Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada çokk mutluyummm.. her gören ne güzel olmussun diyo.tam gaz devammmmmmmmzemuszemus

ben sexye hiç bi şekilde güvenemiyorum malesef... takımdada değilim artık bu diyeti paylaştığı için çoooook teşekkür ediyorum ama huzursuz oldumm... hepinize başarılar

walla bu 10 günde elimden geleni ardıma koymıyacam sexy
anam bi bakmışsın 10günde 10 kilo vermişim
off harika olur

canim gercekten istersen 7 gunde 10 kilo verirsin dusun 10 gunde kac verirsin ama bunu gonulden iste canim insan isterse neller yapar ben birazdan cikcam 30/40 daka yurucem sonra geri gelecem bende oyle bir energie varki bundan iki ay once yerimden zor kalkan ben gunde 5/6 kere spor yapiyorum kaydirigubbakcemile3 millet aynen boyle bakiyor bana -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

sanırım sexybebek topikten çok uzk kalmış hakkında konuşulanlardan haberi yok.ve başkasının fotoğrafını kullanıp bunu dün akşam 3 sıralarında çektim diye bizi kandırdığının ortaya çıktığındanda,bu şekilde ne kadar inanılırsın sexsycim,yaptığın yakışı kalmadı malesef.hepimiz biliyoruz herşeyi bununla ilgili bi açıklaman varmıydı?sengözlerimebaksanab

kizlar bu kk da elma diyeti ben varim ok gerisi beni ilgilendirmiyor simdiye kadar ben vardim simdikten sonra da ben olacam isteyen katilir istemeyen etmez saygilar

eyer takip etiysen verdim aciklama bana destek veren cok arkadasim onun icin bu konu kapatdin isteyen benimlen devam eder istemeyen kendi bilir ama bundan sonra ben olacam herzamanki gibi kolay gelsin Şeniz

ayrıca taraf tutmuyorum ama bize bu bilgiyi veren sexsy bebek diil miydi.herkesle tek tek ilgilendi moral verdi.soruları cvpladı ve bundan bi çıkardı yoktu ki.elbette yapılan hoş bişe diil kızgınlığınızı anlıyorum.ama biz bi TAKIMIZ ve nolursa olsun beraber olmamız gerek.yarışa dvm etmemiz gerek.en azından kendimiz için.hepinizi öpüyorum elma şekerleriiiiiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

tsk ederim canim evet burda bir takimiz ve ben aciklama yaptim burda size destek icin varim baska ne amac olabilir ben 9 haftadir bu diyeti yapiyorum ve ilk ben sizinlen paylastim burda benim sayamde bu diyetle guzel kilo verenler var onemli olan destek vermek baska birsey degil
ben burdayim sonuna kadar kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba nezamandır sayfanızı takip ediyorum bende 13.takımda yarışıyorum ama uzun zamandır doğru düzgün kilo veremedim 77.5 en son gördüğü rakam bu hafta merak ettiğim birkaç soru var tabi cevaplamak isterseniz
1.uzun zaman bu diyeti yani tek öğün beslenmek vücudunuza herhangi bir zarar verdimi
2- vücudun alışma süresi nekadar sürdü yani başağrıları miğde bulantıları birde ekşi elma yemek zor olmuyormu bende bazen yiyorum yarısını ancak tüketebiliyorum ki bu bahsettiğim küçük boy
3- bugüne kadar hiç yağ kas su ölçümü yapılan oldumu verilen kilolar kastanmı sudanmı yağdanmı bunu çok merak ediyorum
ve en önemlisi acıkmıyormusunuz
bunları neden soruyorum bu diyeti yapmayı sürekli düşünüyorum sayfanızı sürekli takip ediyorum ama birtürlü karar veremiyorum emin olamıyorum daha doğrusu başlarsam açlıktan biyerde düşer kalırmıyım diye korkuyorum sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
ve kaptanınız sexbaby 9 hafta uzun bir süre herhangibir rahatsızlığın oldumu canım
keşke bende şu irademe sahip olabilsemde 9 hafta bende dayanabilsem

biliyorum cnm.ama arkadaşlarımıza da hak ver.gerçi kardeşler bile kavga ediyo dimiizemuszemusbu arada tebrik ederim seni.ayrıca teşekkür edrm bu diyet içinnzemuszemus

cnm ben başlayalı çok olmadı ama 3 kilo verdim.ve yediğim elmalar da çok ekşi diildi.ayrıca hiç açlık hissetmiorm elmaları zorla yiyorum ilk gün biraz zor ama alışıosun ve gruba katılınca da ii mmoral oluo.vücudumada bi zarar vermedi hatta cildim güzelleşti şekeropuyorumnanaktan

canim ben 2ay bir haftadir bu diyeti yapiyorum hayir canim hic bir zarar olmadi tam tersi vucutda daha cok direnc verdi cunku elma da cok sifa var yuzunde parlaklik oluyor yumusacik yapiyor
elma tokluk veriyor acikmiyorsun onun icin vucut baska seylere gitmek istemiyor
2ci soru bu insandan insana desiyor canim eyer sen meyva seviyorsan daha cabuk alisiyorsun eyer sevmiyorsan bir iki gun zorlanirsin ama ondan sonra kilo gitikce sen otamatiek elma isticen
3 hayir yaptirmadim canim ama su varki gunde 2 saat spor yapiyorum tabiki 42kilo kas olamaz hem elma yag yakici bir ozeli var spor sart

bir iki gun dene derim kendin fark edersin ama 3l su ve 3/4 bardak yesil cay ve kavalti sart ve her 2 saat bir elma ve mumkunse birinci hafta bir saat spor yap hic birsey yapmiyorsan bile evi hergun temizle bu bile yeterli opuyorumnanaktan

beşiktaş isminde çok güzel kızımdabende beşiktaşlıyız ayrıca teşekkür ediyorum bende salı günü başlayım artık bayram malum belki kaçırırım zaten ilk günü atlatırsam gerisi gelir diye düşünüyorum artık zayıflamak istiyorum ama zorlanıyorum of of

bu yarışa sexyle devam edenler neden kandırılıp ortada olan yalanı umursamadan samimiyetsiz ve dürüst olmayan bi insanla devam eder,veya bu insan nasıl bişey olmamış gibi tekrar burada öncülük yapmak ister,bu topiği siz açmış olabilirsiniz ama,kendi fotoğraflarınızı koymasanız bile neden başkasını fotoğraflarını kullanma hakkında bulunabilirsiniz.o insanın başka fotoğrafı klamadı dimi ara verdiniz.gerçek ortaya çıkmasa devam edicektiniz.ben bu takımın kaptanının yazer olmasını istiyorum,hep destek tam destek vermek istiyorum.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…