Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bugün bende başlamaya karar verdim..

Motive İstiyorummmm :)

canım hoşgeldin..motive ne istersen var burda canım..

23 eylülde yarışmamız var listeye yazalımmı seni..

çok teşekkür ederim bol bol su içiyorum.acaba içinde sinameki olan karışık bi bitki çayı içsem mi

içebilirsin canım tabi olabilir..

ama normale döndüğünde devam etme.alışkanlık olmasın bağırsaklar tembelleşiyormuş ..

kızlar nasılsınızz nasıl gıdıyorr dıett benım kii iyi gidiyor yaaa karnım acıktıı kndımı suylaa şişiriyorum şimdi:)

elit elmanın ardından hemen yeşil çayda iç .daha bir tokluk oluyor haberin olsunn..

allahtan elmaa saatım geldı ve elma yedım :):):) sımdı yesılcay içim bi tanee o benı aksama kadar tutar 6 daa obur elmaa saatım 3elma yedım suana kadarr ayyy annem yapıo yemktee miss gıbı kokuo amaa yemicemmmmmkaydirigubbakcemile

SELAM KIZLAAARR opuyorumnanaktan
BAKIYORUM DA LıSTE KALABALIKLAŞMIŞ.. :sm_cool:
BEN SZ TAKIMIYIM BıLMEYENLER ıÇıN SÖLıM DEDıM.

LıSTEMDE KABARDI BAYA HANıı 31 KıŞıYıZ ŞUAN.. zemuszemus alkisalkisalkis

kızlarr yaaa sımdı ben kahvaltıdaa kepek ekmegı minnacık yedımm cok azz bastırsın diee domateslee kepek ekmegı yesem neolur

aleyküm selam burcum hoşgeldinŞeniz
oh çok şükür durdumu.havaya hiç belli oluyormu demi bak ..sabahtan burda güneşliydi şimdi parçalı bulutlu inan..datlum seni de yazıyorum listeye..oh şimdiden başladın desene bayrama daha bir zayıf olcan..

hadi bakim yıkada gel elmanı..a.s

ya kızlar heryeri aradım ama ekşi elma bulamadımm golden aldım bugünlük.olur :sinifsinif:mu

afferim elit mucukkaa diyete son gaz devammm bak kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hem bizde düşün deki eğer onlar kaçamak yapmadan duruyorlarsa ben dururum de kendi kendini motive et ok

canım hoşgeldin..motive ne istersen var burda canım..

23 eylülde yarışmamız var listeye yazalımmı seni..

Olurrr 10 gün içinde kilo verebilirmiyim ki kafamçokkarıştı

Ayrıca benim yeşil çayım bitmiş anca akşama içebilicem olur mu ki fisfisfis

hoşgeldin canımmŞeniz

evet rakibimiz kim diye sormuştunuz..

saresu arkadaşımız karşı tarafın kaftanı yani rakiplerimiz olur kendüleri.

oooooo sizde baya kalabalıklaşmışsınız canım ..bizde çoğalıyoruz yavaş yavaş..

bugün yazer arkadaşıma yardım ediyorum..

yazer arkadaşımızda bizim takımın kaptanı oluyor..

hiç sorma sılacım havalar hiç belli olmuyo kuşum.ama geçti çok şükür.aman allah afetlerden felaketlerden korusun hepimizi.ekle şeker benide ekle listeye mucukkaaaaaaaaa

listemiz
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
Sersoy79
melek81
beşiktaş
burcum24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…