canim ben 2ay bir haftadir bu diyeti yapiyorum hayir canim hic bir zarar olmadi tam tersi vucutda daha cok direnc verdi cunku elma da cok sifa var yuzunde parlaklik oluyor yumusacik yapiyor
elma tokluk veriyor acikmiyorsun onun icin vucut baska seylere gitmek istemiyor
2ci soru bu insandan insana desiyor canim eyer sen meyva seviyorsan daha cabuk alisiyorsun eyer sevmiyorsan bir iki gun zorlanirsin ama ondan sonra kilo gitikce sen otamatiek elma isticen
3 hayir yaptirmadim canim ama su varki gunde 2 saat spor yapiyorum tabiki 42kilo kas olamaz hem elma yag yakici bir ozeli var spor sart
bir iki gun dene derim kendin fark edersin ama 3l su ve 3/4 bardak yesil cay ve kavalti sart ve her 2 saat bir elma ve mumkunse birinci hafta bir saat spor yap hic birsey yapmiyorsan bile evi hergun temizle bu bile yeterli opuyorumnanaktan
bu yarışa sexyle devam edenler neden kandırılıp ortada olan yalanı umursamadan samimiyetsiz ve dürüst olmayan bi insanla devam eder,veya bu insan nasıl bişey olmamış gibi tekrar burada öncülük yapmak ister,bu topiği siz açmış olabilirsiniz ama,kendi fotoğraflarınızı koymasanız bile neden başkasını fotoğraflarını kullanma hakkında bulunabilirsiniz.o insanın başka fotoğrafı klamadı dimi ara verdiniz.gerçek ortaya çıkmasa devam edicektiniz.ben bu takımın kaptanının yazer olmasını istiyorum,hep destek tam destek vermek istiyorum.vereliniortak
sexycim çalıştığım için hergün ev temizlemem biraz zor ama işe yürüyerek gider gelirsem bunu telafi edebilirim
de şöyle bir sıkıntım var yeşil çay bende migreni tetikliyor ama içmeyi denedim 3 bardak değilde 2 içilirse bişey olurmu su konusunda bi sıkıntım yok bende denemeyi çok istiyorum ama birtürlü cesaret edemedim ama
bir sorum daha var iki çeşil yeşil elma var birisi biraz daha tatlı siz ekşi olandan bahsediyosunz ama ben bu yaşıma kadar o elmayı hiç tam bitiremedimbu sıkıntı olurmu
sexycim teşekkürler ayrıca arkadaşlar bugün bayram kavga ederek insanlar hiçbiryere varmaz benim 6 yaşındaki kızım bile bunun farkında ben iyilik yaparsam insanlarda iyi olur diyor dünyada o kadar sorun varken neden uzlaşmacı bir tavır sergilemeyiz anlamıyorum herneyse ben bu konular dışındayım ama biraz barışcıl olma taraftarıyım sevgi ve saygı bütün sorunları halleder
sexy listeyebenide katın diyecem ama ben ancak salı günü başlayabilirim diye düşünüyorum bayramda kapalıyım istersen şimdi istersen salı günü kat şekerim birde mens dönemim var şuan oda ayrı sıkıntı aman ne mızmız oldum ya
offfffff ya bugün bayram arkadaşlar yaaaaa
hiç yakışıyormu bu tavırlar size
olan oldu
polimik yaratmaya gerek yok artık
amacımız zayıflamak
olayı kişey sorunlarımız haline getirmeyelim
topiği amacından saptırmayalım
kırıcı olmalım yapıcı olalım
biz bi takım olduk birbirimize saygı duyalım
ve not tartiya cikmak yazak her carsamba tartiya cikilcak 23 carsamba gunu diyete basla canim haftaya carsamba sabah tartiya cik bak ne guzel gidecek kilo kaydirigubbakcemile2
beşiktaş isminde çok güzel kızımdabende beşiktaşlıyız ayrıca teşekkür ediyorum bende salı günü başlayım artık bayram malum belki kaçırırım zaten ilk günü atlatırsam gerisi gelir diye düşünüyorum artık zayıflamak istiyorum ama zorlanıyorum of of
sexycim teşekkür ederim kesinlikle öyle yapacam sen benide ekle bakalım 78 olarak ekle benim ödem problemim var belki böylelikle ondan da kurtulurum
kızlar üzülmeyin ya bende türkiyedeyim ama bugün çalışıyorum bide insanın ailesi yanında olmayınca bayramlarında çok bir anlamı olmuyor
78/hedef kilom 65 mümkünse 60 olsun isterim ama65 yeterli
13 kiloo haftada 2 kilom kitse 6 haftada biter tabi ben dayanabilirsem gerçi 60lı rakamları görsem yeter bana
bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun allah tekrarına erdirsin
13 kiloo haftada 2 kilom kitse 6 haftada biter tabi ben dayanabilirsem gerçi 60lı rakamları görsem yeter bana
bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun allah tekrarına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?