Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yok şimdilik böle gidiyorum ben ama ısrarlar devam ederse bende isyan bayrağı açacağımkaydirigubbakcemile2

oyy yerim ben onunpopisini

kesinlikle zor belki söylenmek için erken ama gerçekten ev işi bitmeyen birşey yaaa, ütü çamaşır yemek bulaşık puuffmafoldumben

cnm aynen cok zor valla
ama allhdan benim esim cok anlayislida yardimci oluyo bana saolsun
yoksa bu isin altindan cikamazdim yemek yap cocuk bak offf

valla öyle canımALLAHtan eşimde diyetime destek veriyo yoksa agır yemekler yap dur şimdi çogunlukla sebze yemegi salata çorba :)))

Allah mutlulugunuzu bozmasin, saglik ve huzur icinde ...eh seven dikenine de katlanir bosuna demiyorlar kaydirigubbakcemile5 Eslerinizden de destek gördükten kere her isin altindan kalkarsiniz :lepi: en cokda kilolarinizdan :Saruboceq: :roflol:

aynen ya eskiden böylemiydi önümüze geliyodu yemkler
bide anm hep beni frenlerdi kizardi mutfakdan bisi asirrken
simdi esim hic bisi dmeiyo ben seni her halinle seviyorum diiynce ee ben de yiyorum kaydirigubbakcemile3
bende annemi cok özledim

Alinda valla destek görüyoruzda yinede evlenince inasnda bi rehavet oluyo yaaa
ydikçe yiyesi geliyo insanın
aminnn tatlım darısı başınaaa :)

Son düzenleme:
offfffff icerde bi sürü ütü beni bekliyoo
ama benim yapasim yokkaydirigubbakcemile3
benim hiç yaapasım olmadı biliomusunkaydirigubbakcemile3 bir çözüm arıyorum, kaydirigubbakcemile3 kurutmak ayrı dert zaten şehnazcımm , yaz kış içeride kurutuyorum ben ,ve nedense çamaşırlığı toplamak hiç nasip olmadı , hiç boş kalmıyormafoldumben

Son düzenleme:

hep klişe , her halimizle seviyorlar da biz bu halimizi sevmiyoruzzz , destek olmaları lazım, ay birde yediklerimi sayar benim eşim, ve kurnazca tolu ortamda ağzıma yemek koyar red edemeyceğimi bildiği için, değişikler yaaa, başımız dertte bunlarla

ayyy bu ütü işini sevmeyen tek ben değilmişim yaaa
bütün hatunlar sevmiyomuş iyi bariii
kurutemizlemeye ütüye yollasak kızlar onlada baş edilmez heralde yaaaa
amaaaannn bulaşık makinası var çamaşr makinası var bide ütü yapan robot çıksa keşke

hele bide çocuk olunca varyaaa oyy oyyy
dışarda çalışsak daha iyi heralde kaydirigubbakcemile3

kesinlikle, şimdi birşeyin arkasına sığınamıyor insan, evdeyim , kurslara gidiyorum tamam ama yinde evdeyim ya adı, yapmayınca olmuyor, ama işe girersemm , çalışıyorum deyip, yaptıracağım ne yapayım parasıyla değil miiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok şimdilik böle gidiyorum ben ama ısrarlar devam ederse bende isyan bayrağı açacağımkaydirigubbakcemile2

valla canm dogumdan hemen sonra çoook sevgili kaynanacıgım tutupta aaaa karnın hala aynı sanki hiç dogurmamış gibi diyince öylede bi çekiyorumk isyan bayragını
düşün lohusasın sorunlu bi amlyt geçirmişsin vs. vs. böyle bi laf duyunca insanın şartelleri atık oluyo kaydirigubbakcemile3

keşkeee züpper olacaaak, var onlardan , geçen bir alışveriş merkezinde gördüm, işte onada sen giydiriyorsun onunla uğraşana kadar iki dakikada yaparım daha ii

Alinda valla destek görüyoruzda yinede evlenince inasnda bi rehavet oluyo yaaa
ydikçe yiyesi geliyo insanın
aminnn tatlım darısı başınaaa :)

nie acaba ya benimde yedikce yiyesim geliyo
bide su cok yiiypde incecik kaliyolarya hayretim sasiyo hep öyle olmak isdemisimdr

ay ayni canim gerci bende kurutma makinasi da var ama onu her zamn kullanmiyorum
oglanin odasi camasrlik gibi o askiler bendede hic bosalmiyo bak simdi makina da biti kim asicak o camasrlari off hic sevmiyorm su camasrisini yaamafoldumben

aynen canım ya bide evde olunca insanın gözüne batıyo her iş ay şunuda düzeltiyim bunuda yapıyım derken işler bitmiyo
evet işe girersen yaptırırsın mecbur zaten yetişlmez öyle ama benim şuan iş durumum yok kızımı bırakaileceğim kimse yok çokta küçük zaten şöyle 2 3 yaşına kadar ev işleri yine bana bakar :gitme:

keşkeee züpper olacaaak, var onlardan , geçen bir alışveriş merkezinde gördüm, işte onada sen giydiriyorsun onunla uğraşana kadar iki dakikada yaparım daha ii

inşallah bizim çocuklarımızın zamanında evde çizgi filmlerdeki giibi bütün işleri yapan robotlar olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a ahh! afedersin ama yuh demek istiyoruuumm, çok muhterem kayınvalideciğineekaydirigubbakcemile3 ona çaktırmadan yap diyetini bence ve şaşırsın, ne yazıkkı biz karadenizlilerde arada düşünmeden kırıcı konuşan büyüklerimiz oluyor, hassas dönemlerimizde bile

canım kusura bakma ama oda saçmalamış artık lohusa kadına söylenecek lafmı bu lmaz:sanki kendisi doğurunca herşey bianda gitdi 36 beden kalıverdi hayal alemindemi yasıyor klava:

aman temizlik halledilir bir şekilde ama kızın büyümeden hiiç düşünme bilee, ben hamile olsaydım dahi hiç çalışmak istemezdim , şimdide evde bunaldım ondan istiyorum. öncelikli onlar, ev işlerinde takılma ya sen çocuklu bir annesin kolay değil herşeye yetişmek, sonra olan sağlığımıza oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…