Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yancy gitmek istiyosan git. kalmak istiyosan sus lütfen. senin burda herkesi rahatsız etmeye hakkın yok. ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum.
benim bi sorunum vardı da senin derdin ne benim kalıp gitmem seni hiç ilgilendirmez bana bunu yazmak haddin değil madem rahattsız oluyorsan ne cevap yazıp konuyu uzatıyorsun sende az değilsin yani rahattsız olan (alıntı yaptığım msj bir sonraki msj) yazer gibi seviyeli yazar konunun uzamasına sebep olmaz ben uzun zamandır yazmıyordum sadece kilomu bildirdim o kadar kalmaya meraklı olsaydım size bazıları gibi sokulmaya çalışırdım dilini tut bide senle uğraşmayayım baba yorum yapmayın kardeşim ben artık yazıp konu uzatmal istemiyorum ...pelince sıla55 ve sen tombik..sizin haricinizde arkadaşlardan özür dililyorum son kez söylüyorum sizi ilgilendirmeyen konuya yorum yapıp uzatmayın kapatın konuyu işinize bakın

merhaba kizlar,
tebrikler guzel kilo veren olmuss
elma midemde asit yaptigi icin ben yemege basladim biliosunuz...
bu yuzden sadece 500 gram gitmis
yine iyi
bence bu elmanin zayiflattigini gosterio

evet kızlar birbirinize cevap vermeyin artık konu kapansın ...
dallasa döndü bu topik artık ...
çok sıkıldım dün gece artık yazmasam mı diyede düşünmedim değil hani ..
ama dedim insan buraya gelip yazacanı bildiğinden kaçamk felan yapmıyo ya o güzel işte ...
bak şimdi benimde içim sıkıldı ..
öf pöf poofff

bu hafta birazdaha spora agirlik verecegim insallah vucut diyete hazirlandi simdi daha cok verme zamani kabizlik sorunu kalmadi bende arkadaslar diyeti biraksanizda elmayi birakmayin ise yaradigina inaniyorum su ile beraber super bir ikili yesil cayin hakkida odenmez hani

gamyoncuiremsu:dance:Paress ilgin için teşekkürler ama oğlum 22 yaşına girdi. küçük çocuk olsa bende yapmazdım .Üniversite son sınıf öğrencisi .Okul başlamadan biraz forma girmek istedi.bende desstek oldum zaten bugünden itibaren 1400 kalorilik diyete geçti.

yinemi tartismalar var burda ya :S

anacim herkez durulmus yeni gelen arkadaslar disinda herkez dökülmüs bende bugün baya kacamak yapdim ya :sinifsinif:pazartesi tam gaz yoluma devam:sinifsinif:

kızçelee nasil gideyi diyet :D
ben bugün elma diyetine uymadım çok kilo vermiş gibi kendimi ödüllendirdim. yarın tam gaz başlıyorum yeniden.

doğadan formun çilek li yeşilçayını aldım bugün ama hiç beyenmedim bilgilerinizee

merhaba kızlar en son guncellenen tablo hangısı ben kılomu yazmıstım ama arada gozume bır tablo cıktı kılom yazmıyor..66.5 başlangıc 65 bitis yazmıstım ama

kılzar sayflar çok hızlı ılerlıyor ..tek mesajda alıntı yapıpı cevaplansa..yanı buna daha cok dıkkat etsek sabahtan beri son tabloyu arıyorum ama okadar sayfa var kı..

Son düzenleme:
kızlar bugün hiç bozmadım
kilo takip çizelgemide yaptım site süper kaç kalori yakıp kaç kalori aldını yazıyo oh miiss valla ..
bu hafta spor yapmıcam dedim dayanamadım kalktım sporumuda yaptım ...
ben durmuyorum aynen devam valla

kizlar niye topic bos ya
:olmaz:
bi bakiyom sayfalar sayfalari kovaliyor bi bakiyom kimse yok
neyse nasilsiniz bakim

selam kızlar et dieti süper gidiyo 3 litre suyumu içtim 4 yeşil çay sabah şekersiz sütsüz nescafe içtim ki benim metebolizmayı o çalıştırıyo 3 öğünde haşlanmış tavuk yedim beyaz yerinde göğüs kısmı yani bitti yemelerim bakalım sabah tartıda fark edecekmiyim ama wc ye çıkamadım acaba tekrar nescafemi içsem şekersiz sütsüz kızlar çok kalorisi varmı onun bana bilgi lütfen şekerler

selam kızlar et dieti süper gidiyo 3 litre suyumu içtim 4 yeşil çay sabah şekersiz sütsüz nescafe içtim ki benim metebolizmayı o çalıştırıyo 3 öğünde haşlanmış tavuk yedim beyaz yerinde göğüs kısmı yani bitti yemelerim bakalım sabah tartıda fark edecekmiyim ama wc ye çıkamadım acaba tekrar nescafemi içsem şekersiz sütsüz kızlar çok kalorisi varmı onun bana bilgi lütfen şekerler

et diyetinin iyi gitmesine sevindim ben nescafenin metobolizma çalıştırdığını bilmiyordum öyleyse hemen alayım acil ihtiyacım var
nescafe sütsüz ve şekersizse kalorisi yok diye biliyorum.

bende hiç bozmadım bugn..
bir haftadır ztn baya kısıtlamıştım yediklerimi bugünde elmaya başladım...
arkdşım bi tabak poğaça getirdii sadece bakıştık poğaçalarla:))
birileri varmıki acaba??

Ya benimle kimse ilgilenmiyor, sorular neden hic cevaplanmiyor.. senağlama
Yazer sanada hep yaziyorum kaptanim, ama benim yazilara hic cevap yok..
Ben herhalde tek basina devam etmem gerekiyor.. mafoldumben

benim bi sorunum vardı da senin derdin ne benim kalıp gitmem seni hiç ilgilendirmez bana bunu yazmak haddin değil madem rahattsız oluyorsan ne cevap yazıp konuyu uzatıyorsun sende az değilsin yani rahattsız olan (alıntı yaptığım msj bir sonraki msj) yazer gibi seviyeli yazar konunun uzamasına sebep olmaz ben uzun zamandır yazmıyordum sadece kilomu bildirdim o kadar kalmaya meraklı olsaydım size bazıları gibi sokulmaya çalışırdım dilini tut bide senle uğraşmayayım baba yorum yapmayın kardeşim ben artık yazıp konu uzatmal istemiyorum ...pelince sıla55 ve sen tombik..sizin haricinizde arkadaşlardan özür dililyorum son kez söylüyorum sizi ilgilendirmeyen konuya yorum yapıp uzatmayın kapatın konuyu işinize bakın
Hakketen çok seviyesizleşti cevap vermeyin bu hanıma cevap verdikçe sinirimiz bozulacak.Herkes kimin ne niyette olduğunu biliyor.

Back
X