Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hatunlar günaydın çürük elmanız geldi
dün gun boyu nete giremedim
öglende uyandım kahvaltıyı kociş hazırlayınca gelde yemee yedim
sonra dışarı çıktık e dışardada yedik
yani dün diyetin canına okudum ben
ama kızlar görüyosunuz bende yalan yok az yedim azcık kaçamak falan demiyorum ne yapıyım yedim
bu size kötü örnek olmasın ben gribim yaaa vucudum dirençsiz kalmasın dedim :))) bahanede hazır yaniii
ama bugün evdeyim henuz kahvaltı falan yok 2 kuru kayısı yedimsadece
ekmeksiz azcıkta kahvaltı yaparım saat 1 gibi tammdır akşama kadar elmaaaaa

buarada hatunlar kaçamak yaptım ama
birazdan kahvaltıdan sonra yani koşu bantına çıkıp en az yarım saat eger kızım musade ederse 45 dk koşucam ya da tempol yürürüm artık biraz hasta oldugum için çokda zorlamak istemiyorum sınırları

günaydın kızlar,napıyosunuz nasıl gidiyor?ben pek giremiyorum nete iş yoğunluğu halim kalmıyo eve gelince açmaya,bide çok aç oluyorum hemen yatıyorum mafoldumben bu arada çok sevindim bugün tartıldım 2 kilo gitmiş ya değdi aç kalmama zemuszemus

hmm nerde ve ne kadara olcaksn vala cesaret işi tebrk ederim

artık canıma tak etti bu ağırlıklardan bir an önce kurtulmak istiyorum bana da olanlardan cesaret geldi tuğrul turan a olmayı düşünüyorum görüşmeye gittim biraz pahalı ama yaptıkları çok güzel bi de çok ağrı olmuyo dedi kendine has teknikleri varmış

Günaydin elmacilarrrrrrrr opuyorumnanaktan büsra kiz sen cürük olma yolundasinda bakiyorumda kaydirigubbakcemile3 aman aman saglik en önemlisi, halsizsen birakacaksin diyeti...kendinize iyi bakin kizlar :Saruboceq:
simdi kahvalti ederim oh mis missssss cokacimcoook

afiyet olsun cnmm zemuszemus ama 3 patateste cok diilmi be tatlm :kedi: işte insan diyette böle oluo ac kurtlar gibi bende öle oldugum için cok rahat anlayabiliorum

oyle svedıgın seylerı yapmıcaksın yemek oalrak dayanamıyosun cunkı bwn spor yaptıgım ıcın bırebır uymuyorum dıyete ama 1 kg elema yıyorum
bıde su kasatan harcanma olayı tedırgın ettıgı ıcınde en fazla patetesın cal. 100 elmanda 60 bırazda onun verdıgı rehavetle cok yedım sanırım hadı ben yuryuse gıdıyorum skerler havada cok soguk ama yagmurda yagıyo ahmak ıslatan :) gorusurz

meraba arkadaslar bende yeni üyeyim.bugün başladım elma diyetine sabah kahvaltımı bi güzel yaptım.2 dilim kepek ekmeği,yarım domates,1 dilim light peynir,1 adet kaynamış yumurta,2 adet zeytin,1 bardakta yeşil çay içtim.ha bide sabah aç karınla önce sıcak suya 4 çay kaşığı elma sirkesi,2 çay kaşığı da limon sıkıp içtim.ama yeşil çayı şekersiz içemiyorum ya çok acı geliyo 2 tanecik kesme şeker attım. tam olarak kaç kg olduğumu bilmiyorum su an en son 2-3 hafta önce tartıldığımda 52 kiloydum ama kesin ondan sonra almısımdır.az gibi göründüğüne bakmayın benim boyum 155 olduğu için çok duruyo.45 kg olmak istiyorum gelişmeleri yazıcam.ha birde şu lahana kürünü uygulamak istiyorum hepsi birlikte ağır gelirmi ki??

tamam canim sen isdedigin giib uygula diyeti ozamn
amn kilo verilsinde nasil uygulanirsa uygulansin degil mi ama )

canim benim sende bendensin
valla bende cok iradesizim
ama ilk elma dietine basladigimda irademi yenmisdim ve hamburger bile gelse önüme yemiyodum
hersey beyin de bitiyo kendi kendini sen motive edeceksin bidenenm

evet canim bu kilo verelnlerden biride benim
15 kilo verdim
diceksin ee ne güzel verdin ne diye geri aldin
onun da cvp i var...
ben tr ye gitmisdim ve ane yemegi ee hersey hazir önüne geliyo ne bulduysam yedim
kilo aldim sonra buraya geldim bi türlü diete konsantire olamadim ve ne buldysam yedim gine aldim kilo
simdi gine basladimm
ins vericem gine kilocuklariii

canim 3 patatesmi yedin
obowww cok degil miiii
olsun spor yapda eritirsin ama dietdeyiz unutma cok kacamak yokk

cürük elmam
bal kaymam
hosgeldin canikimmm

aferim sana alkisliyorum seniiiiiopuyorumnanaktan

hosgeldin canim aramiza hemncek sneide ekliyorum lisdemizeee

kızlar dünde doğru düzgün giremedim bugünde
hem netimde sorun var hemde inanılmaz kötü miğdem bulanıyoo
bağdemciklerim şişmiş durumda offfffffffffff walla ne dün elma yiyebildim nede bugün
zaten hiç bişey yiyecek halimde yok
şehnaz sen neler yaptın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nickiniz (baslangic kilo-ve ideal kilo)
sehnaz (73-45)
Burcum24 (80-57)
dtcucu (98-70)
BsRNzM (76.5-65)
Shem (65-55)
yoyo (65-52)
Alinda (74.3-60)
DiLeMmM (63.5-52)
gul1984 (68-67-52)
umran80 (76-67-58)
fatos4233 (70-60)
tugbaozlu (76-60)
Polly (76-60)
cimcime50 (54.4-50)
aaayyy (80-75-65)
asi_peri (64-55)
Tofyy (56-52)
pinarnaz (78-?)
Mestitosh (80-70)
dyggz (52-45)

canim benim cok gec,mis olsun ya
ne oluyo san böle ne zamn diete baslasn hasta oluyosun
hatirliyomusn ilk elma dietine basladiigndada hastalnmisdin
dikkat et kendine canimmm benimm

kızlar geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinize,ama havada çok soğuk ya,dikkat etsek bile zor hastalanmamak :bbo:

kızlar geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinize,ama havada çok soğuk ya,dikkat etsek bile zor hastalanmamak :bbo:

saol canım bebegim oldugu için çok dkkat ediyorum ama yinede fayda etmiyor
1 hafta evden çıkmadık yk çıktık yine aynı yani ne yapakta sonuç aynı :uhm:

canım boğaz için tuzlu su gargarasıda yap bence hergün bendede sorun var doktor her gün düzenli yap boğazına ve burnuna,ii gelir dedi,bide her sabah zencefilli bal öneriyolar direnç arttırması için

arkadaşlar bukadar elma yiyosunuz merak ettimde haftada kaç kilo elma alıyosunuz birde elmanın cinsi önemlimi bende başlıyayım diyorumda yardım ederseniz sevinirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…