Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet doğru hamiş yapmıyacam zaten.ama öyle bi an geliyoki bazen tutamıyo insan kendini helede akşamları nedense yeme isteğim dahada artıyoo.ama bugün öyle bişey olursa hemen pc başına geçecem ve yemiyecem

günaydinlar kahvaltimi yaptim ve oturuyorummm 2 saat sonra elmemi yicimmm:hulya::hulya ayy bu smilleye bayildim hhahahah)

evet doğru hamiş yapmıyacam zaten.ama öyle bi an geliyoki bazen tutamıyo insan kendini helede akşamları nedense yeme isteğim dahada artıyoo.ama bugün öyle bişey olursa hemen pc başına geçecem ve yemiyecem

aynen bende günlerce hatta haftalarca gündüz harfiyen diyete uyup spor yaptım ama akşam gitti benim diyetler yedim yani ama artık yok kaçamak yapmıyorum yiyorum elmamı oturuyom aşağı hihoyyyt

vllaa o kaçamaklar ne fenaaa ama ben hamilelik kilolarımla uğraşıyorum
nasılsa hamileyim diye götürdüm vallahi ne bulduysam
bide işin kötü yanı dogumdan 2 gun sonra hastanede tartılmak istedim sadece 3 kilo gtmişti
düşünün doğuma 90la girdim 87ydi 2. gün sezeryan oldugum için seerumlardanmış
eve geldiğimde 86buçuktum ancak 81lere kendi çabamla indim
ama sütüm bitti denecek kadar azaldıgı için kim ne dediyse yedim belki artar diye
sonuç yine fiyasko ve sonuç 84.9
ve hala aklım kaçamaklardaaaaaaaaaaaaaaa

arda-alya hoş geldin en istikrarlı elma diyeti hatunu vallahi maşallahın var
çok sağlam bir iraden var bende sizi gördükçe gaza geliyorum inşllh hemen geçmez bu halim

kızlar ben acccık kaçtım gidip biraz yürüyüş yapıcam böyle oturmakla kilo veremem ben
görüşürüz ccaanlar

arda-alya hoş geldin en istikrarlı elma diyeti hatunu vallahi maşallahın var
çok sağlam bir iraden var bende sizi gördükçe gaza geliyorum inşllh hemen geçmez bu halim

cok saol cnm aslinda normalde cok iradasisizdim ama bu dieti uyguladigimdan beri hep iradelyim bende sasiriyorm ama nedenide su kesin kilo veriyorumya ee buda yeme isdegimi yok ediyo:hulya::hulya:

Kadınlar kulübüne uzun zamandır girip bakmamıştım.. sabah bakayım dedim.. elma diyetini ve yapanların başarılarını okuyunca eşime dedim bende yarından itibaren başlıyorum. Birazdan markete, pazara gidip ne kadar yeşil elma varsa toplayacağım.. 48 yaşımdayım ve şu an 73-74 kilo arasında gidip geliyorum.. bende sizlere yarından sonra kendi gözlemlerimi yazacağım.
Hepimize sağlıkla kilo vermeler :lepi:

Son düzenleme:
valla bende öyle şimdi kahvaltımı yaptım sporuma başlayacam leslie ile yürüyüş

kızlar ben acccık kaçtım gidip biraz yürüyüş yapıcam böyle oturmakla kilo veremem ben
görüşürüz ccaanlar

eferim cik tabi bende cikicam su islerimi haqlledeyimde
daha alis veris yapmam gerek malum cumartesi ist yolcusuyum :hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3

kızlarr benide aranıza alırmısnz :Saruboceq:
uzun zamandr takip ediyorum bu başlığı.. hergünde kararlı bi şekilde başlıyorum ama yarına çıkmadan bozuyorum :sinifsinif: az önce tartıldım ve aranıza katılma zamanım geldi diye düşündüm çünkü ramazandan önce 58 kilo olan ben 61 kilo olmuşummmm senağlama 5 6 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ama daha vereceğime alıyorum.. evde beni destekleyende yok inanın bu kilo vermemi dahada zorlaştırıyo belki bana birazcık destek olursanız bende eski çıtır halime dönerim.. inanın çok moralim bozuk dışarı bile çıkmak istemiyorum ve ben daha 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim :çok üzgünüm: dışarı her çıktığımda arkadaşlarımdan kilo almışsın lafını duyarak eve gelip ağlamaktan bıktım.. senağlama bunu başarıcama inanıyorum sadece ihtiyacım olan biraz destek.. bugün bikez daha başlıyorum ve hedefime ulaşana kadar bırakmıycam tabi inşş

hoşgeldin canım gel tabii bu topik çıtır olmak isteyen herkese açık inş.istediğimiz gibi olacğız boyun kaç canım çünkü kilon öyle abartılı değil bu kadar istiyorsan başarırsın merak etme

tmm canımm beraber verıcezz bu kıloları kacamak yapmak yokkk ınsanların zayıflamıssın dıee sasrdıklarını düşün veee kendıni yemekten uzak tut acıktıgındaa su iç kendını şişir

kıslarrrrrrrr yağmur acayip yağmaya başladı şimşekler çakıyo gök gürültüsüde cabası bide fırtına başladı az önce.evde yanlızım korkudan çıoldırmak üzereyim.allahım herşeyin fişini çektim.bide şebeke gitti tfl çekmeyoo.allahımmm inş net gitmez yoksa iyice tek kalırım

veee kızlarr bugun güne erken basladımm diyetın bi şartıda bu erken yatıp erken kalkmak ... sonraa kendımee yumurta haşladım katı yarım dilim bile deil kepek ekmegıylee yedım sonraa cıktım dısarıı elmaa yesılcayy aldım ewe geldımm duşumu aldımmm vee yesılcayımı içtim 12de ilk elmamı yicem :) hadii bakalım bozmak yokk kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…