Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexycim çalıştığım için hergün ev temizlemem biraz zor ama işe yürüyerek gider gelirsem bunu telafi edebilirim
de şöyle bir sıkıntım var yeşil çay bende migreni tetikliyor ama içmeyi denedim 3 bardak değilde 2 içilirse bişey olurmu su konusunda bi sıkıntım yok bende denemeyi çok istiyorum ama birtürlü cesaret edemedim ama
bir sorum daha var iki çeşil yeşil elma var birisi biraz daha tatlı siz ekşi olandan bahsediyosunz ama ben bu yaşıma kadar o elmayı hiç tam bitiremedimbu sıkıntı olurmu

canim konu kapandi acma ok ben burdayim canin isterse burda olursun olmak istemezsen olmazsin kolay gelsin Şeniz

yazercim nerdesin hayatım listene benide eklermisin,sen devam edersen varım yoksan bende katılmadan kendim yapcam.64-63-55 diye eklersen sevinirimkaydirigubbakcemile2

canim yesil olmazsi yeterli bazan benimkilerde cok eksi oluyor bazan da normal oluyor ama yesil olacak ama bir iki dene kendin fark edecen bu diyet hem pes etmiyorsun hemde kilolar gittikce daha cok istek geliyor Şeniz

sexycim teşekkürler ayrıca arkadaşlar bugün bayram kavga ederek insanlar hiçbiryere varmaz benim 6 yaşındaki kızım bile bunun farkında ben iyilik yaparsam insanlarda iyi olur diyor dünyada o kadar sorun varken neden uzlaşmacı bir tavır sergilemeyiz anlamıyorum herneyse ben bu konular dışındayım ama biraz barışcıl olma taraftarıyım sevgi ve saygı bütün sorunları halleder

tsk canim opuyorumnanaktan

arkadaslar konunun uzamasi artik sacma olucak bu saaten sonra oyüzden isteyen burda devam eder istemeyen ya kendi basina yada benim yapdigim gibi SZ den katilir canlarim bundan sonra rakibiz sanirim ben karsi tarafdan katilmaya karar verdim hepinize bol sabir diliyorum ins bir an önce bu kilolardan kurtulucaz zemuszemus

sexy listeyebenide katın diyecem ama ben ancak salı günü başlayabilirim diye düşünüyorum bayramda kapalıyım istersen şimdi istersen salı günü kat şekerim birde mens dönemim var şuan oda ayrı sıkıntı aman ne mızmız oldum ya

canim zaten 23 baslicak sen baslangic kilonu ve hedef kilonu yaz ben seni eklerim her carsamba tartiya cikilcak sabah ve gu icinde bildircen sen sadece kendini bu diyete ver gerisini sorun etme Şeniz

offfffff ya bugün bayram arkadaşlar yaaaaa
hiç yakışıyormu bu tavırlar size
olan oldu
polimik yaratmaya gerek yok artık
amacımız zayıflamak
olayı kişey sorunlarımız haline getirmeyelim
topiği amacından saptırmayalım
kırıcı olmalım yapıcı olalım
biz bi takım olduk birbirimize saygı duyalım

ve not tartiya cikmak yazak her carsamba tartiya cikilcak 23 carsamba gunu diyete basla canim haftaya carsamba sabah tartiya cik bak ne guzel gidecek kilo kaydirigubbakcemile2

burcum birak konusunlar hic cevab verme tamam bir hatta yaptim ama ben aciklama yaptim hem ne amacim olacak burda insanlara destek veriyorum isteyen benimle burda devam eder burda kk baska elma diyeti acilamicana gore yapacak birsey yok birak kim ne yazarsa yazsin hic cevab vermeyelim sonucta yonetim bunlari okicak biz elma yolumuza devam edelim kaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:

ve not tartiya cikmak yazak her carsamba tartiya cikilcak 23 carsamba gunu diyete basla canim haftaya carsamba sabah tartiya cik bak ne guzel gidecek kilo kaydirigubbakcemile2

sexycim teşekkür ederim kesinlikle öyle yapacam sen benide ekle bakalım 78 olarak ekle benim ödem problemim var belki böylelikle ondan da kurtulurum
kızlar üzülmeyin ya bende türkiyedeyim ama bugün çalışıyorum bide insanın ailesi yanında olmayınca bayramlarında çok bir anlamı olmuyor
78/hedef kilom 65 mümkünse 60 olsun isterim ama65 yeterli
13 kiloo haftada 2 kilom kitse 6 haftada biter tabi ben dayanabilirsem gerçi 60lı rakamları görsem yeter bana

bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun allah tekrarına erdirsin

oflama cnm olacak zorda olsa istedikten sonra başaracazzz ve zayıf olacazzz.seni ve kızını öpüyorum bjkli elma şekerlerim bnmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

sexybebek kaptan geri dondu
1)sila 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
2. yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
3.pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
4.meyram======================90/88/60
5.miyavmiii ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 78 / - / 55
6.sun_shine_______________________69/68/53
7.luise---------------------------------78--77--65
8.yancy-------------------------------92--89--65
9.cimcime21---------------------------53,300 / 46
10.lookfor
11.pardon------------------------------------------71/-/60
12.askperest>>>>>>>>>>>>>>>>>>>81/78/55
13.katre26
14.yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
15.SELMAT.......................................71 .9/60
16.daarkness.....................................6 1/54
17.kiymet_ay
18.sadeceask
19.birefsane
20.sersoy79
21.melek81
22.sera81
23.besiktas...................................70/67/58
24.burcum24
25.gunicen
26.zemus
27.CULDA------------------------------------76/73/58
28.begumgul --------------------------------77/65/55
29.bayyz.......................................79. 5/78.4/65
30.CENIFERR LOPEZ...................81./78,5/65.
31.daisy 13................. 89/89/65
32.lelos..........................66/64/58
33.nice15
34.Hella...............57/50
35.persembe.................................70/69/60
36.sanmur06.....................58/56/50
37.adanur.........................103/97/60
38.melzeyit......................78/?/65

13 kiloo haftada 2 kilom kitse 6 haftada biter tabi ben dayanabilirsem gerçi 60lı rakamları görsem yeter bana

bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun allah tekrarına erdirsin[/QUOTE]

canim sen iki haftada verirsin 13kiloyu kaydirigubbakcemile3 bak gor sen bile sok sok sok olacan kaydirigubbakcemile5zemuszemus

bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun allah tekrarına erdirsin

canim sen iki haftada verirsin 13kiloyu kaydirigubbakcemile3 bak gor sen bile sok sok sok olacan kaydirigubbakcemile5zemuszemus[/QUOTE]

sexycim ağzından bal damlıyor ayyyyyyyyyyyy şevke geldi mkocişe ben elma diyeti yapacam dedim evdekileri bibitirde dedi allahtan meyve ile arası iyi olan birisiyim günde enaz 4 öğün meyve yiyorum neyse bakalım ilk günüm zor olacak ama hayırlısı yapacam yapacam yapacam
ama bişey sorcam yeşilde olsa kırmızıda olsa elam benim miğdemi kazıyor arkadaşının elamın yanında bir dilim ekmek yediğini yazmışsın baş sayfalarda bende öyle yapsam nasıl olur
yada en azından bir kase çorba içsem şuna bak daha başlamadan pazarlığa başladım işiniz var benimle şekerler ayrıca bizim takımdan gelen arkadaşları görünce onlarda azimsiz bende inşallah yarı yolda bırakmam
zaten bizayıflayım hemen diyetisyene gidecem kilom sabit kalsın diye koruma programı alacam gerçi onun verdikleriyle acaba geri alırmıyım kiloları bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…