Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şu sorumaa cewappppkaydirigubbakcemile

canım benim kahvaltıda 2dilim yemediysen tabiki şimdi kaln kısmı yiyebilirsin..

yanlız elmalar bittiğinde çok acıktığında domates ve salata marul yenilebiliyordu..

tabi bunlar ilk günlere maruz diyetin..

sen ye hadi bu seferlik domates.

şu sorumaa cewappppkaydirigubbakcemile

cnm bn yeniyim.ama diyetle çok ilgilendimzemuszemus.bi domates ve yarım dilim kepek ekmeği ye çok acıktıysan.çünkü yemezsen kendini tutamayıp başka seylere yönelebilirsin.gözlerini kapat ve zayıf halini düşün şeker.opuyorumnanaktan

tmm tsk ederım zaten salatalık marul kacamak sayılmazz sexybebegın arkadsıdaa kepek ekmeği yiyomus her elmaylaa kucuçük ole yazmıstıı

tsk ederımmmm şekerr:)

Kızlar Yeşilçayım Bitmiş Onun Yerine Liptopunun Aktive Plus var... ıçinde Yeşilçay varmış içsem olur mu ??

elitim kıs bacum madem dayanamıyon ozaman sen bilin kuşum.ben 1 tane yıkadım yedim baktım doymadım 2.de yiyom şimdi, üstüne bide su içtimmi ohhhhhhh mis gibi doyacam

Olurrr 10 gün içinde kilo verebilirmiyim ki kafamçokkarıştı

Ayrıca benim yeşil çayım bitmiş anca akşama içebilicem olur mu ki fisfisfis

10günde tabi verebilirsin kilo canımm..hemde 5kilo net eğer oruç tutmadan yaparsan bide spor yaparsan.

aslında gündüz içildiğinde dahada faydalı yeşil çay ama bugünlük böyle olsun tatlımm..

birdaha elmadan sonra muhakkak iç yeşil çayını Şeniz

Herkese başarılar dilerim takımım adınaaa.. :lepi:

teşekkürler tatlım..sizede başarılar dileriz..a.s.

ya kızlar heryeri aradım ama ekşi elma bulamadımm golden aldım bugünlük.olur :sinifsinif:mu

bugünlük böle olsun tatm tatlım..

hiç sorma sılacım havalar hiç belli olmuyo kuşum.ama geçti çok şükür.aman allah afetlerden felaketlerden korusun hepimizi.ekle şeker benide ekle listeye mucukkaaaaaaaaa

rabbim korusun canım ekledim canımın içi seniŞeniz

elittttttttttttttt kafanı kıracam şimdi seninnnnn bak geliyom yanına haaaaaaaaaaaaa
yeme yeme yeme diyeti bozmaaaa

döv kız dövvklava:
sıla beni de eklemissin saol cnm:teytey:

ekledim fıstıkyerimseniben

elitim kıs bacum madem dayanamıyon ozaman sen bilin kuşum.ben 1 tane yıkadım yedim baktım doymadım 2.de yiyom şimdi, üstüne bide su içtimmi ohhhhhhh mis gibi doyacam

ohhhhhhhh götür elmaları afiyet olsun..cokacimcoookbende akşam yiyecemmmm

Kızlar Yeşilçayım Bitmiş Onun Yerine Liptopunun Aktive Plus var... İçinde Yeşilçay varmış içsem olur mu ??

bugünlük olur canım senide yazdım listeye

bende akapunkturla 11 kg verdm.ama hem pahalı hem zor bu diyetle bi 10 kg daha versem ne muhteşem olur.bişe soracam bn yanında elma sirkesi ve soğan suyuda içiorm zararı olur mı sizceeeCADIARZU

kıslar ben şimdi çıkıyorum kocam gelir az sonra yemek yapmadım gidimde bişeyler hazırlayım.hadi gene gelirim mucukka herkese.sılam kuşum anam bu ardada çarşıyı alıyo heralde hhehehe

anladımmm ne kadar yeşil elmaa o kadar yeşil çay :lepi:

Biz Yeşilleri yiye İçe Ördek Gibi Olmayalım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…