Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım kilomuz aynı sayılırmış.hadi bakalım hepimize kolay gelsin.3 kg verdim ama dün moralim o kadar düzeldi ki anlatamam yaa gerçekten işe yarıooooopuyorumnanaktan

evet aynıymısız canım baş rakibimsin şaka makaopuyorumnanaktanyarın başlıyorum ozaman kolay gelsın kızlar
ramazan bayramınız mübarek olsun

arkadaşşlar merhabaa herşeyin yoluna girmesi güzel yanlız benim bi ricam var yarısan herkesten yarışta birinci olmak için yada diğer takımı geçmek için kimse yalan söylemesinn güven ve dürüstlük çok önemli.. ben bu gün 80 kilo geldim iki gün dikkt edeceğim ki daha çok olmiyim 23ündebaşlıyoruz ve inşallah 2-3 haftada 15 kilo verebilirimm hep beraber bitireceğiz bu kilolarıı sizlerii seviyorummm sevgilii ortaklarımm:)

kızçele elma çıtırları nasılsınız .
start a az kaldı. eksiklerinizi tamamladınız mı ben yarın yeşilçay alacağım sıkılmayayım diye yaseminli ve ekinezyalı yeşilçay almayı düşünüyorum.
birde elmadan da soğumamak için 1 çok ekşi elma alacağım 1 de normal ekşi yeşil elma alacağım

başka önerisi yada fikri olan var mı ?

hımmm bu aradaa günde yarım saat zumba yarım saatte taebo yapacağım ki ikiside harika terletiyo ve akşamda dizi zamanında 1-1.5 saat yürüyüş yapacağım koşu bendı vardaa vermek zorundayım kilolarımııı HEP DESTEK TAM DESTEK

selam millet:içelim:
olculerimi yaziyorum simdi olctumde:kedi:
belin en ince yeri: 90
belin en kalin yeri(simit):104
basen:108
kilom:68
boyum:158

kızlarrr nasılsınzı ya listeye benıde yazın ama tamam mı
ben bu sabah kepeklı beyaz penırlı tostumu sonra yesıl cayımı içdim ama elma yesıl bulunmuo rahat rahat tatlı elmada yıyom:)))kaydirigubbakcemile2
bende 85 kg lıyım cıtır olcam kızlarr ne gusell hep beraberrrrr ....

canım yalan söyleyen kendini kandırır
şahsen ben her baskül e çıktığımda baskülün fotoğrafını çekmeyi düşünüyorum

ve biz bu motiveyle vereceğiz inşaallah 20-25 kilo hatta daha fazla
( şuan ki kilo ya göre herkezin verdiği kilo değişecek )

ben geldım bennnn

herkese hayırlı bayramlar
nasılsınız bakalım

sexy gelmıs sevındım hosgeldın
ve byı olazlar olmus ama tatlıya baglanmıs buna dahada cok sevındımm

ben burada yıyorum ıcıyorum valla pek dıetı takmaz oldum herkes cok güzel olmussun cok zayıflamısın dıyolarr bende yıyorum ama evıme dşndğgğmde tam gaz devam edıcem gıne ben den büleeee

sızlerde ıyısınıydr ınss

kızlarrr yeni bir topıc acsanıza baslıyoruz die herkesın kilosunu falan hedefını :))
yanı bugun başlayanlar varsa onlarda yazsın ben az önce bır tanecık cıkolata yedım ama kucucuk

DOGUM YAPTIM EMZIRIYOM..bu dıyetı uygulayabılırmıyım???

canım geçenlerde bir arkadaş hamile kadınlar şok diyet yaptıklarında kilo verdiklerinde emzirirken sütlerine başka şeyler karışıyormuş felan diye yazmışlar yani emziren kadınların diyet yapmaları pek önerilmiyormuş ..
o yüzden sen de temkinli yap
süt yoğurt takviyesi al öğlen araları ve her yediğini bizlere bildir
bekar bir hatunum o yüzden hamilelik sürecini pek bilmiyorum tatlım emziren arkadaşlar sana yardım etsin emi kuzum

canim ben yaseminli almistim cok igrenc geldi icemedim cope attim tabiki herkesin damak tadi farkli ama limonlusu en azindan yaseminliden cok cok iyi yinede sen bilirsin

yazercim yarin sabah tartilip kilomu yazacagim birde her carsambami tartilacagiz bende hergun tartilma hastaligi var onun icin tartimi zor alacagim yere saklayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…