Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

girerim nete canım merak etme sen özelden yazarım iki kelimede olsa bende seni çok sevdim canım inşallah senin ve tüm arkadaşların hayatları boyunca tüm dilerkleri gerçek olur bebişş diyeti de bozma fit ol bitanem benim opuyorumnanaktan

elit 28 tebrikler canım
inceldiğini hissediyormusun
lahana çorbası içtin yanılmıyorsam
bence çarbaya yada perşembeye o 3 kiloda kalmaz

help meee :gitme: sürekliiiiiiiiii takıp edıom sızı kızlarrr..bı cesaret edemedım su dıyete bana yardım etcek bırı varmı?? hep 52 53 kıloydum..hamıle kaldım 85 le odguma gırdım kısa ve öz anlattım..10 kılo kadar verdım..uzun zamandır tartılmıyom acıkcası cesaret edip..ve emzırıyorrum..iştahsız bırıyım ve hıiççççççççççç acıkmam tek derdım tatlıdır..çk rahat yaparım bu dıyeti ama sütümü etkılermı???gercı evde tum gun sadece kahvaltıyla duruyom..akşam esımle yıyom..:hulya:/COLOR]

merhaba kızlar bende elma diyetine başlicam şimdi yarısma duzenlıyoruz sanırım..23 eylüle kadar mı kendimizi listeye eklicez 23 eylülde başlıyorsa hangi günler tartılcaz bilgilendirebilirmisiniz sayfalar bayağı ilerlemiş ?teşekkürler şimdiden

tatlım listeye yazyım seni kaptanımız yazer ama sanırım burda diil şu an.23 eylülde başlıo her cuma tartılacaz
bana şu anki kilonu hedefini yazar mısın cnmmopuyorumnanaktan

Oh çok sevindim problemler hallolmuş çok şükür.Buraya gelmemizin amacı bir.Herkes kilo vermek istiyor.Ve kimse başına baş olsun gibi bir kaygıda taşımıyor.Önemli olan keyifli bir ortamda ortak amacı olan kişilerin bir araya gelmesi.Birbirine pozitif enerji vermesi yüreklendirmesi.Yarışmada motivasyonu arttırıcı bir etken oldu şimdi.İnşallah keyifle sağlıkla tez zamanda umduğumuz kilolara ulaşırız.Amaçlar bir olsun yeter ki....kaydirigubbakcemile5

sila55 den alinti :::::canım buranın kavga yerinin olmadığını söylüyorsun ve yinede birilerine sataşıyorsunnn.
evet ben biliyordum sexybebekin geleceğini.sonuçta 2side anlaşmış bu konuda..

dahada konuşulup bu konunun karıştırılmasını istemiyoruz yorumlar daha yapılmasın burada...

canim benim niyetim satasmak degil sadece kilo vermek
allah allah ya fikrimi söyledim sadece bunada satasmak deniyorsa denecek bisey yok o zaman

kızlaaaar kızlaaaar kızlaaaar kallistecikimizi dinleyin ve eskiye dair konuşmayın yok efenim şu son lafımıda sokayım yok efendim birde burdan geçireyim ikide şurdan didikleyip şurdan taşı gediğine bi oturtim demeyin kaptan olarak bi kaşık suda boğarım heee ..

birde
eğer uslubir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz yerimseniben
( içindeki çocuğu öldürmeyenlere )

kızlar 4 eylülde ben ölçüm yapmıştım onları bi yazayım size bayramdan 3-4 gün önce felan ölçtüydüm ..
bel 111 cm di diyetten sonra 105 cm oldu
basen 128cm di 122cm oldu
göğsümünaltı sırttan göğüs altını ölçtüm 100 cmdi 96 cm oldu
kardeşim annem felan zaten çok toplandım ay kızım kaymahk gibi oldun felan diyolar da ben yinede reel ölçümlerlen bildirim dedim şakkıdı

beşiktaş tam listeyi güncelliycektim sen güncelledin..
biri yaşımı sormuştu kimdi yav du alıntılayıp cevap verim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…