Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben bi de şunu farkına vardım,yürüyüş dışında evde kendim egzersiz yaptığım zaman da kilo veriyodum ama egzersiz yapmadığım zaman daha hızlı veriyorum..bu durumda olan BENİM GİBİ olan var mı??merak ettim...ben iyice kilo verdikten sonra,egzersizlere başlıycam,sıkılaşmak içinzemuszemus
sebebi yaktığın yağın kasa dönüşmesi tartıda aynı kalırsın ama incelirsin ki önemli olandaodur aslında çünkü diet bitiminde daha çok yiyerek kaslarının yağ yakma avantajını kullanabilirsin kaydirigubbakcemile5

bi durun arkadaşlar ya 6 saatolmadı daha burayı okuyalı maşallahınız var ha kaydirigubbakcemile3 dönüp dönüp okuyom sayfalarakmışoluyo böle giderseniz bırakçam okumayı ben yetişemiyorum allaalala:1ninca:

kızlar gerçekten o elma hapları hiçte işe yaramıyor
ablamdan bahsetmiştim size elmayla 3günde 2 kilo 4 günde 3 kilo veren ablacımdan
o hep kilosuna dikkat eder bi ara 60 kilo olmuştu takıntı yaptı
lahana kapsulu elma hapları falan kullandı hiçbir işe yaramadılar

demek ki gözlemim doğruymuş,çünkü ben her zaman egzersiz eşliğinde diyet yapıyodum,bu sefer de yapmiyim dedim ken kendime ,daha ii kilo veriyorum,sanırım diğer yöntemle yağlarımı kasa çevirdiğim için kilo aynı kalıyodu...o da ii bişe ama,ben basküle çıktığımda sürekli kilomun aşağı inmesini istiyorum,daha bi azim oluyokaydirigubbakcemile4:nazar:
Bilgecim bende aynı durumdayım.Spor yapınca kilo vermek yerine kilom duruyor.O yüzden bende kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapıcam sporu.

çerkez kızı merhaba ben biliomuş ibi yorum yapmış olmayayım ama internetten gördüklerime okuduklarıma göre zayıfladıktan sonra sıkılaşmak zor oluyormuş sarkmalar çok olurmuş ondan diyetle sporu birarada yapmak gerekiyormmuş tabiki bol su ile

hımmm anladım umrann peki ozamann gelişmeleri yarın alırım senden yada alamam dimi yarın pazar:) p.tesi görüşebiliriz sanırımm

Okadar olleyliyorum kendimi ama cetvelde adam koştuğu halde 0 kg yazdığını gördükçe gülesim gelio:):):)

pazertesi sabah yazarım misfir gelicek yürüyüş yapamayabilirim söyliyim şimdiden ama fırsat bulursam kaçıcam:)

Öznurcum bende aynı bilge gibi tartıda kiloların gittiğini görmek istiyorum.Tamam çok güzel inceliyor insan ama bakıyorsun gide gide 2 kilo gitmiş.Bitanem birde biz o kadar sarkmayız.O çok fazla kilo verenler için geçerli.Mesela Talin 40 kilo verdi ama 2 yılda verdi sporla.Sanki hiç kilo almamış gibi.

benide zayıflatın kızlar :)
phil_04.gif

ay kızlar birden gaza geldim...biber hapı kullanıorum ama memnun değiliimm....midemi altüst ettii...zor kilo veriyorum bu elma diyetiyle verebilrmiyim acaba yaa..vercemi bilsem hemen alcam elmaları daa....ama kesin deniiceemmm.....zor kilo veren birilerii varmı içinizde elma diyeti işe yarıomu acaba...çok zor kilo verebilenlerde biilee:(((

Back
X