Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

umrancım tatlım üzülme inan hepimiz yenik düşüyoruz o muhteşem mantılara böreklere
yemesen iyi olurdu ama yemişsin artık
bende tam anlamıyla bugün yapıyorum elma diyetini
bu arada yarın oruç tutacakmışsın
oruçluyken biraz zor kilo veriliyo
ama imkansız değil tabikide
eğer çok dikkat edersen haftada 2 kilo verirsin tatlım
çok yıpratma kendini
haftada 2 kilo ayda 8 kilo eder ki bu hiç küçümsenmiyecek bi kilo
ama sanırım hergün oruçlu olmıyacaksın
oruç tutmadığın günlerde elma diyetini tam yap bak ozaman daha çok kilo veriyorsun
hadi bakalım kolay gelsin arkadaşım

bana maşallah yok kızzz ben hafta sonu kaçamak yaptım
şimdi bogazımı tutmam lazım
hadi kalk kalk oturma bikaç mekik çek hareketli muzik aç oyna
dök kurtlarını hemde yaglarını zemuszemus

hehehe canım benim haftasonunu unut geçti gitti
bugün içinde kocaman bi maşallah çok güzel başladın güne
ahh keşke burda olsan karşılıklı oynardık
neyse elma saatim geldi
hemen yiyim zamanı geçmeden

günaydıın kızlaarrr, hala yatak içerisindeyim yazık banaa, ne zaman yolculuk yapsam iki gün toparlanamıyorum , çok halsizim yinee, ikide misafirlikte olacağm ne yapacağım bilmiyorum. kızlar maşaallah iyi gidiyorsunuz, spor yeşilçaylar elmalaaarr, ohh ohh miss. bende dün gece birazın üstünde bir kaçamak yaptım patlamış mısır yedim hemdee bayağı yediim, öncesinde de kaşarlı simitt ühüüüü:kedi:

bende salatalık böldüm dörde tuzladım onu götürüyorum öğlen yemeği niyetine:) burcu iftarda çok az yiycem salatayla geçiştircem sonra elmaya dadancam:)

meraba arkadaslar benmde bugün 2. günüm diyette.allahtan 2. öğretimim pek zorlanmıycam okulda.bişey sormak istiyorum size.benim üst bacak kısmım baldırlar mı deniyo bilmiyorum.oralar çok fazla kalın vücuduma göre.kilo verenlerin oralarıdaincelmiş mi acaba bununla ilgili bişey sölemişler miydi??

,

canımm ben daha yeni şahit olduğum bir durumu paylaşayım sendeki soru işareti bendede vardı çünkü, ben baldır bacak kısmımızdan zayıfladığımızı zannetmiyordum, ama göbek belde gözle görülür incelmeler oluyor , çok az kilo kaybı yapmış olsamda dün annemlerdeyken kız kardeşimin eşofmanını giydim, normalde streç gibi olurdu bana ama dün gayet rahat bir şekilde oldu zemuszemus ama ben sadece elma diyeti değil yaklaşık 1 aydırda elma sirkesi bal formulunu içiyorum

ona bende başladım dün. nasıl yaptığını anlatır mısın banadayani sıcak suya mı normal suya mı ve kaç kaşık bal kaç kaşık sirke

ona bende başladım dün. nasıl yaptığını anlatır mısın banadayani sıcak suya mı normal suya mı ve kaç kaşık bal kaç kaşık sirke

1 su bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı kadarda bal koyuyorum
bazen aç karında, bazende yemeklerden sonra içiyorum, düzenli değil yani, ama sen bu konuyla ilgili açılan topiği detaylı oku, orada daha sağlıklı bilgi edinirsin

Günaydin Kizlar opuyorumnanaktan nasil gidiyor, keyifler nasillar zemuszemus 1 bardak elma sirkeli iik su ictim, bööööö midem bulandi :sinifsinif: ama zorladim ve icitim...simdi kahvaltimi yapacagim cokacimcoook

günaydın kızlarrrrrrr =) elmamı yıorum suan cnm hiç istemıo ama napalm el mecbur dün biraz kaçrdm zaten bugun dikkat etmem lazım :ecrin_bebek:

verirsin tatlım kurtulursun bu illet kilolardan merak etme

ooohh valla benimde canım mantı istedi şimdi
üzme canım bu kadar kendini yedikten sonra haret etmeye çalş ayrıca çokta fazla yememişsin
birde o şekilde oruca nasıl dayanacaksın çok zor olur canım yaaa hasta olmayasın sonra

off walla 2.lt suyumu içiyorum içmesine içiliyorda
bide 2dk da bir wc ye gidilmese :)

ee olaccak o kadar beklicez wcnin yolunu delikafadulden delikafadulden

sorma burcucum aynen bende, özellikle disari ciktigim zamanlarda cok kötü oluyor :bbo: 3 lt. iyiorum birde ben :bbo: caylar haric

Alindacım walla sen tam anlamıyla yapıyorsun diyeti
bu hafta senden çok umutluyum
kesin 5 kilo vereceksin
maşallah hiç kaçamak yapmadın
bakalım bugün bende 3ltye tamamlamaya çalışacam
ama wcye gitmekten sıkıldım artık :)

hehehhehee cimcimem acaba diyorum leptopu wcye götürsemde ordanmı yazışsam
mekik dokudum sabahtan beri mucukka:sm_cool:

kalça ve basendende eriyo merak etmeyin bende gözle görülür incelme var eski pantolonlaruımı giyemiyorum belimden düşüyolar zaten şu diyet basen eritir bu diyet göbek eritir diye bişey yokmuş bu vücut kimyasıyla ilgiliymiş doktor dediki armudu elmaya çeviremezsiniz armut sadece zayıf armut olur yani kalça yapısı değişmez küçülür sadece

Ilk oldugu icin belki biraz heyecanliyim bu kilo vermek konusunda :kedi: Insallah bu kadar ugrasimama deger :Saruboceq: fakat sunu söyleyim simdiye kadar hic zorlanmadim, gayet iyi gitti...o beni daha cok motive etti a.s

umran canım kaç kilo verdin tatlım sen
bu arada çok sevindim adına inş benimde pantolonlarım belimden düşer offf inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…