Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızzllar normal çay vs içmicekmiyiz hiç ya...çünkü bu diyetleri hiç bozmamak lazım tek bişey bile etkilio....yeşil cay alme su khvltımı sadece.....biber haplarını çöpe attım ...bunu deniicem bu hafta bakalım nolucak..eğer ben kilo veriirrsem demekki süper bu diyet...kilo veremeyen biri olarak.....duyan varmı aceepp..huu ??
Sılanın hiç kimseye sataştığına ağır söz söylediğine şahit olan var mı kızlar ben onun hep ılımlı havasını bilirim hep gerilimleri yatıştıran olmuştur.Sılayı uzun süredir tanıyan biri olarak damarına nasıl basıldıysa kükremişim kız.sana artık bi,şey demiyorummm..
gerekeni yetkililer yapsınnn..
sana artık bi,şey demiyorummm..
gerekeni yetkililer yapsınnn..
yancy gitmek istiyosan git. kalmak istiyosan sus lütfen. senin burda herkesi rahatsız etmeye hakkın yok. ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum.oldu canım sen istediğin gibi yaz hakaret et kov cevabını da alınca yetkililere bırak işi yetkililer senin mesajlarını görmeyecekler mi neye güvendiğini bilmiyorum ama fazla oluyorsun ben bu topikte zayıflamaya çalışıyordum ( ne hikmetse sen iki haftada 10 kg.--sexy bir ayda 20 kg. vermişsiniz diğerleri 5 kg.ve altında çok ilginç ilerde sen de sexy gibi ortada kalma sahtekarlığınla ehh nede olsa yalanına rağmen onu koruyacak yakınlıktasın sana da bulaşmış olmasın)ben haksızlığa yalana gelemem senin gibi değilim geçen yazdığın gibi özelden yaz yine ama kendi özelini kapalı tut değil mi ohh ne güzel bir daha bana mesaj falan yazma ne burdan ne özelden vallahi sabrımı zorluyorsun terbiyesizlik etme sinsice kendini burdakilerede iyi-masum gösterme sana bu son yazışım yazarsan cevap yazmam sebep olrak hiç kimse bir şeyden çekindiğimi düşünmesin bu seviyesizle uğraşmak istemiyorumlütfen kimse de bilir bilmez yorum yapmasın kendi fikirlerini kendine saklasın hele de şu şahsın arkileri acaba benim yerimde olsalardı sessiz kalırlar mıydı benimde zamanında damarıma basıldı