sılamm canım gelin ne yapmış kuzum arayıp konuştunmu hiç.
bencede.boşver dvm et en azından su içmiş oluyosunzemuszemus
Bi Gitse Şu Fazlalıklar kötükedihüso
keşke yaa tek temennimiz ooozemuszemusama gidecek bizde bu azim olduktan soraa şeker
Tek Başıma Spor Yapasım Gelmiyor Ya
Acaba Zayıflama Kemerini Kullansam Olar Mı :uhm:
Çok Soru Soruyorum Dimi mafoldumben
kıslar ben şimdi çıkıyorum kocam gelir az sonra yemek yapmadım gidimde bişeyler hazırlayım.hadi gene gelirim mucukka herkese.sılam kuşum anam bu ardada çarşıyı alıyo heralde hhehehe
Bi Gitse Şu Fazlalıklar kötükedihüso
Tek Başıma Spor Yapasım Gelmiyor Ya
Acaba Zayıflama Kemerini Kullansam Olar Mı :uhm:
Çok Soru Soruyorum Dimi mafoldumben
olur tabıı amaa sporrr vucudun sarkmaması içinn
yok cnm ya birbirimize yardımcı olmak için burdayız dimi.kızarım bakkaydirigubbakcemileonuda kullan ama benden sana öneri günde bi saat aç müziği oyna muhteşem yarıyo hem zevkli hem de gitsin kilolarr.ayrıca ben sirkeli su ve soğan suyu da içiorm valla bgn dar olan kotumu giydim beli acaip bolduuuzemuszemus
yok cnm ya birbirimize yardımcı olmak için burdayız dimi.kızarım bakkaydirigubbakcemileonuda kullan ama benden sana öneri günde bi saat aç müziği oyna muhteşem yarıyo hem zevkli hem de gitsin kilolarr.ayrıca ben sirkeli su ve soğan suyu da içiorm valla bgn dar olan kotumu giydim beli acaip bolduuuzemuszemus
kacıncı gunun bu dıette canım kılon kac
vala bnm ikinci günüm 1 kilo gitti 68 kiloyum şu ann:kedi:
ohhh canımm ne gusell benım 1.çgunum daha oncede yapmıstım amaa kacamaklıı bu sefer kacamaksızz bakalımm yarın sabah uyandıgımdaa 58 i görebilcekmiyimm :)her gun 1 kiloo gitseee allaaaahhhhhhhhhh 1 haftaa sonraa 52 kiloo olurumm süperr olurrr
kesinlikle vercen canım diyete tam uyduğun için..
canım mşu na inanıyoırum arkadaş motivesiyle burda süper kilo veriliyor sonuçta aynı derten muzdaripiz.vericez kız..eşine güzel bir görünüm olcak..
oda görsün eşinin ne kadar azimli bir hatun olduğunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?