acıktım yavvvv gündüz miğdem bulanıyo acıkıyorum saat 5 oluyo bu seferde 2 lokma yiyince tıkanıyorum((
selam kızlar, kaydirigubbakcemile3 bende akşamki çay konuklarım için hazırlık yaptım, bu akşam umarım ye diye ısrar etmezler, gündüz ben atıştırdım diyeceğim, diyetteyim desem uygun olmaz. toz almam ve çamaşırları katlamam kaldı, ondan sonra bir yeşilçay daha içeriim.
büşracım sanırım aç karında yeşilçay içtiğim için bulandı, diğer ihtimali şimdilik düşünmek istemiyorum, çoğu kez yanılıp üzüldüm çünkü
ohooo , seninde işin hiç bitmiyor be güzelim, daha yeni temizledin evi, hangi ara kirleniyor da uğraşıyorsun okadar, ama ütülerine üzüldüm, gerçi farksız değil benimkilerde dağ gibi, şimdilerde fazla dantelli nevresim kullanmıyorum ütülememek için biraz da olsa rahatladım, hazır alacağım bir kaçtane daha.haklısın canım yaa yşilçay sabahları benimde hiç hoşuma gitmiyor hani şekerli falan olsa belkide böyle tatsız tussuz
benim daha çok işim var yaaa yerleri silicem evi süpürücem yatak odası kısçemin oyuncaklarıyla dolu birde ütü işi hala bitmedi :gitme::gitme: hepsini ütüleyebilirsem 2 hafta ütüye dokunmuycam ama hepsini birden ütülemek 2 3 saatimi alır heralde öfffff nfret ettim ütüden:gitme:
benimde hafta sonu misafiirim olucak mecburen pasta börek çörek faslı hiç istemiyorum yapmak yaaaa :gitme:
ohooo , seninde işin hiç bitmiyor be güzelim, daha yeni temizledin evi, hangi ara kirleniyor da uğraşıyorsun okadar, ama ütülerine üzüldüm, gerçi farksız değil benimkilerde dağ gibi, şimdilerde fazla dantelli nevresim kullanmıyorum ütülememek için biraz da olsa rahatladım, hazır alacağım bir kaçtane daha.
ya bende yaptım ama canım çekmedi değil, inş akşam hepsi biterde kurtulurum kaçamak yapmaktan, uğraşıp yememek acıı veriyoorr
ayy temzlik yapanlara allah yardımcı olsun kolay gelsin kızlar
ben dün akşama kadar yaptım
o yüzdende bugün rahatım
ohhh hiç bişey yapmıyorum
bu arada 30dk dans ettim sefam olsun
ay bende anlamıyorum canım ya hergun yapsam hergun iş çıkıyor
ben dantelli nevresim hiç kullanmıyorum canım yeni evlendgm zamanlar kullandım hiç ugraşılmıyor yaa bi yıkıyosun kıpkırışık danteller dönmüş ütülee durrr kocaman şeylerzemuszemus
bitek lohusayken kullandım oda birgün sonra kaldırdım hemen zaten çokta yatmadım kaydirigubbakcemile3
erkeklere kırışmayan gömlek yapmaları lazım aslında birde kırışmayan takımlar :lepi:
ben ütülemkten bıktım o almaktan bıkmıyor aynı model aynı renk gömlekleri ütüle dur acaba bikaçtanesini yok etsem anlarmı :dance::dance:
hele bide çocukla çok zor oluyor yaaa uyusa falan rahatta kolay kolay uyumazdaa
pastalarından sabah ye canım kahvaltın yrine hem akln kalmaz hemde sabah yedigini hemen eritirsin
yoyo selamm elma güzellerimm dün gayet ii gecti sporda yaptım üstelk kacamakta yapmadm (1 dilim helvayı saymazsakk ) ama inanılmaz acıktım ya sabah kahvaltımı az yapmıstm. bu sabah kalktm 9 gibi bankaya gittim baya dolandm tam 45 dk yürüdüm geldim sirkeli suyumu içtim ama kahvaltıyı biraz abarttım dün acıktım die neyse 2 saat sora su nivea olayını yaparım dün yaptm acaip terletti hem zorlamıoda hareketleri he bu arada BsRNzM tesekkr ederim link için evet dediğin gibi virüs virrüs yazıo tırstım az biraz ama indrcem yinedebu arada gülüm bugunde yok heralde ay noldu bu kıza yaaaa
dimi canım yaaman yoyo bir parça helvadan bişey olmaz ama dikkat edelim bakalım yarışta kim kazanacak çok az kaldıııı:)))))))
haklısın canım yaa yşilçay sabahları benimde hiç hoşuma gitmiyor hani şekerli falan olsa belkide böyle tatsız tussuz
benim daha çok işim var yaaa yerleri silicem evi süpürücem yatak odası kısçemin oyuncaklarıyla dolu birde ütü işi hala bitmedi :gitme::gitme: hepsini ütüleyebilirsem 2 hafta ütüye dokunmuycam ama hepsini birden ütülemek 2 3 saatimi alır heralde öfffff nfret ettim ütüden:gitme:
benimde hafta sonu misafiirim olucak mecburen pasta börek çörek faslı hiç istemiyorum yapmak yaaaa :gitme:
ayy temzlik yapanlara allah yardımcı olsun kolay gelsin kızlar
ben dün akşama kadar yaptım
o yüzdende bugün rahatım
ohhh hiç bişey yapmıyorum
bu arada 30dk dans ettim sefam olsun
kızlar firmacım geldi adam aaaaaaa aaaaaaa diye kaldı ne olmuş sana neyaptın da bukadar zayıfladın diyo:))))))
yaa varya bir iltifat bir iltifat şok oldu çok güzel olmuşsun diye altı üstü 10 kilo nekadarda farkediyo bide hepsini versem kimbilir ne olur:))))) inşallah hepimiz kurtulcaz bu pis kilolardan canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?