Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bademcim benim de bir ara düzensizdi adetim.hayıt otu içtin mi hiç?benim denemediğim şey kalmamıştı.ama bu otun faydasını çok gördüm.düzenli olarak kullanınca gerçekten faydasını görüyosun.bilirim gelmemesi çok sinir bozucu.inş. düzene girer bir an önce.

benimde çok düzensiz napsam gelmıo doktora gttim farlutal verdı ama uzun düre kullanılınca tembellik yapıomus 3 ayda yada 5 ayda oluom:gitme:

şimdi arkadaşlar niye paztsi tartılıyoruz?salı günü bitmiyo mu?bir de arkadaşlar bu kolları eritmek için napmalıyım?biraz yağlandılar gibi:) var mı bir fikri olan?

bende ayda bikere pirinç lapasını yapmaya özen gösteriyorum yapmaya . 1 kg aşağıya vermiyorum .
asla verdiğimi geride almıyorum . bol su, bitki çayı ,yoğurt v.b şeylerle günü geçiriyorum.
zaten diyette iken yapılan bir ödem attırıcı bu diyette olduğunuz için lapa sonrası doğal olarak almıyorsunuz verdiğinizi.ama lapayı iki gün yiyip sonra dikkatsiz yenip içerseniz zaten alırsınız.

özellikle bayanların özel gününde yapılması çok daha etkili vucudun çok hafif oluyo .kiloda daha çok kaybettiriyo . genelde özel günlerimde şişkinlik olduğunda hemen lapa yiyorum çok rahatlıyorum en çok piskolojik olarak rahat hissediyorum kendimi..
ayrıca çok sık arayla yapıldımı lapa kg verdirmiyo aldırıyomuş diyorlar nekadar doğru bilemem..

Kızlar bu kadınlar kulÜbÜndekı 2 gÜnlÜk pırınÇ lapası dıyetınden alıntı Özellıgle reglıde 2 kg kadar verdırıp reglıdekı oluŞan Ödemı atıyormuŞ

bebeğim benım çok sukur normal gıdıyo aslında tam olacak zamanım ama gergınlıgı basladı ıste

nabam cnm ya bizde yemek yedik. doyana kadar yedim nasilsa son aksam yemegi. bide bi arkadas geldi biraz önce kiz benim boylarimda 59 kiloydu 55 kiloya düsmüs Vallaha fistik gibi olmus ya bizde olabilsek süper olcak cnm ya :)

:)gamzecim olcazz bak ikimizinde kilosu aynı yalnış hatırlamıorsam :) yarın itibariyle inşallahhhh daha güsel olcak kendime şimdi çizelge yaptım bayrama tam tamına 3 hafta var sanki zamanımız bile ayarlanmış:) 3 haftada en kötü verebileceğimiz kilomuz bile 5 kilo bunu düşün en az 5 kilo zayıf halinin bile ne kadar hoş olacağını düşün umutsuzluğa kapılma sonuçta haftada 1.5 kilo bile veremicezmi yani bayrama kadar dimi:) en kötüsünü bile düşününce sonuç muhteşem çıkıo çunkü zaman kısıtlamamız yok 1 hafta gibi bir zmaan sıkıştırmıyoruz ilk hedefimiz bayrama kadar vermek e bayramada 3 hafta olunca insan mutlu oluoo kendine güvveni gelio zemuszemus

melbor eklemiş hepimizi baktım ozaman p.tesi günümü tartılıyoruz biz pçtesi tartılıyosak ozaman 4 günümüz geçmiş oluo çarşamba tekrar tartılıyoruzz 1 hafta dolmuş oluo çünkümm

bide sey diolar ya cnm hani hem zayif hem kisa olunca (atiyorum 1.60 boyunda 50-55 kilo arasi) o zamanda minyon olunuo falan diye ona takilmis durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…