kıııııııııızzz seksi 53 kilo olmuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşş çok kıskandımmmmmm :gitme:
resim varmı resim?canim 7 gundur kamp yaptik ve daglarda bol bol yurudum gunde 30/40 km falan bu hafta 2.5 kilo vermisin fark ediyorsan kilo nekadar az olunca kilo vermekde azaliyor ama vucut da hic sarkma yok spor ve elma olunca bir gram yag olmaz vucutda zemuszemus
resim varmı resim?
tamam cnm sen bilirsin yerimsenibencanim birkac arkadas var burda onlara msnde gorusuyorum onlar benim gercek fotomu goruduler ama buraya koymicam uzgunum canim
sexybebek kaptan geri dondu
1)sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
2. yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
3.pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
4.meyram======================90/88/60
5.miyavmiii ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 78 / - / 55
6.sun_shine_______________________69/68/53
7.luise---------------------------------78--77--65
8.yancy-------------------------------92--89--65
9.cimcime21---------------------------53,300 / 46
10.lookfor
11.pardon------------------------------------------71/-/60
12.askperest>>>>>>>>>>>>>>>>>>>81/78/55
13.katre26
14.yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
15.SELMAT.......................................71 .9/60
16.daarkness.....................................6 1/54
17.kiymet_ay
18.sadeceask
19.birefsane
20.sersoy79
21.melek81
22.sera81
23.beşiktaş...................................70/67/58
24.burcum24
25.gunicen
26.zemus
27.CULDA------------------------------------76/73/58
28.begumgul --------------------------------77/65/55
29.bayyz.......................................79. 5/78.4/65
30.CENİFERR LOPEZ...................81./78,5/65.
31.daisy 13................. 89/89/65
32.leloş..........................66/64/58
33.nice15
34.Hella...............57/50
35.persembe.................................70/69/60
36.sanmur06.....................58/56/50
37.adanur.........................103/97/60
kizlar gunde mutlaka spor da yapin vucut siklastiriyor
23 yaris varmis super sizi daha cok motive edecek ve benden full destek kizlar elmali her iki saate yenecek bu altin kural ve 3 l su yesil cayi unutmayin 3/4 bardak yesil cay ve sabah aksam spor kaydirigubbakcemile2
haftaya carsamba kilo bildirimi yapilcak ve az verenlere ozel destek verecem soz
diyetin altin kurali budur once beyine format cekilcek yani ben diyet yapmiyorum ben sadece saglikli bir hayat istiyorum demek
sakin kendinizi stress sokmayin ama zayifliyorumu diye tartiyi lutfen yok edin kizlar bu bir tuzakdir siz ona bagli olmayin onemli olan ayna ve cevredir bunu da sakin unutmayin
bu diyet suresini eglence olarak dusunun ve sonunda kazanan siz olacaniz bunu unutmayin bir incecik sexy bir vucut iki saglikli bir beden ve daha cok hariket ve cevrenden alacaniz tepkileri dusunurseniz ozaman diceksiniz keske taha onceden yapsaydim bunu kizlar bambaska bir insan oluyorsunuz bundan emin olun :teselli::1hug:
herkese ii bayramlar
diyette bayramdada tam gaz devam ediyorrr
çarşambaya kadar bi kaç kilo daha verecem inş
sexybebek canım walla ben gurbette olduğum için eşimden başka kimsem yok burda doğal olarak bayramın o heyecanı ve leziz güzel çukulataları ,şekerleri, tatlılarıda yok
yani benim için hergünki gibi sıradan bi gün
o yüzden rahat rahat diyet yapabiliyorum canım
zaten 10gün sonra tr izne gidecez
ozamana kadar 6 7 kilo versem iyi olacak ama nedense çok zor görünüyoo
offffff yaaa elimden geleni yapacam yinede
canim 10 gunde kesin verirsin merak etme ama spor kesin yap canim ve zor gorunuyor diye dusunme iste bu yanlis canim tam tersi ben 10 gunde ne kilolar verecem diye dusun posetief dusun lutfen opuyorumnanaktan[/
bu sefer çok umutluyum zaten canım
şimdi 10 gün kaldı yaaaa
işte sınırlı bi zamanım var diye
acayip gaza gelip hiç kaçamak yapmıyacağımdan eminim.
ama tek sorun sporrr off ya işte ben biraz rahat ve tembel bi tipim canım
anneme hep derdim ben prenses olmalıymışım diye
böyle kalk zıpla hopla deli gibi temzilik yap
anammm hiç bana göre değil
çok rahatım çok
sporuda hiç sevmiyorum be gülüm
ama sauna eşoffmanım var onu giyip dans edebilirim.bak o olur işte canım.10 günde acayip incelecem allahın izniyle
yarisma KAPTANIMIZ yazer diyilmiydi:umursamaz:
ben normal 14 gun kampta olacaktim ve bu gorevi silaya ve ardaya devrettim ama bugun sabah geri dondum canim ve artik kaptan benim sonucta bu topik ben actim bugune kadar ben destek verdim ama istersen yazar seninlen ilgilensin ama ben burdayim ve herzamanki gibi butun kizlara tam destek verecem :1hug:
sonucta yazar daha yolun basinda ama ben yolun sonundayim ve erdeyse 9 haftadir bu diyeti yapiyorum opuyorumnanaktan sizi zayiflatmadanda sizi birakmicam Şeniz
canim 10 gunde kesin verirsin merak etme ama spor kesin yap canim ve zor gorunuyor diye dusunme iste bu yanlis canim tam tersi ben 10 gunde ne kilolar verecem diye dusun posetief dusun lutfen opuyorumnanaktan[/
bu sefer çok umutluyum zaten canım
şimdi 10 gün kaldı yaaaa
işte sınırlı bi zamanım var diye
acayip gaza gelip hiç kaçamak yapmıyacağımdan eminim.
ama tek sorun sporrr off ya işte ben biraz rahat ve tembel bi tipim canım
anneme hep derdim ben prenses olmalıymışım diye
böyle kalk zıpla hopla deli gibi temzilik yap
anammm hiç bana göre değil
çok rahatım çok
sporuda hiç sevmiyorum be gülüm
ama sauna eşoffmanım var onu giyip dans edebilirim.bak o olur işte canım.10 günde acayip incelecem allahın izniyle
canim spor diye dusunme sadece bol hariket kendini sakin kasmalmaz:
sadece sporsuz bir hayat olmaz yani bol hariket bir iki gun zorlanirsin ama sonra alisirsin bundan emin ol ve bunu gunluk olarak yasam haline getir zaten otamatiek yapacaksin insan nasil yemek yer icer buda boyle birsey Şeniz
kızzzzzz sexim bebeim kızzzzzzz sen benin kilomu bile geride bıraktın baksana benden zayıfsın suan :lepi: supersin dadlum alkisalkisalkis
ya ben en son 57.800 e dustum sora bıraktım gene 59 oldum
iradenden dolayı bi kes daha tebrik ederim cicom seni opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?