Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merak etme sekerr görecezzzzzzzz...akşamları biraz zor ama sabah kalkınca insan ohbe iiki yememişim dioookaydirigubbakcemile2senin boy kaçzemuszemus

1.60 boyum canım yanı ıdeal kılom 50 ben bu 2 haftada 55 yada 50 olmak ıstıyorum hangısı olursaa benım ıcın süperrr kışın 10 kılo aldım 69 oldum amaa kendı cabalarımlaa 59 a düştüm şimdii 3 haftam kaldıı bu 3 haftadaa 55 yada 50 olmam lazım :) kacamaksızz yaprsam inş bu haftaa 55 e düşerim :)opuyorumnanaktan

iştee o elbıseyııı gusel bı sekıldee gıoymeyı dusunerek kendını motıvee et canım ebndee cızmee aldımm ustuneee dapdar bi kot gycemm amaa ilk oncee 55 yada 50 olmam lazım onun ıcındee kacmaak yapmamam lazımmmkaydirigubbakcemilenaniknanik

ii canım karnım kazınıyo ama asla yemem bişey elmadan başka biradan 2. çayımı içicem su zaten başucumda 8 bardak içtim 4kaldı

bendee 2bardak yeşilçayy 5 bardak su içtim başucumdaa devam edıyrm suyaa yoksaa unutyrmm üşeniyorumm 10 bardak kaldı ... 3 elmaa yedım 6 da bıde 8 dee yıne yıcemm ve bugun sonlancakkkkkk :) bir gundee 5 elmaa iyi degılmı?

12 bardakmı ıcıyosun canım senn 15 bardakk 3 ltreye denk gelıo dıee bılıodumm amaa bardagın boyutu onemlı tabı:)

inş cnm.bnmde boy 1.66 okul açılana kadar 58 olsam süper olurrrrr:lepi:

bende 3elma yedim şimdi yine yicem birde akşam aynen senin gibi ama elmaların küçükse 1tane daha yiyebilirsin belki ben öle yaparım belli olmaz suya devam canım dikle az içmişsin

inş cnm.bnmde boy 1.66 okul açılana kadar 58 olsam süper olurrrrr:lepi:

sendemıı okul acılana kadarrrr :) bendee herkesıı sasırtmak istiyorummm ne kadar zqyıflamaıssın dedirtmekk veebunu dusununceee ole motıvee oluyorum kiiii sormaaaa :)3 haftaa zamanımm varr 3 haftadaa 5 yada 9 kılooo kacamakıszzz olursaa allahındaa izniylee gider ama değilmii:O:CüvCüv:

bende 3elma yedim şimdi yine yicem birde akşam aynen senin gibi ama elmaların küçükse 1tane daha yiyebilirsin belki ben öle yaparım belli olmaz suya devam canım dikle az içmişsin

dısardayıdmdaa oyuzdenn ıcemedım canımm ewe geldımm durmadan içiyorummm suan 6.bardagımı bitirdımm onumdee 2 bardak varr biri bosalıoo dıgerını içiom :) biri karanfıllı suu yag yakma ozellıgı varr

gider tabiii......bende herkesi şaşırtmak istiyorumm yaaakaydirigubbakcemile2bide
son senem.seneye üniversite kazanırsam tabiopuyorumnanaktanşölee incecik bi kız olmak istiorm.hedefimiz aynı cnm.şimdi bn çıkıom annem gsl yemekler yapacak ama ben yemicmm elmamı yicemmmgrşrz şeker

lisedemısın canım sen dahaa ozman kesın zayıflaa sennn yasınaa goree kılon varmıss 58 tam ıdeal :)

kızlar bugün hepinizle ayrı ayrı ilgilenen sılanın yanaklardan ben mıncırırken hepinizden ona kocaman bi alkış istiyorum alkisalkisalkis
kızlar dikkat edin aman diyim hele sporuda yapın bu lesli ile yürüyüş süper bişe acaip terletiyo onada devam edin hem zaten yarışmada ben bi manifesto yayınlıcam siz yarışmaya hazırlıkları yapın herşey çok güzel olacak herkes fikir olarak çok hazır motive olduk karşı takımı ezip geçirecez (onlarda bizi ezsin geçsin inşallah herkezler kilo versin herkezler mutlu olsun )
ben teyzemlere iftara gidiom kızlar kaçamak yok çorba salata yiyip gelicem inşallah
hepinizin gıdısından übtüm
sılam Allah senden razı olsun başımın tacı bu kızlara sahap çık kaçamak yapanların saçını başını yol kaydirigubbakcemile
Alırım anahtarınızı haaaa şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…