merak etme sekerr görecezzzzzzzz...akşamları biraz zor ama sabah kalkınca insan ohbe iiki yememişim dioookaydirigubbakcemile2senin boy kaçzemuszemus
selmat canım nasıl gıdıoo
inşallah canım ayy her istediğimiz kıyafeti giyicez dün eşimle mağazalara bakındık eşim bi elbiseye güzel dedi altınada tayt giyersin dedi ay yakışmazki şimdi bana bişey demedim çizme lazım dedim çok canım sıkıldı istediğimizi giyelim hadi kızlar
ii canım karnım kazınıyo ama asla yemem bişey elmadan başka biradan 2. çayımı içicem su zaten başucumda 8 bardak içtim 4kaldı
1.60 boyum canım yanı ıdeal kılom 50 ben bu 2 haftada 55 yada 50 olmak ıstıyorum hangısı olursaa benım ıcın süperrr kışın 10 kılo aldım 69 oldum amaa kendı cabalarımlaa 59 a düştüm şimdii 3 haftam kaldıı bu 3 haftadaa 55 yada 50 olmam lazım :) kacamaksızz yaprsam inş bu haftaa 55 e düşerim :)opuyorumnanaktan
bendee 2bardak yeşilçayy 5 bardak su içtim başucumdaa devam edıyrm suyaa yoksaa unutyrmm üşeniyorumm 10 bardak kaldı ... 3 elmaa yedım 6 da bıde 8 dee yıne yıcemm ve bugun sonlancakkkkkk :) bir gundee 5 elmaa iyi degılmı?
12 bardakmı ıcıyosun canım senn 15 bardakk 3 ltreye denk gelıo dıee bılıodumm amaa bardagın boyutu onemlı tabı:)
inş cnm.bnmde boy 1.66 okul açılana kadar 58 olsam süper olurrrrr:lepi:
bende 3elma yedim şimdi yine yicem birde akşam aynen senin gibi ama elmaların küçükse 1tane daha yiyebilirsin belki ben öle yaparım belli olmaz suya devam canım dikle az içmişsin
sendemıı okul acılana kadarrrr :) bendee herkesıı sasırtmak istiyorummm ne kadar zqyıflamaıssın dedirtmekk veebunu dusununceee ole motıvee oluyorum kiiii sormaaaa :)3 haftaa zamanımm varr 3 haftadaa 5 yada 9 kılooo kacamakıszzz olursaa allahındaa izniylee gider ama değilmii:O:CüvCüv:
gider tabiii......bende herkesi şaşırtmak istiyorumm yaaakaydirigubbakcemile2bide
son senem.seneye üniversite kazanırsam tabiopuyorumnanaktanşölee incecik bi kız olmak istiorm.hedefimiz aynı cnm.şimdi bn çıkıom annem gsl yemekler yapacak ama ben yemicmm elmamı yicemmmgrşrz şeker
ya bişe sormak istiyorm haftada 5 kilo falan çok ii ya peki belli oluyomu 5 kilo gittiği???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?