slm elma şekerleriii.herkesin bayramı kutlu olsunnnnnnnn......opuyorumnanaktan
walla bu 10 günde elimden geleni ardıma koymıyacam sexy
anam bi bakmışsın 10günde 10 kilo vermişim
off harika olur
sanırım sexybebek topikten çok uzk kalmış hakkında konuşulanlardan haberi yok.ve başkasının fotoğrafını kullanıp bunu dün akşam 3 sıralarında çektim diye bizi kandırdığının ortaya çıktığındanda,bu şekilde ne kadar inanılırsın sexsycim,yaptığın yakışı kalmadı malesef.hepimiz biliyoruz herşeyi bununla ilgili bi açıklaman varmıydı?sengözlerimebaksanab
bende eger yarisma kaptani yazerse yarisda varim yoksa bende cekiliyorum :sinifsinif:
ayrıca taraf tutmuyorum ama bize bu bilgiyi veren sexsy bebek diil miydi.herkesle tek tek ilgilendi moral verdi.soruları cvpladı ve bundan bi çıkardı yoktu ki.elbette yapılan hoş bişe diil kızgınlığınızı anlıyorum.ama biz bi TAKIMIZ ve nolursa olsun beraber olmamız gerek.yarışa dvm etmemiz gerek.en azından kendimiz için.hepinizi öpüyorum elma şekerleriiiiiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
tsk ederim canim evet burda bir takimiz ve ben aciklama yaptim burda size destek icin varim baska ne amac olabilir ben 9 haftadir bu diyeti yapiyorum ve ilk ben sizinlen paylastim burda benim sayamde bu diyetle guzel kilo verenler var onemli olan destek vermek baska birsey degil
ben burdayim sonuna kadar kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar merhaba nezamandır sayfanızı takip ediyorum bende 13.takımda yarışıyorum ama uzun zamandır doğru düzgün kilo veremedim 77.5 en son gördüğü rakam bu hafta merak ettiğim birkaç soru var tabi cevaplamak isterseniz
1.uzun zaman bu diyeti yani tek öğün beslenmek vücudunuza herhangi bir zarar verdimi
2- vücudun alışma süresi nekadar sürdü yani başağrıları miğde bulantıları birde ekşi elma yemek zor olmuyormu bende bazen yiyorum yarısını ancak tüketebiliyorum ki bu bahsettiğim küçük boy
3- bugüne kadar hiç yağ kas su ölçümü yapılan oldumu verilen kilolar kastanmı sudanmı yağdanmı bunu çok merak ediyorum
ve en önemlisi acıkmıyormusunuz
bunları neden soruyorum bu diyeti yapmayı sürekli düşünüyorum sayfanızı sürekli takip ediyorum ama birtürlü karar veremiyorum emin olamıyorum daha doğrusu başlarsam açlıktan biyerde düşer kalırmıyım diye korkuyorum sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
ve kaptanınız sexbaby 9 hafta uzun bir süre herhangibir rahatsızlığın oldumu canım
keşke bende şu irademe sahip olabilsemde 9 hafta bende dayanabilsem
arkadaşlar merhaba nezamandır sayfanızı takip ediyorum bende 13.takımda yarışıyorum ama uzun zamandır doğru düzgün kilo veremedim 77.5 en son gördüğü rakam bu hafta merak ettiğim birkaç soru var tabi cevaplamak isterseniz
1.uzun zaman bu diyeti yani tek öğün beslenmek vücudunuza herhangi bir zarar verdimi
2- vücudun alışma süresi nekadar sürdü yani başağrıları miğde bulantıları birde ekşi elma yemek zor olmuyormu bende bazen yiyorum yarısını ancak tüketebiliyorum ki bu bahsettiğim küçük boy
3- bugüne kadar hiç yağ kas su ölçümü yapılan oldumu verilen kilolar kastanmı sudanmı yağdanmı bunu çok merak ediyorum
ve en önemlisi acıkmıyormusunuz
bunları neden soruyorum bu diyeti yapmayı sürekli düşünüyorum sayfanızı sürekli takip ediyorum ama birtürlü karar veremiyorum emin olamıyorum daha doğrusu başlarsam açlıktan biyerde düşer kalırmıyım diye korkuyorum sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?