideal kilon 55 canım ozman 6 kiloo eger bu haftaa tek kacamak yapmassan 1 haftada bile verirrsin :)
korkmaa canım yaaaa bişee olmazz inş burdadaa sel felaketlerıı oldu turkıyede şimdii güneşştenn dısarı cıkılmıo
keşke verebilsem allahımdan başka ne isterimki :Saruboceq: inanın şuan tek derdim bu oldu .. benim çok zor kilo veren bi bünyem war ama yardımlarınızla başarıcagıma inanıyorum opuyorumnanaktan bundan sonra kaçamakta yok. bugüne kadar yediklerim neyime yetmio dimi kaydirigubbakcemile3 inş haftaya bugün mutlu haberi paylaşırım sizlerle delikafadulden
kızlar ne kdar doğru bilmiyorum ama geç kalkanlara bi önerim var saat 6-7- gibi kalkıp 1-2 bardak su içip tekrar yatabilirsiniz bu metabolizmanın canlanmasını sağlıyormuş elbette erken kalkmak güzel ama ya kalkamayanlar ---denemekte fayda var
kıslarrrrrrrr yağmur acayip yağmaya başladı şimşekler çakıyo gök gürültüsüde cabası bide fırtına başladı az önce.evde yanlızım korkudan çıoldırmak üzereyim.allahım herşeyin fişini çektim.bide şebeke gitti tfl çekmeyoo.allahımmm inş net gitmez yoksa iyice tek kalırım
bugün diyete başlayan arkadaşlarr
bayramdan sonra yarışada varsınız değilmi..
listeye ismizi yazın varsanız..
bugün diyete başlayan arkadaşlarr
bayramdan sonra yarışada varsınız değilmi..
listeye ismizi yazın varsanız..
Sılacım Merhaba
Ben aslında geçn hafta başladım diyete ama listede yokum nasıl ekleyeceğim kendimi?
Yardımcı olursan sevinirim.
bende ekliyorum kendimi
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
Askperest
katre26
DaaRKnEss
yeliz doğan
canım wala ben hedefime ulaşana kadar sizleyim :lepi:
arkadaşlar iştahınızı kontrol etmek için ne yapıyorsunuz ben bu gün regli oldum ve iştahım çok açık cokacimcoookkahvaltıyı abarttımklava: nasıl önüne geçiyorsunuz siz iştahınızın??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?