Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kıslar hepinize sağlıklı zayıflamar diliyorum a.s.
ben daha önce bu diyeti yapmaya çalıştım ama 2. gün bozmak zorunda kalmıştım tansiyon düşüklüğü ve bulantı sebebiyle akannehir
ama sizleri böyle azimli görünce yenidenmi başlasam diye düşünmeden edemedim
yarın bende başlamak istiyorum yeniden bakalım bu sefer neler olabilir CADIARZU

hepiniz harikasınız çok güzel motive ediyosunuz
inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde istediğiniz kilolara inersiniz opuyorumnanaktan

listemiz 24 kişi olduk
listemiz
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
Sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
Gunicen

Son düzenleme:
kıslar ben şimdi çıkıyorum kocam gelir az sonra yemek yapmadım gidimde bişeyler hazırlayım.hadi gene gelirim mucukka herkese.sılam kuşum anam bu ardada çarşıyı alıyo heralde hhehehe

hadi bakim koş yemeğini yap adamcağız aç kalmasın..

sorma arda cık çarşıyı toplayıp eve getircekk..

şimdi bende çıkyorum

görüşmek üzere..

Bi Gitse Şu Fazlalıklar kötükedihüso

gider gideropuyorumnanaktan

kızlar ben kaçtım

oğluşuma bakıcam uyandı

diyete tam gaz devam

kaçamak yokkkkkkkkk tamammı..

Tek Başıma Spor Yapasım Gelmiyor Ya

Acaba Zayıflama Kemerini Kullansam Olar Mı :uhm:

Çok Soru Soruyorum Dimi mafoldumben

yok cnm ya birbirimize yardımcı olmak için burdayız dimi.kızarım bakkaydirigubbakcemileonuda kullan ama benden sana öneri günde bi saat aç müziği oyna muhteşem yarıyo hem zevkli hem de gitsin kilolarr.ayrıca ben sirkeli su ve soğan suyu da içiorm valla bgn dar olan kotumu giydim beli acaip bolduuuzemuszemus

Soğan suyu bende içmiştim bi ara ama midem dayanmıyo mafoldumben

Hem oynarım hem kemeri takarım.. Evin içinde neler gerekiyosa onları yaparım artık sırnaşık şey

kacıncı gunun bu dıette canım kılon kac

vala bnm ikinci günüm 1 kilo gitti 68 kiloyum şu ann:kedi:

ohhh canımm ne gusell benım 1.çgunum daha oncede yapmıstım amaa kacamaklıı bu sefer kacamaksızz bakalımm yarın sabah uyandıgımdaa 58 i görebilcekmiyimm :)her gun 1 kiloo gitseee allaaaahhhhhhhhhh 1 haftaa sonraa 52 kiloo olurumm süperr olurrr

merak etme sekerr görecezzzzzzzz...akşamları biraz zor ama sabah kalkınca insan ohbe iiki yememişim dioookaydirigubbakcemile2senin boy kaçzemuszemus

inşallah canım ayy her istediğimiz kıyafeti giyicez dün eşimle mağazalara bakındık eşim bi elbiseye güzel dedi altınada tayt giyersin dedi ay yakışmazki şimdi bana bişey demedim çizme lazım dedim çok canım sıkıldı istediğimizi giyelim hadi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…