Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yazercim yarin sabah tartilip kilomu yazacagim birde her carsambami tartilacagiz bende hergun tartilma hastaligi var onun icin tartimi zor alacagim yere saklayacagim

yok canım 2 ekim cumadan itibaren kilo bildirimleri yapmaya başlıcaz
bu arada bencede yaseminli yeşil çay berbat bişey öğğğhk kaydirigubbakcemile3

uzun bir yazı olacak gardınızı alınız şakkıdı

kurallar cezalar ıvırlar zıvırlar

eveeeeet saatler saatleri günler günleri kovaladı ve nihayet çattı elma diyeti yarışması :teytey:
karşılıklı 2 grup çıktı meydanee ikiside birbirinden merdane (merdanede ne demekse artık )
YAPILACAKLAR
sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..

kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek

kızlar hızlı kilo verecez sarkmalarımız olmasın diye spor yapıcaz lesli ile spor yapılacak

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

bu partları nasıl indireceğinizi ve çalıştıracağınızı sayfa 400 ve 401 de resimli anlattım ..

kızlar malum karşılıklı yarıştayız kim yenerse o iyi
oturduğunuz yerde yatmadan önce uyandıktan hemen sonra mekik çekin mekik acayip karın kaslarını çalıştırıyo ben herkesten burda bu gün 50 mekik çektim 20 mekik çektim msjları okuycam
günlük sorduğumda hemen bilgisayarın yanına yat çektiğin kadarı aha şimdi mekik çektim diye yaz kaydirigubbakcemile2

başlama ve ilk tartılma günü
23 eylül çarşamba başlıyoruz
(kızlar aramızda cuma gruplarında olan arkadaşlar olduğu için mecburen cumaları tartılmak lazım bu hafta cuma tartılamayacağız haftaya cuma kilo bildirimi yapacağız (siyasiler gibi konuştum siz elmayı yeyin biz sizi 49 kilo yapacaaaağız hamilelerde artık şişman kalmayacak onlarıda zayıflatacağııızzzz ) :jeyyar:
2 ekim cuma da ilk kilo bildirimlerimiz olacak inşallah

cezalar
kızlar sanal alemde nasıl ceza verecez ki kendine 10 kere vur 15 dakka tek ayak dur 150 kere ben şişmanım yaz desek ne olcak sanki benneyaptımki
herkes kendinden sorumlu öncelikle arkadaşlarımı değil kendimi kandırırım o yüzden doğruları yalnızca doğruları söyliceme yemin ederim deyin bi
afferim size :1hug:

bireysel cezalar

kızlar mevcut kilosunu elinde tutan ve bide üstüne kilo almış olan varsa (bu diyetle üste nasıl kilo alınırsa artık )
onları hemen hemen bir hafta bitene kadar deşifre edicez
örnek :
yazer
sıla
arda-alya ................... bu zaatı muhteremler bu hafta bu enfes
beşiktaş..................... diyetle kilo veremedilerkii naaanik naaanik

diyeceğiz
ayrıca kendinize ceza verebilirsiniz eğer bu hafta mevcut kilomu korur yada kilo alırsam 10 tl sadaka vericem ihtiyaç sahibine diyin.. niyetlenirsiniz hemde iyi olur ...

grup cezası
kızlar 2 grup var sayılar eşit değil ne yapsam diye çok düşündüm en sonunda şunu buldum ...
iki guruptan en fazla kiloyu vermiş arkadaş kimse o grup o arkadaşın yüzü suyu hürmetine birinci olcak karşı gruptan tebrik alacak .... diyelimki iki grubunda tesadüfya iki kişiside 5 kilo vermiş o zaman bi alt rakama bakacaz yani kısaca ben söylerim kim birinci değil
Öneriler
cevizli güllaçlarım günlük tutalım

yarışmaya başladımız gün herkes eline bi defter alcak kızlar üşenmeyin kırtasiyeden o defteri alın sabah neler yediğinizi ne içtiğinizi harfiyen yazacaksınız bu diyet günlüğü değil azap günlüğü olacak ama eğer isterseniz iki üç ay sonra sizi zıplatan günlükde olabilir..
kızlar günlüğümüze hersabah kalkıp yazmaya başlıycaz kaçamak asla ve asla yok ama diyelim bir çubuk kraker yediniz akşam o kaçamağın altını çizeceksiniz ..
diyelim bir hafta doldu herkesler 3 4 vermiş sen bir vermişsin hemen kaçamaklarına bakacaz

ballı lokma tatlılarım bi örnek vereyim
ey günlük efendi merhaba ben seni ete kemiğe bürüyecek insan evladıyım adım hayriye(uydurdum bi isim ) sende azap umarım ismin gibi bana azap etmek yerine kilolardan azad edersin hatta ben sana azad demek istiyorum ..
sabah 09:00 azadcım bir domat bir salatalık dilimledim iki kepekli ekmeğe az yağlı peynirlen tost yaptım bir bardak yeşil çaynan bi güzel götürdüm oohhhh canıma değsin valla
sabah:11 azadcım elmamı götürdüm iki bardakda su içtim
öğlen 13:00 elmamı yedim yeşil çay içtim
öğlen : 15:00 ay bizim üskattaki boyuposudevrilesice komşumuz aşşağıya iki dilim böreklen azda kısır getirdi bir dilim börek az kısır yedim ay ben tutamadım boğazımıı aheeeey ahheeeeey tilililiiiiiiii
saat 17:00 elmalara devam ben sen o üzüntüyle kalk sen 100 mekik 15 dakka da yürüyüş yaptım
..
..
..

bal böcüklerim günlük böyle tutulcak daha ciddi olabilirsin dahada şakacı olabilirsin uslup senindir en sonra bir haftanın değerlendirilmesinde de ben ne kaçamak yaptım sorusuna cevap olacaktır ..
güzel bi olay bu günlük tutma ne yedinizi bilip bu diyetin sizde fayda edip etmediğini göricez..
..
kollar için ağırlık çalışmak isteyen kızlar küçük su şişelerinin içini kum taç çakılla doldurmanız yeterli olacaktır ...

gazamız mübarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarr :sm_cool:

yazer askıto nasılsın
off msn mı acamızorum ya delıı oldummm özelden san kardesımın msn sını verecem okı dokıı delı oldummm

merhabalar uzun zamandır sizi takip ediyorum.sexybebeke teşekkür ediyorum bizi bu diyetle tanıştırdığı için.çarşamba günü ben de aranıza katılmaya karar verdim.çarşamba sabah tartılarak kaç kilo ile başladığımı sizlere bildireceğim.her çarşamba tartılacağız sanırım.yoksa belirlediğiniz başka bir gün var mı?bildirirseniz sevinirim.
ayrıca her hafta tartıldığımızda kilomuzu sadece buraya yazmak yeterli mi?yoksa başka bir yere mi yazacağız?

555 .sayfayı oku canım herşey yazıyor

sevgili yazer
önceki sayfada yazmış olduğun yarışma kurallarına harfiyen uyacağıma şimdiden söz veriyorum.listenizde adımı zayıflamışlar arasında görmek beni çok mutlu edecek.diğer arkadaşların da beraber zayıflaması birbirmize güç verecek.

saçma bir soru olabilir ama merakından soruyorum.ilk gün 1 kilo elma yiyeceğiz yani her iki saatte bir elma yersek tam bir kilo mu yemiş oluyoruz?yani ilk günler 2 saatte bir elma yersek diğer günlerde 2 kilo elmayı tamamlamak için 2şer 3er elma mı yiyeceğiz?cevaplarsanız sevinirim.

kızlarrr yeni bir topıc acsanıza baslıyoruz die herkesın kilosunu falan hedefını :))
yanı bugun başlayanlar varsa onlarda yazsın ben az önce bır tanecık cıkolata yedım ama kucucuk

Merhabalar, her diyet için bir başlık verebiliyoruz malesef eğer her diyette paylaşılanlar hedefler- kilolar ayrı ayrı açılacak konularla paylaşılmaya kalkarsa öyle büyük karışıklık olur ki arkadaşlar elma diyetinin paylaşımı ayrı yerde kilolar ayrı yerde başka diyetin paylaşımı ayrı yerde kilolar hedefler ayrı yerde burası önüne geçilemez bir karmaşaya bürünür kimse aradığınıda bulamazakannehir bu yüzden bu başlık altından devam etmeniz gerekiyor.... a.s.

Madem kaptanınız Yazer olmuş o halde sorun kalmadı. ŞenizŞeniz Yazercim canım benim biz hazırız yarış için. 1 gün sonra diyet başlıyooorr!!!

Son düzenleme:
Canım nasılsın ohhhh vatanının güzel yemeklerini hüplet nasıl olsa elma var afiyet olsun canım.Nasıl olsa sıkıcan dönünce evine.Ne güzel dimi olumlu sözler duymak bende duyucam inşallah maşallah

Yazer sadaka işini çok tuttum iyi fikir kaçamak yaptığın günler kendini cezalandırmış olurken sevapta işlemiş olucan aferin kız sana

canlarim nasilsinizzz
bayraminiz kutlu olsun ben emzirdigim icin sebze ve meyva agirlikli diyet yaptim 53 kilodan 52,300 e düstüm pek dikkat edemedim acikcasi oyüzden bukadar az verdim

yarisma 23 ünde basliyo dimi kizlar kaydirigubbakcemile2

DOGUM YAPTIM EMZIRIYOM..bu dıyetı uygulayabılırmıyım???

tatlim bende emziriyorum oyüzden yogurt balik gibi seylerde yiyerek diyetimi yapiyorum
aksam 6 dan sonra acikirsan elma ye canin tatli cekerse ... onun haricinde sebze meyva ve yogurtda ye cnm suyunu hic ihmal etme :1hug: bebisin sütü azalmasin :1hug:

kızlar konumuz kalliste sayesinde ilk msjın altına eklenmiştir böylece her gelene al baştan kuralları yasakları cezaları anlatmaya gerek yok ben yokkende soran olursa ilk sayfayı okuyun uleeen deyip artiliğinizi yapın kaptanınızdan size müsade p
nmtcglbtr canım kilonu listeye gir yada 1,2 saat sonra ben girerim
hepinizi übtüm opuyorumnanaktan

tememmmmmmmmmmmmm bende varım bşimdi kim başkan nasıl yarışıyoruz kuralları okudum yapabildiğim yere kadar varımmmmmmmmmmmmmşunun şurası 13 kilo var kuralları okudun ve kabul ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmm

elit 28 tebrikler canım
inceldiğini hissediyormusun
lahana çorbası içtin yanılmıyorsam
bence çarbaya yada perşembeye o 3 kiloda kalmaz

evet canım supermıss bu yaa acıktıkcaa içiyosun istedıgın meyveyı yysun ve 3 gundfe 1 bucuk kılo gitti kacamaklıı hemdeeeekaydirigubbakcemile2

kaptanim benim hazirliklar tamam kendimde hazirim. emme bugün son kez burger kinge gittim :kedi:ama son du inan birdaha adimim atmam oraya opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…