Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın ya korusakta olmuyo işte,anlamam hiç hasta olmayanları,nasıl vücutları var,ben de hemen hasta olurum o kadar dikkat ettiğim halde

sabah kahvaltısından sonra 2 saatte bir elmayiyoruz arkadaşım,bizim yediğimiz yeşil elma,bide gün boyunca 2-3 litre su ve 2-3 fincan yeşil çay içiyoruz

sabah kahvaltısından sonra 2 saatte bir elmayiyoruz arkadaşım,bizim yediğimiz yeşil elma,bide gün boyunca 2-3 litre su ve 2-3 fincan yeşil çay içiyoruz
sağol arkadaşım sen hiç kilo verdinmi bu diyetle önceki sayfaların hepsini okuyamadımda

bende yeni başladım bugün 4. günüm,sabah tartıldım 2 kilo eksikti ama kilo mu su mu verdim bilmiyorum zemuszemus

2 kilomu maşallah canım 1 kilosu su bile olsa 4 günde çok iyi ama ben gene haftada nekadar elma tüketiyosunuz merak ediyorum CADIARZU

tartmak gerek :) ben 3 gün 1 er kilo aldım ama bugün almadım kalan elmalar var,ayarlanıyo öle ama önceden yapanlardan ciddi kilo veren var,ben yoğun çalıştığım için fırsat buldukça yiyorum

iyi akşamlar elma güzelleriii, ben geldiimmm opuyorumnanaktan
ufak tefek kaçamaklar dışında iyi gidiyor diyetim, cumayı iple çekiyoruum, inş güzel neticeler alırızz, hasta olan arkadaşlarıma hayırlı şifalar diliyorumm , tez zamanda aynı tampoyla diyetlerini sürdürürler inşş öpüyoruum hepinizi koocaamaaannkaydirigubbakcemile3

saol canım inşllh tez zamanda şifa bulurum yaa hastalık pek sevdi beni
ben cumayı iple çekemiyorum korkuyorum dün çok kaçırdım ipin ucunu
1 uçuk aydır hiç yapmadıgım şekile hemde kaydirigubbakcemile3

arada olur öyle, bu hafta dikkatli olursun, arayı kapatırsın canımm,
umarım ara vermemişlerdirr, elma güzellerii huu nerdesiniizzz

arada olur öyle, bu hafta dikkatli olursun, arayı kapatırsın canımm,
umarım ara vermemişlerdirr, elma güzellerii huu nerdesiniizzz

ya bu ara sporda yapadım çok terlerim iyice üşütürüm falan diye öyle mekik falan çekiyorum ancak
kışın kilo vermekte zor oluyor sinir oluyorum iyice kendime yaaa niye kaçamak yaptım sanki
ablamda inadıma gittikçe zayıflıyo kürdan gibi kaldı yaaaaa sırnaşık şey
hala bile yemiyo akşamları ben hala kaçamak yapıyorum :tomato:

artık kaçamak yook , bol c vitamini tüket ama diyeti bozma canım, unutmaki kolay vermedik verdiğimiz kilolarıılmaz:

ayy sorma elmadanda gına geldi sabahtan beri yemedim 1 saatte 3 tane elma tükettim
valla hiç kolay verilmiyo bunlar alırken ne güzeldi ohhhhhhh kaydirigubbakcemile3

ayy çook uykum geldi benimde, açlıktan olmalı :S biraz uyuyayıımm , yine gçrüşürüz canımm, bu elmacılar yarın gelir muhtemelenn alem yapıyorlardırkaydirigubbakcemile3

tamam canım iyi uykular çok acıkırsan salata falan ye aman bu soguklarda dikkat et
hem bak uyuyarakta zayıflanıyormuş öyle i konu okudum burda :))))

ıyı aksamlar kzıalar valla ben hasta olamak ıcın yedım sabah 5 bıskuvı mavi yesil yagsız sut elma cok halsız hısedıyodum kendımı bu gun yedım saat 3 te yemk kurubaklagılerden ulkemızın mıllı yemegı kuru fasulye 2 dılım kepeklı lıght ekemkle goturdum valla hasta olamak ıcın yedım 15 dak yurudum cunkı hava felekettı suna kendımı ıyı hısedıyorum yarım saat tvıstle bel hareketı yaptım 500 de mekik çektım ve utuu hafatya dınamık baslarda uyarım hafta ıcı bıde regl donemım gobek sıstı olsamda rahatlasam hedef yılbasına 70 gırmek 5 kg kaldı bakalım bıde kastan gıtmesın dıye spor yaptıgım bıraz yemek yıyorum valla kendıme soz verdım hergun tartılıcam bakalım su galetelre baktım 100 gr 45o cal epey fazlaymıs dıyet bıskuvelerı almak daha mantıklı benden bukadar elma dıyetı yapıp haslzı olan varmı burda hava acaıp soguk hasta olmak ıstemıyorum

selam arkadaslar opuyorumnanaktan evceyzime yeni geldim, kimse yok galiba :hulya: elmacilarrrrrrr uyudunuzmuuuuuuuu gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…