Kızlar bugün bende başlamaya karar verdim..
Motive İstiyorummmm :)
çok teşekkür ederim bol bol su içiyorum.acaba içinde sinameki olan karışık bi bitki çayı içsem mi
kızlar nasılsınızz nasıl gıdıyorr dıett benım kii iyi gidiyor yaaa karnım acıktıı kndımı suylaa şişiriyorum şimdi:)
opuyorumnanaktan hosgeldin cnm aramiza :1hug:
kısss elit28 amanın diyim bacum sakın yeme
iradene sahip ol bacım.bak ben şimdi kendi elcağızlarımla kocişime yemek yapacam yiyecem mi tabikide yemiyecem.ohh mis gibi elma var zaten.kıs elit sadece bi hafta ya bi hafta dayan bacım.sonucu görünce zaten yemek istemeyeceksin
selamunaleyküm kıslarrrr
sılacum bacum dadlum iyi niyetin için öncelikle teşekküürler.bu arada fırtınada yağmurda dindi.ve şimdi güneş açtı.allahıma bin şükür acayip korkmuştum ama geçti.bu arada diyetim süper gidiyo.hiç kaçamak yapmadım.ama canım neler neler istiyooo...regliyim ya offfff neyse kıslar yemiyecem tabikide...sıla benide listeye ekle gülümm.hoş ben şimdiden başladım diyete çarşambaya kilo bildirimi yaparım tatlış
elit elmanın ardından hemen yeşil çayda iç .daha bir tokluk oluyor haberin olsunn..
canım hoşgeldin..motive ne istersen var burda canım..
23 eylülde yarışmamız var listeye yazalımmı seni..
SELAM KIZLAAARR opuyorumnanaktan
BAKIYORUM DA LİSTE KALABALIKLAŞMIŞ.. :sm_cool:
BEN SZ TAKIMIYIM BİLMEYENLER İÇİN SÖLİM DEDİM.
LİSTEMDE KABARDI BAYA HANİİ 31 KİŞİYİZ ŞUAN.. zemuszemus alkisalkisalkis
aleyküm selam burcum hoşgeldinŞeniz
oh çok şükür durdumu.havaya hiç belli oluyormu demi bak ..sabahtan burda güneşliydi şimdi parçalı bulutlu inan..datlum seni de yazıyorum listeye..oh şimdiden başladın desene bayrama daha bir zayıf olcan..
hadi bakim yıkada gel elmanı..a.s
kızlarr yaaa sımdı ben kahvaltıdaa kepek ekmegı minnacık yedımm cok azz bastırsın diee domateslee kepek ekmegı yesem neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?