oooo sen baya aştın canım magnum çikolatayı bile yemediysen maşallahın var vericeksin demekki kilocukları
ben artık iştahım yok taktiği yapmıyorum canım millet deli ediyo beni
zorla yedircekler bende yemem bir lokma dahi yemem başlarsam hepsini yerim bu kilolar gitmez diyorum biraz aksilik yapıyorum diretemiyolar :lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::dance:
valla öyle canımALLAHtan eşimde diyetime destek veriyo yoksa agır yemekler yap dur şimdi çogunlukla sebze yemegi salata çorba :)))
ozamn bizim eslerimize koca bi alkisalkisalkisalkis
saolsun onlar olmasa belki bu isin altindan bu kadar kolay kalkamazdik
benimkide uyandı crlıyo
kesinlikle zor belki söylenmek için erken ama gerçekten ev işi bitmeyen birşey yaaa, ütü çamaşır yemek bulaşık puuffmafoldumben
cnm aynen cok zor valla
ama allhdan benim esim cok anlayislida yardimci oluyo bana saolsun
yoksa bu isin altindan cikamazdim yemek yap cocuk bak offf
valla öyle canımALLAHtan eşimde diyetime destek veriyo yoksa agır yemekler yap dur şimdi çogunlukla sebze yemegi salata çorba :)))
kesinlikle zor belki söylenmek için erken ama gerçekten ev işi bitmeyen birşey yaaa, ütü çamaşır yemek bulaşık puuffmafoldumben
alindacım tatlım walla doğru söylüyorsun
yani benim çocuğum yok ama eğer çok iştahlı bi kocan varsa işin çok zor
yaa ben diye giriyorum adam bana hayatım bugün bana tatlı yapsana diyoo sinir oluyorum walla bide yemek yerken eşlik etmek zorundasın yoksa tek başına yemekten zevk almıyormuş beyefendi
ama bekarken yemekleri anacım yapardı ben hiç girmezdim mutfağa
zaten babamda tatlı börek sevmezdi annemde diyetteyim diye yapmazdı
bekarken insan daha güzel kilo veriyo
insan mutfağa ne kadar az girerse diyetide bi okadar kaçamaksız yapıyoo annecim seni özledim ben yaaaa
benim hiç yaapasım olmadı biliomusunkaydirigubbakcemile3 bir çözüm arıyorum, kaydirigubbakcemile3 kurutmak ayrı dert zaten şehnazcımm , yaz kış içeride kurutuyorum ben ,ve nedense çamaşırlığı toplamak hiç nasip olmadı , hiç boş kalmıyormafoldumbenofffffff icerde bi sürü ütü beni bekliyoo
ama benim yapasim yokkaydirigubbakcemile3
aynen ya eskiden böylemiydi önümüze geliyodu yemkler
bide anm hep beni frenlerdi kizardi mutfakdan bisi asirrken
simdi esim hic bisi dmeiyo ben seni her halinle seviyorum diiynce ee ben de yiyorum kaydirigubbakcemile3
bende annemi cok özledim
benim hiç yaapasım olmadı biliomusunkaydirigubbakcemile3 bir çözüm arıyorum, kaydirigubbakcemile3 kurutmak ayrı dert zaten şehnazcımm , yaz kış içeride kurutuyorum ben ,ve nedense çamaşırlığı toplamak hiç nasip olmadı , hiç boş kalmıyormafoldumben
hele bide çocuk olunca varyaaa oyy oyyy
dışarda çalışsak daha iyi heralde kaydirigubbakcemile3
yok şimdilik böle gidiyorum ben ama ısrarlar devam ederse bende isyan bayrağı açacağımkaydirigubbakcemile2
ayyy bu ütü işini sevmeyen tek ben değilmişim yaaa
bütün hatunlar sevmiyomuş iyi bariii
kurutemizlemeye ütüye yollasak kızlar onlada baş edilmez heralde yaaaa
amaaaannn bulaşık makinası var çamaşr makinası var bide ütü yapan robot çıksa keşke
Alinda valla destek görüyoruzda yinede evlenince inasnda bi rehavet oluyo yaaa
ydikçe yiyesi geliyo insanın
aminnn tatlım darısı başınaaa :)
benim hiç yaapasım olmadı biliomusunkaydirigubbakcemile3 bir çözüm arıyorum, kaydirigubbakcemile3 kurutmak ayrı dert zaten şehnazcımm , yaz kış içeride kurutuyorum ben ,ve nedense çamaşırlığı toplamak hiç nasip olmadı , hiç boş kalmıyormafoldumben
kesinlikle, şimdi birşeyin arkasına sığınamıyor insan, evdeyim , kurslara gidiyorum tamam ama yinde evdeyim ya adı, yapmayınca olmuyor, ama işe girersemm , çalışıyorum deyip, yaptıracağım ne yapayım parasıyla değil miiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
keşkeee züpper olacaaak, var onlardan , geçen bir alışveriş merkezinde gördüm, işte onada sen giydiriyorsun onunla uğraşana kadar iki dakikada yaparım daha ii
valla canm dogumdan hemen sonra çoook sevgili kaynanacıgım tutupta aaaa karnın hala aynı sanki hiç dogurmamış gibi diyince öylede bi çekiyorumk isyan bayragını
düşün lohusasın sorunlu bi amlyt geçirmişsin vs. vs. böyle bi laf duyunca insanın şartelleri atık oluyo kaydirigubbakcemile3
valla canm dogumdan hemen sonra çoook sevgili kaynanacıgım tutupta aaaa karnın hala aynı sanki hiç dogurmamış gibi diyince öylede bi çekiyorumk isyan bayragını
düşün lohusasın sorunlu bi amlyt geçirmişsin vs. vs. böyle bi laf duyunca insanın şartelleri atık oluyo kaydirigubbakcemile3
aynen canım ya bide evde olunca insanın gözüne batıyo her iş ay şunuda düzeltiyim bunuda yapıyım derken işler bitmiyo
evet işe girersen yaptırırsın mecbur zaten yetişlmez öyle ama benim şuan iş durumum yok kızımı bırakaileceğim kimse yok çokta küçük zaten şöyle 2 3 yaşına kadar ev işleri yine bana bakar :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?