hmm nerde ve ne kadara olcaksn vala cesaret işi tebrk ederim
afiyet olsun cnmm zemuszemus ama 3 patateste cok diilmi be tatlm :kedi: işte insan diyette böle oluo ac kurtlar gibi bende öle oldugum için cok rahat anlayabiliorum
hiim ya ben cok yiyorum o zaman, hatta midem bulaniyor yemekten bazen...
1. gün 1 kg.
2. gün 1,5 kg.
3. gün 2 kg.
4. gün 2 kg.
5. gün 1,5 kg.
6. gün 1 kg.
7. gün...
böyle böyle devam ediyor diye biliyorum cokacimcoook ama su an saat 8 ve benim icin erken, o yüzden yerimde yani elma kaydirigubbakcemile3 neyse cok yesem bir zarari olmaz...ama ben kacamak filan hic yapmiyorum, bunuda belirteyim zemuszemus
diyet çok güzelde dayanamazsam diye korkuyorum hep öyle oluyor diyete başlıyorum canım bişi çekince hemen onu yiyesim geliyor dayanamayıp yiyorum nasılsa yaza daha çok var diyorum erteledikçe yapamıyorum ertelenen iş yapılmazmış gerçektende
bi tanıdık kız yaylada yeşil elma bahçeleri olduğu için çok yemiş ama bilerek değil. kiloluydu zayıflamış. ama şu var bu giden kilolar yağ mı kas mı ?
birde konu açılalı çok olmuş malum . bin sayfayı okuyamadım. bu diyete başladım adamakıllı büyük oranda kilo verdim diyen var mı ? :uhm: bilgilendirirseniz sevinirim. bu diyete başlamak biraz cesaret işi. herşeyden az öz yemeli diye düşünenlerdenim çünkü. :uhm:
kzılarrr
ben çokkk
halsızımmm
ve spor yaptıgım ıcın dıyete sıkı sıkı uymuyodum ama 3 buyuk patetsı fırında közledım goturdum aaa 1 saat yuryemedım bugun yarım saat tvısterle bel hareketi 8 dak tvıst sahape 120 mekık gercekten acaıp halsızım tıvıster sıkıyo yurumek daha ıyı off sucluluk duygusu
hatunlar günaydın çürük elmanız geldi
dün gun boyu nete giremedim
öglende uyandım kahvaltıyı kociş hazırlayınca gelde yemee yedim
sonra dışarı çıktık e dışardada yedik
yani dün diyetin canına okudum ben
ama kızlar görüyosunuz bende yalan yok az yedim azcık kaçamak falan demiyorum ne yapıyım yedim
bu size kötü örnek olmasın ben gribim yaaa vucudum dirençsiz kalmasın dedim :))) bahanede hazır yaniii
ama bugün evdeyim henuz kahvaltı falan yok 2 kuru kayısı yedimsadece
ekmeksiz azcıkta kahvaltı yaparım saat 1 gibi tammdır akşama kadar elmaaaaa
günaydın kızlar,napıyosunuz nasıl gidiyor?ben pek giremiyorum nete iş yoğunluğu halim kalmıyo eve gelince açmaya,bide çok aç oluyorum hemen yatıyorum mafoldumben bu arada çok sevindim bugün tartıldım 2 kilo gitmiş ya değdi aç kalmama zemuszemus
meraba arkadaslar bende yeni üyeyim.bugün başladım elma diyetine sabah kahvaltımı bi güzel yaptım.2 dilim kepek ekmeği,yarım domates,1 dilim light peynir,1 adet kaynamış yumurta,2 adet zeytin,1 bardakta yeşil çay içtim.ha bide sabah aç karınla önce sıcak suya 4 çay kaşığı elma sirkesi,2 çay kaşığı da limon sıkıp içtim.ama yeşil çayı şekersiz içemiyorum ya çok acı geliyo 2 tanecik kesme şeker attım. tam olarak kaç kg olduğumu bilmiyorum su an en son 2-3 hafta önce tartıldığımda 52 kiloydum ama kesin ondan sonra almısımdır.az gibi göründüğüne bakmayın benim boyum 155 olduğu için çok duruyo.45 kg olmak istiyorum gelişmeleri yazıcam.ha birde şu lahana kürünü uygulamak istiyorum hepsi birlikte ağır gelirmi ki??
kızlar dünde doğru düzgün giremedim bugünde
hem netimde sorun var hemde inanılmaz kötü miğdem bulanıyoo
bağdemciklerim şişmiş durumda offfffffffffff walla ne dün elma yiyebildim nede bugün
zaten hiç bişey yiyecek halimde yok
şehnaz sen neler yaptın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinize,ama havada çok soğuk ya,dikkat etsek bile zor hastalanmamak :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?