bana maşallah yok kızzz ben hafta sonu kaçamak yaptım
şimdi bogazımı tutmam lazım
hadi kalk kalk oturma bikaç mekik çek hareketli muzik aç oyna
dök kurtlarını hemde yaglarını zemuszemus
,meraba arkadaslar benmde bugün 2. günüm diyette.allahtan 2. öğretimim pek zorlanmıycam okulda.bişey sormak istiyorum size.benim üst bacak kısmım baldırlar mı deniyo bilmiyorum.oralar çok fazla kalın vücuduma göre.kilo verenlerin oralarıdaincelmiş mi acaba bununla ilgili bişey sölemişler miydi??
ona bende başladım dün. nasıl yaptığını anlatır mısın banadayani sıcak suya mı normal suya mı ve kaç kaşık bal kaç kaşık sirke
off walla 2.lt suyumu içiyorum içmesine içiliyorda
bide 2dk da bir wc ye gidilmese :)
off cimcimem yaaa walla bende kızıyorum kendime ama yapma çalışacam
sende çok dikkat et yanlış hareket edipte incitme bi yerlerini
bu arada yeşil elmadan sıkılırsan kırmızı elmada yiyebilirsin tabikide
bakalım cumaya kadar kaç kilo vermiş olacam
diyete tam anlamıyla bugün başladım
diğer günler rahatsızdım yapamadım diyeti
bakalım pazartesinden cumaya kaç kilo verecem
kızlar napıyosunuz ayyyy dövün beni yaaaa
cumartesi tuttum kendimi kursa gidicem diye elma yiyemedim 2 parça karnıbahara haşlamaya 2 kaşık yoğurt kattım salata niyetine yedim o tamam ama o akşam 1 kocaman parça börek yedim yememek için çok ditendim ama başaramadım allahtan az yağlıydıpazar günüde sabah kaçamak yapmadım normal tostumu yedim temizliğimi yaptım evde uğraştım tam yine karnıbahar salatamı yiycektimki annem mantı yaptı yemin etti yedirdi ama az aldım tabağıma yağlamadım o şekilde kurtarmaya çalıştım offff kızlar ya bu hafta kilo veremem beeeennnn
off walla 2.lt suyumu içiyorum içmesine içiliyorda
bide 2dk da bir wc ye gidilmese :)
sorma burcucum aynen bende, özellikle disari ciktigim zamanlarda cok kötü oluyor :bbo: 3 lt. iyiorum birde ben :bbo: caylar haric
verirsin tatlım kurtulursun bu illet kilolardan merak etme
ooohh valla benimde canım mantı istedi şimdi
üzme canım bu kadar kendini yedikten sonra haret etmeye çalş ayrıca çokta fazla yememişsin
birde o şekilde oruca nasıl dayanacaksın çok zor olur canım yaaa hasta olmayasın sonra
ee olaccak o kadar beklicez wcnin yolunu delikafadulden delikafadulden
Alindacım walla sen tam anlamıyla yapıyorsun diyeti
bu hafta senden çok umutluyum
kesin 5 kilo vereceksin
maşallah hiç kaçamak yapmadın
bakalım bugün bende 3ltye tamamlamaya çalışacam
ama wcye gitmekten sıkıldım artık :)
hehehhehee cimcimem acaba diyorum leptopu wcye götürsemde ordanmı yazışsam
mekik dokudum sabahtan beri mucukka:sm_cool:
kalça ve basendende eriyo merak etmeyin bende gözle görülür incelme var eski pantolonlaruımı giyemiyorum belimden düşüyolar zaten şu diyet basen eritir bu diyet göbek eritir diye bişey yokmuş bu vücut kimyasıyla ilgiliymiş doktor dediki armudu elmaya çeviremezsiniz armut sadece zayıf armut olur yani kalça yapısı değişmez küçülür sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?